Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

QUOTE(Benukas @ 2010 08 29, 00:39)
As save ivardinciau kaip taupia persona, jei ne vienas bet.. Kol nebuvo tu visu internetu ir internetiniu parduotuviu su visais ispardavimais viskas buvo ok. O dabar pagaunu save neretai perkant tik tam, kad pirkt, nes labai pigu, tipo doh.gif
Perku dazniausiai ne sau, o praktiskai viska vaikui. Paskui pasirodo vaikas turi 3poras vienos ismieros nauju zieminiu batu, daugybe bliuzonu. Jis tikrai nesunesios visko, kol isaugs.
Bet supratau, kad man patinka pats procesas - pirkti, ieskoti. Dabar jau dazniau vis pastebiu save susilaikant nuo skubotu pirkiniu.  ax.gif

Turiu pripažinti, kad aš kartais irgi pasiduodu akcijoms: jei gera kaina - tai reikia pirkti smile.gif Bet kovoju su tuo.
Atsakyti
Sakyciau esu islaidi, nes betaupydama, pirkdama per akcijas, prisiperku ir ko nereikia... Manau cia daugelis serga pirkimo liga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusiki: 04 lapkričio 2010 - 00:57
Dabar jau taupi biggrin.gif ,o prieš kelis metus tikrai labai išlaidaudavau blush2.gif Ir kaip vyras tada manęs iš namų neišvijo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau taupi, dabar linkusi islaidziauti. blink.gif doh.gif
Atsakyti
nezinau kuriai grupei priklausau biggrin.gif - kartais spaudziu kiekviena kapeika, bet ateina momentas, kai atveriu pinigine ir permoku uz neesminius dalykus.. Viena diena taupau, kita - paleidziu vejais.. blush2.gif Bet kazkaip gyvenu ir isgyvenu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 11 07, 13:14)
nezinau kuriai grupei priklausau biggrin.gif  - kartais spaudziu kiekviena kapeika, bet ateina momentas, kai atveriu pinigine ir permoku uz neesminius dalykus.. Viena diena taupau, kita - paleidziu vejais.. blush2.gif  Bet kazkaip gyvenu ir isgyvenu irnesakyk.gif

Aš panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilta @ 2010 10 28, 23:18)
Turiu pripažinti, kad aš kartais irgi pasiduodu akcijoms: jei gera kaina - tai reikia pirkti smile.gif Bet kovoju su tuo.

As ta "Pinigu medi" paskaicau, tai truputi "pramuse" ant akciju - anksciau irgi buvau prie "auku", o dabar kazkaip vidine kontrole be dideles prievartos atsirado - na ne tik del knygeles, nors ji gana itaigiai parasyta bigsmile.gif
Siaip geras taupymo budas tiesiog neit i parduotuve visai dar diena kita, net kai lyg ir "tuscias" saldytuvas - visada pasukus galva galima ka nors sumastyt is esamu produktu. Nesu didele seimininke ir tokios visiskos krizes, aciu Dievui dar nera, bet pabandziau taip elgtis tiesiog vos ne is "sportinio intereso" ir ziuriu visai neblogai veikia bigsmile.gif Anksciau gi nei dienos be "Makses" neapseidavau ir vis prie butinu dalyku prisipirkdavau "ko nors".
Vienas is mano "atradimu", tai is vakarykstes koses pusryciams blynu issikept -gana skanu ir sveika, labai pigu, be to nereik pabodusiu ir nunai gana brangiu sumustiniu tept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 10 lapkričio 2010 - 10:18
QUOTE(Dusele @ 2010 11 07, 14:14)
nezinau kuriai grupei priklausau biggrin.gif  - kartais spaudziu kiekviena kapeika, bet ateina momentas, kai atveriu pinigine ir permoku uz neesminius dalykus.. Viena diena taupau, kita - paleidziu vejais.. blush2.gif  Bet kazkaip gyvenu ir isgyvenu irnesakyk.gif

QUOTE(mutantė @ 2010 11 09, 16:30)
Aš panašiai lotuliukas.gif

ir aš save prie jūsų priskirčiau, jai būtų galima taip pasakyti, kaip užplaukia doh.gif
taip ir buna taupau taupau, o po to kazkas į smegeni ir pinigai atrodo kažkur dingsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš galiu pasidžiaugti kad jau vėl patapau taupi biggrin.gif Aišku proto ribose.. smile.gif Bet naudojamos priemonės tokios pat geros, tik pigesnės, maisto nebepriperku tiek, kad tenka mesti lauk... Paskutiniu metu pramogaut nėra kada, todėl ir pinigėlių lieka, nes anskčiau visokios kavutės su pyragėliais kavinėse gerai prašluodavo piniginę smile.gif Ir...atsisakau minties pirkti tokį daiktą, kurį jau turiu smile.gif
Atsakyti
As manau, kad pakankamai taupi esu, nors kartais palepinu save ir leidziu sau paislaidauti, smagu buna thumbup.gif
Atsakyti
O as tai isviso nemoku taupyti fool.gif prisiperku visokiu reikalingu ir nereikalingu smutkiu ,o paskui gailiuosi del to doh.gif O kai istikruju kazko reikia-tam nebebuna atliekamu pinigu mastau.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amberr*: 11 lapkričio 2010 - 22:19
Sveikos, as tai net nezinau kokia esu, kai buvo laidos per "lietuvos ryto" atrodo televizija apie taupyma, ten swedbanko atstove Odeta vede, tai gerokai padejo man, beveik issigydziau pirkimo priklausomybe.Nes anksciau, jei nors diena nieko nenusipirkdavau, tai "lomkes" prasidedavo lotuliukas.gif , daba kai nebera tu laidu, tai vienintele iseitis neit i parduotuve, nes nuejusi pieno, pareinu su pilna tase pirkiniu.Ziurek iki algos ir pritruksta pinigeliu. doh.gif O kai sedziu namie tai vis ka nors sukuriu valgomo.Baisi ta liga pirkimomanija lotuliukas.gif
Atsakyti