Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

QUOTE(Violeta* @ 2011 01 21, 18:21)
Turėčiau pastebėt, knyga  labai paveiki, nes tokie pvz pateikti, kuriuose atpažindavau save - labai sudisciplinavo...

Kas čia per knyga, jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne paslaptis...Hedwig Kellner. Menas valdyti savo pinigus. V., 2008. P. 159.

įžanga - popsas, bet toliau - labai verta paskaityt - bent jau man. Labai daug dalykų, dėl kurių kankino abejonės - čia tiksliai įvardinta ir sudėliota aiškiai. Bene geriausias skyrius, kur kalbama apie pagrindinius šeimos pinigų valdymo principus.

Na, rekomenduočiau taupančioms arba siekiančioms pradėt taupyt paskaityt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 21, 20:57)
Na, rekomenduočiau taupančioms arba siekiančioms pradėt taupyt paskaityt.  4u.gif

Suintrigavot rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai gera knygele,verta demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomke @ 2011 01 24, 19:32)
tikrai gera knygele,verta demesio  smile.gif

Bandau taupyt, bet nesigauna man anei kaip doh.gif biggrin.gif Gal tikrai verta paskaityt ta knyga 4u.gif
Atsakyti
kad ir kaip nesinori to pripažint, esu išlaidi, o va mano vyras skriaga biggrin.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=692891
Atsakyti
Aš tai nei labai taupi, nei išlaidi. Bet mėgstu pinigus skaičiuoti ir pirkinius planuoti, o ne prekintis na ura biggrin.gif Nežinau gal mano poreikiai nėra labai dideli g.gif bet išleidžiu pinigų per mėnesį nelabai daug, bet atrodo nusiperku viską, ko reikia ir dar susitaupau kokį lituką. Esu studentė ir pinigus gaunu iš tėvų, tad aišku jų nėra daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guste:): 02 vasario 2011 - 23:54
Išlaidi. doh.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Aš labai išlaidi, atrodo taupau taupau kam nors ir eidama pamatau kokią suknelę gražią... Na ką galvoju, noriu,patinka... perku. O paskui graužiu save, kad išsileidau schmoll.gif
Atsakyti
Sakyčiau taupyt išmokau, gal pati vaikystėj kai per metus susitaupiau kelis šimtus jojimo stovyklai, tikrai negaudama šimtų per gimtadienius, gal iš mamos, kuriai tai yra tiesiog būtinybė... Dabar irgi gaunu minimalią paramą iš tėvų, taupausi ją, kad galėčiau aerobiką lankyti, ar į mediumą nueiti smile.gif Žinoma, kartais, kai tų pinigėlių daugiau leidžiu sau drabužėlių naujų nusipirkti ar kad ir Naujuosius linksmai atšvęsti 4u.gif
Atsakyti
As laabai islaidi...labai daug isleidziu ant saldumynu,apie 200lt per men..del to pritruksta lt iki MB algos.. bandysiu ieskot knygos apie taupyma.
Atsakyti