Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(Maluna @ 2009 04 03, 13:46)
Rozyteaa, tavo vietoj nebedažyčiau balčiau.Pakankamai balti plaukai, visai gera ta spalva rolleyes.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 03, 11:01)
zinau ir as ta Iria,taip pat naudoju  smile.gif  man irgi labai patinka,tik reikia jos nepadauginti nes plaukai violetiniai bus  doh.gif

reikia man pabandyt rasti kazkur.. O kur Vilniuje perkat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 03, 10:01)
zinau ir as ta Iria,taip pat naudoju  smile.gif  man irgi labai patinka,tik reikia jos nepadauginti nes plaukai violetiniai bus  doh.gif

va va man ta irida asocijuojasi su bobutem violetiniais plaukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 03, 18:52)
reikia man pabandyt rasti kazkur.. O kur Vilniuje perkat?  smile.gif

vilniuj perku prie stoties kur pavilijonai yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 03, 19:46)
va va man ta irida asocijuojasi su bobutem violetiniais plaukais lotuliukas.gif

na asociacijos gal ir tokios biggrin.gif bet seip labai faina ta irida. as plaunu sampunu paprastu loreal tai tik 3-5 laselius tos iridos ilasinu o kondicionieriu milk shake naudoju irgi toki kur gesina geltonuma. tai ryzu ar slyksciai geltonu plauku niekada nebuna.. tfu tfu tfu... thumbup.gif
Atsakyti
Labas Blondines, ilgai nebuvau sad.gif buvau pasinerusi i kuryba 4u.gif

dabar kie atlaisvejau smile.gif vakar nusidaziau savo Blondziniskus palukus tamsiom sruogelem smile.gif
kai veiks public idesiu foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 03 balandžio 2009 - 18:45
labukas blondines thumbup.gif
sekmadieni ir as dazysiu savo ataugusias saknis, nes jaunsviecia is tolo, tikiuos gero rezultato, ne taip kaip su galiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 01, 20:26)
mergaites ar pabludot greit temos pavadinima reikes keisti i juodaplaukes lotuliukas.gif 

as katik pradejau skaityt ir su ta mintim jau kelinta diena,kad mazu tamsint,o jos kaip susitare visos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 04 03, 22:58)
labukas blondines  thumbup.gif
sekmadieni ir as dazysiu savo ataugusias saknis, nes jaunsviecia is tolo, tikiuos gero rezultato, ne taip kaip su galiniais  lotuliukas.gif

ar vel su keune dazysi? gal gali imesti nuotr pries dazyma noriu paziureti kaip ta keune spalva apsiplauna? 4u.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 04 03, 23:33-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 03, 23:33)
as katik pradejau skaityt ir su ta mintim jau kelinta diena,kad mazu tamsint,o jos kaip susitare visos doh.gif  lotuliukas.gif

nebejuokauk juk nusitamsinti vel noresi nusisviesinti lotuliukas.gif man kaip tik noris dabar buti sviesiai juk pavasaris 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal man padesit-plaukai tamsiai rudai dazyti jau atsiplove pakankamai, nusipirkau profesionalu plauku spalvos nuemeja kad nuimtu sia spalvyte nes lb nepatinka blush2.gif nusivylusi kirpyklom nes ten man plaukus tik sugadino ir normalaus rezultato nepadare. todel planuoju su siuo daiktu bent kiek spalvyte nusiimti, gal kuri esat bandziusios, kokia nuomone, rezultatai? pasidalinkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 04 04, 11:26)
mergaites gal man padesit-plaukai tamsiai rudai dazyti jau atsiplove pakankamai, nusipirkau profesionalu plauku spalvos nuemeja kad nuimtu sia spalvyte nes lb nepatinka blush2.gif  nusivylusi kirpyklom nes ten man plaukus tik sugadino ir normalaus rezultato nepadare. todel planuoju su siuo daiktu bent kiek spalvyte nusiimti, gal kuri esat bandziusios, kokia nuomone, rezultatai? pasidalinkit blush2.gif

neesu bet labai idomu g.gif o tai nusiema spalva ir kokia tada lieka,naturali? blush2.gif
Atsakyti
neesu bet labai idomu  o tai nusiema spalva ir kokia tada lieka,naturali?

pardaveja aiskino ir panasiai teko girdet kad si priemone skirta nepageidaujamai plauku spalvai salinti, atseit ,,nujima'' spalva, palieka naturalia. man asmeniskai tai skamba absurdiskai-kaip galima nujimti spalva juk ne guasu visdelto dazom plaukui, dazant gi visa struktura pakinta plauko g.gif nors aprasyme parasyta jog tinka bet kurios spalvos salinimui, ne tik tamsiai. va cia as jau ir susipainiojau -tad ir noreciau kad kas placiau paaiskintu kas tai per priemone?
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 04 04, 13:04)
pardaveja aiskino ir panasiai teko girdet kad si priemone skirta nepageidaujamai plauku spalvai salinti, atseit ,,nujima'' spalva, palieka naturalia. man asmeniskai tai skamba absurdiskai-kaip galima nujimti spalva juk ne guasu visdelto dazom plaukui, dazant gi visa struktura pakinta plauko g.gif  nors aprasyme parasyta jog tinka bet kurios spalvos salinimui, ne tik tamsiai. va cia as jau ir susipainiojau -tad ir noreciau kad kas placiau paaiskintu kas tai per priemone?

Spalvos nuemejas yra balinimo pagrindu.jis spalva nuims,bet naturalus plaukai tavo nebus,jie bus kaip po balinimo milteliais.jei plaukai rudi tai galima manyti jog po nuemejo bus ryzi,geltoni.tada jau ant tu geltonu reikia deti spalva.bet ir spalva reikia maisyti kad nugesintu kiek imanoma ta geltonuma.na namuose to nepatarciau daryti,geriau kirpykloje,nes jums neuzteks vienos spalvos,gali jums reikti maisyti kelias spalvas,paskui nudazius dar ir tonuoti,tai yra uzdeti spalva.cia sudetingas darbas.reikia zinoti ir moketi.
Atsakyti