Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vida777 @ 2009 03 23, 19:48)
as turiu toki a la medini - nereikia  lotuliukas.gif ?

nagi rodyk ax.gif tikriausiai as pameciau biggrin.gif (kaip tam multike vilkas)
Atsakyti

Rokoko,sakai,kad tujos viska nustelbia g.gif tai man reikia savo rustuji uki kazkur padeti unsure.gif
Atsakyti

Rokoko,sakai,kad tujos viska nustelbia g.gif tai man reikia savo rustuji uki kazkur padeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 23, 22:21)
*MONAMI* atkalbinau nuo pirkimo Maximoj, o pati neatlaikiau.

Helleborus niger, kaina 15.99

wub.gif

čia kaunietėms mirksiukas.gif jei dar nežinojot ax.gif Skyrup 50% nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 24, 00:33)
greiciausiai vaza...
gal eis kaip nors ja ''uzpidyti'' genejimu g.gif

geriau jau Tu jo niekaip "nepildyk" - tiesiog gėrėkis tokiu, koks yra smile.gif Va, pas tėvus pora neformuojamų "vazos" forma augančių (pirmoj-antroj foto mažesnysis, o trečioj - didesnysis):
user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
As manau, kad situ eleboru prisipirk prekeiviai ir muges metu iskisines po koki 30 Lt kaip nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 24, 09:03)
As manau, kad situ eleboru prisipirk prekeiviai ir muges metu iskisines po koki 30 Lt kaip nieko  tongue.gif

tai, kad pernai iš vieno brangininko už 15Lt pirkau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 24, 09:03)
As manau, kad situ eleboru prisipirk prekeiviai ir muges metu iskisines po koki 30 Lt kaip nieko  tongue.gif

tai kad ir tavojo kaina ne is pigiuju, kur ten dar brangiau pardavineti doh.gif , cia ne kokia reta veisle ar medelis, kuri reikia 10 metu auginti.
Atsakyti
Na matysim uz kiek per muge pardavines, eleborai niekad pigus nebudavo ax.gif ir daug mazesnius krumiukus matydavau.
Papildyta:
Tik va - ne viena nepataret kada man ji i lauka istremt verysad.gif
Atsakyti
Pavasaris.Jau bunda forsitija, šaukštis, karpažolė, svogūninės gėlės ir kiti augalai.
2009m balandžio 03 d (penktadienį) galėčiau į Kauną atvežti, jeigu kas ko pageidautumėt.
http://www.sodai.lie...e.com/index.htm
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 24, 09:51)
Na matysim uz kiek per muge pardavines, eleborai niekad pigus nebudavo  ax.gif ir daug mazesnius krumiukus matydavau.
Papildyta:
Tik va - ne viena nepataret kada man ji i lauka istremt  verysad.gif

as nepatariau, nes bijau neprognozuojamu oru doh.gif , geriau palauk - vazonely nieko jam nenutiks, tik siltai nelaikyk.
Is "Rojaus sodu" (tik cia ne apie vazonuose auginamus):
"Vienoje vietoje eleborai gali augti daug metų. Jie nemėgsta persodinimo, persodinti ilgai skursta, prastai auga ir beveik nežydi. Dauginami kero dalimis ir sėklomis. Seni augalai dalijami anksti pavasarį, kol smulkiausios šaknelės dar nepradėjusios augti, paskui gausiai laistomi, kol prigyja. Sodinama į 30 cm gylio duobutes kas 35-40 cm, auga lėtai."
Atsakyti
Aha, rojaus soduose buvau nosi ikisus.

Idomu ka Knifofija tars (jauciu, kad ji olandu nemegsta, bet pas mane yra keletas sekmingai adaptavusiu).
Atsakyti