Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

QUOTE(ikristute @ 2008 04 09, 13:52)
Bunu taupi iki to laiko kol pakeliui nepasipainioja prekybos centras, o ypac jei tuo metu ten vyksta akcijos, tada ir prasideda  biggrin.gif , kaskarta prisizadu sau, kad paskutinis kartas kai islaidauju, bet tai tesiasi iki sekancio karto  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano situacija irgi tokia pat lotuliukas.gif
Atsakyti
kad kartais tuose prekybcentriuose nori nenori atsidurus prie kasos atrodai kaip didziausia islaidune doh.gif biggrin.gif ...o atrodo pirkaisi tik reikalingiausius produktus bei higieninius daiktelius unsure.gif
Atsakyti
O as labai taupi rolleyes.gif nu bet jau cia gyvenimo pamokos ankstyvoj vaikystej blush2.gif
Atsakyti
anksciau buvau tikrai taupi. nei vieno lito bereikalingai neleisvau.. o dabar kazkaip jokio taupumo. ypac sau.. kosmetikai. rubams doh.gif
Atsakyti
Mes taupom taupom, o nežinom, kad apmokame kitų gyventojų sąskaitas už šildymą. Va tokioje absurdų šalyje gyvenam.

"Dalis gyventojų iki šiol neįsirengę skaitiklių arba deklaruoja ne tiek, kiek suvartoja vandens. Kai kuriuose butuose įrengti skaitikliai netinkami naudoti. Tas skirtumas tampa nuostoliais, už kuriuos visi gyventojai sumoka po lygiai. Žiemą jie paskirstomi ir pridedami prie mokesčio už šilumą, o vasarą įskaičiuojami j gyvatuko mokestį.

VKEKK Šilumos skyriaus vedėjo pavaduotojas Juozas Mockevičius pripažįsta, kad vartotojai skriaudžiami, nes iki šiol neparengti reikiami įstatymo įgyvendinamieji teisės aktai. Ūkio ministerija tik praėjusią savaitę pateikė Šilumos tiekimo ir vartojimo taisyklių projektą, kuris ir apibrėš, ką privalo atlikti šilumos tiekėjas, ką gyventojai." Visas straipsnis Gyvatukas toliau smaugia vartotojus, VZ

Ar suvokiate, kad iki šiol mokėjote ir už save, ir už kaimyną, kuris niekada nieko nemoka. Taip sakant, sąžiningas žmogus turi padengti įmonės nuostolius. Ir niekas mūsų teisių negynė, nes niekam neįdomu. Tik praėjusią savaitę kažkas kažkur pakrutino.
Atsakyti
Ar suvokiate, kad iki šiol mokėjote ir už save, ir už kaimyną, kuris niekada nieko nemoka. Taip sakant, sąžiningas žmogus turi padengti įmonės nuostolius. Ir niekas mūsų teisių negynė, nes niekam neįdomu. Tik praėjusią savaitę kažkas kažkur pakrutino

Tai vadinama Socializmu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Aš taupi (bet dažniausiai ne dėl skūpumo, o dėl to, kad nematau reikalo leist), vyras - išlaidus. Kartu pegyvendami apsišlifavom ir aš dabar sau leidžiu daugiau (neretai vyro paskatinta biggrin.gif ), o jis kai kur 'prisilaiko'.
Atsakyti
esu išlaidi,bet kai reikia tada tampu taupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 18, 23:37)
anksciau buvau tikrai taupi. nei vieno lito bereikalingai neleisvau.. o dabar kazkaip jokio taupumo. ypac sau.. kosmetikai. rubams  doh.gif

Kas privertė taip pasikeisti?
Didesnis atlyginimas, kuris duoda laisvę pirkt ką nori? smile.gif
Atsakyti
Šiaip esu taupi ir praktiška, net vyras kartkartėmis didžiuojasi blush2.gif Bet nesu skrudžė. Neperku daug šlamšto, bet nusiperku vieną gerą. Pvz. kosmetika, avalynė, rankinės. Nemėgstu kai namai apkrauti "šūdukais" - pigiomis interjero detalėmis, visokiais mažmožiais, kur dulkes kaupia. Bet galiu išleisti pvz kelis šimtus litų vynotekoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 20, 20:16)
Šiaip esu taupi ir praktiška

Geras bruožas. friends.gif
Atsakyti
O aš nepriskirčiau savęs nei labai taupioms, nei labai išlaidžioms g.gif Sakyčiau daugiau mažiau viskas su saiku, bet, aišku, kartais save ir palepinu ax.gif proto ribose.
Atsakyti