Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(pandutė @ 2009 04 15, 11:08)
man labai grazi NONO SVIESI spalva,kaip tau daze,ar sruogom,ar visa galva,ar dejo atspalvi,tokia naturali spalva neperdaug nubalinta

O man kaip tik nono graziau atrodo tamsus plaukuciai, nes pati tokia tamsios odos ax.gif
O carelos per šviesūs, per balti man ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 balandžio 2009 - 11:55
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 15, 12:51)
aa ok, tada siusiu.smile.gif
jau issiunciau..smile.gif
dbr paskolinus savo kompa ,kaij tik atgausiu ikelsiu kitu foto.  smile.gif

sukėliau mirksiukas.gif

Kiek mūsų daug clap.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 15, 12:52)
O man kaip tik nono graziau atrodo tamsus plaukuciai, nes pati tokia tamsios odos  ax.gif

man irgi graziau tamsus drinks_cheers.gif bet nuobodoka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nono: 15 balandžio 2009 - 11:57
QUOTE(nono @ 2009 04 15, 12:56)
man irgi graziau tamsus  drinks_cheers.gif bet nuobodoka lotuliukas.gif

o man ir taip ir taip gražu. ir tau tinka visaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 14, 19:08)
Mokėčiau manau perkelt, jei reikėtų  blush2.gif

Uoj, matau jau nereikia  lotuliukas.gif
beje, man becky spalvytė graži, bet čia tavo natūrali?  smile.gif

Taip, naturali, gal kokius 5 metus vargau kol ataugo, o dabar vel uzejo noras pasikeist, tik baisiai bijau sugadinti plaukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 04 15, 13:08)
Taip, naturali, gal kokius 5 metus vargau kol ataugo, o dabar vel uzejo noras pasikeist, tik baisiai bijau sugadinti plaukus  blush2.gif

mano būtų tokie naturalūs, tai išvis nedažyčiau ax.gif gal nebent kokių sruogelių įdėt, kad gyvau būtų smile.gif
Atsakyti
Na man nono irgi grazesne tamsi.Israiskingesne,ir veido bruozus,akis labiau tamsus plaukai isryskina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 11:42)
Sveikos,na aciu ax.gif  pamyleti,pamyleti smile.gif  Na kai dirbi toki darba tai ir bandai viska.As jau tokia,pirma man reikia isbandyti,paskui siulyti smile.gif  taigi kai tik naujiena tai ir kraunu ant galvos lotuliukas.gif  o nuotraukoij tai zinokit spalva truputi ne taip atrodo realiai,zinot apsvietimas ir pan.Is tikruju tai jie man iki puses galvos truputi gelsvesni,bet to priezastis sruogeles is tu laiku kai teko pabuvoti tamsiaplauke ir paskui noras atejo buti peroksidine doh.gif .o ja patapti padejo sruogos,tai va db vargstu...srogos baltos o saknys del to atrodo tamsesnes,nebutu sruogu butu vientisa spalva.tai vat. Perziurejau foto,na visos jus grazios ir fainos  thumbup.gif Pandute is kokio jus miesto? NAJA zinokit vat as pati buvau tokia lygiai lygiai kai is brunetes ejau prie blondines. Ilgas ilgas ir kantrybes reikalaujantis darbas laukia jusu iki vientisos pl spalvos.As tamsi buvau pries du metus...Sita spalva be rudu galu kur foto yra turiu nuo vasario vidurio siu metu...kantrybes jums smile.gif o seip tai neuzkliuvo man kazkuri kad jau labai labai blogai butu,na nebent parasykit kas konkreaciai nepatinka smile.gif

as is klaipedos 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Nono foto, tai man gražiausias variantas toj trečioj foto wink.gif Carelos nors gražiai blizga bet man per šviesūs atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 15 balandžio 2009 - 14:22
4u.gif kaip gerai kad vėl yra ką pakomentuoti. galėtumėte ir jūs atsinaujinti savo albumiukus (aišku ir mane tai liečia ax.gif )
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti