Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

tai čia parduotuviniai dažai? o koks numeris, kaip suprantu tu kalbi apie tą spalvą, kur paskutinėj foto ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 07, 10:25)
as siuo metu dazau su loreal casting bet apsiplauna labai sita spalva  doh.gif  kokie 20-25 plovimai ir is grazios spalvos lieka ryza  biggrin.gif  tai galvoju ar toliau castingu dazyt ar kuo kitu  g.gif
Papildyta:
Vartoju Dermavit ir nesenei pradejau Silicea (atrodo taip vadinasi  biggrin.gif  ) . na kad nagai stiprus tai nepasakyciau,odos problemos susitvarke ir  plaukai laabai greitai auga!! galvoju gal nebevartot nes dazyt per daug daznai reik  biggrin.gif
Papildyta:
o ziurekit man pasiule toki varianta- miltukus(melyni kazkokie) ir 3-6% oksidatoriu 40min palaikyt ir poto ant virsaus spalva,sako taip daug geriau paims ?  g.gif  ar jus kazkaip darot kad is karto oksidatorius ir splava be jokiu miltuku?

Galima ir taip.Taip darau jei pabandzius ivairius variantus su dazais nesigauna toks sviesumas kokio norima ir geltona spalva labai stipri.Buna dazai uzsidazo,po keliu plovimu atspalvis nusiplauna ir saknys lieka geltonos.Tada taip pirmiausia su miltukais,paskui spalva.Na o kad miltukai melyni ar balti,na nzn,kazkokio ipatingo skirtumo nepastebejau.Atseit melyni i geltonuma nedazo,na bet man kazkaip ir balti i ta geltonuma nedazo biggrin.gif aisku jei plaukas rudas,tai ar melyni ar balti,vistiek sruogos gali buti gelsvos arba ryzokos,priklauso nuo plauko ir rudos spalvos mirksiukas.gif tik tiek kad jei saknis balinsite su miltukais,dazus maisykite su 3 proc oksidatorium,ging dieve ne su devyniais ar dvylikos.spalvai uzdeti sociai uztenka triju mirksiukas.gif yra netgi spec tonuojantys dazai,kurie skiedziasi su 2,7 proc.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 07, 10:55)

Jei pavyzdžiui ant šviesintų plaukų dažyčiau su 7N ar 6N tai labai didelė tikimybė buti su žaliu atspalviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 07, 11:33)
tai čia parduotuviniai dažai? o koks numeris, kaip suprantu tu kalbi apie tą spalvą, kur paskutinėj foto ? smile.gif

taip ta pati smile.gif ten loreal casting 900 numeriukas. man tokia gelsva spalva gavos,o vienai penelei(cia dejo foto tik nemenu kas blush2.gif ) tokia balta balta. nuo plauko matyt priklauso kaip paims daziukai smile.gif

CARELA dekoju labai uz info 4u.gif o kazi koks oksidatorius buna ant tu parduotuviniu dazu? itariu ir bus 9proc. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 07 balandžio 2009 - 10:09
ačiū mastau.gif o geltonos, tai aš bijau kaip velnias kryžiaus dry.gif o kelių procentų oksidatorių naudojai?
Atsakyti
Pardaveja dazu pardej sake, kad Lorealio dazai maziausiai atitinka ant dezutes parodyta spalva-realiai gali ant galvos gautis velniai zino, kas. g.gif
Meciau jais dazytis..
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 07, 11:00)
Jei pavyzdžiui ant šviesintų plaukų dažyčiau su 7N ar 6N tai labai didelė tikimybė buti su žaliu atspalviu? g.gif

niu sitos naturalios spalvos turi ta zalia nelemta pigmenta,na bet sesetas ir septynetas jau sviesios spalvos pakankamai.matot kiekvienam skirtingai ima,vieniem islenda,kitiem ne.ryskiai zalia nebusit lotuliukas.gif nors truputi tos zalumos gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 06, 22:46)
Nu labukas, aš šiandien savo kudlikes patrumpinau gerokai smile.gif bet žiūriu naujokių plepučių kiek, tik liūdna, kad rietenų tiek sad.gif anksčiau čia buvo bene draugiškiausių forumiečių kampelis, į kurį visada buvo malonu užeiti smile.gif tikiuosi rietenų daugiau skaityti neteks ax.gif kas nori tą daryti pilnai  galima per AŽ, neteršiant temos

koki kirpima pasirinkai? as taip pat mastau apie patrumpinima nes siabingai plaukai islinke ir ataugineja nauji, tai nekaip atrodo, galvoju koki cia kirpima pasirinkt g.gif
Atsakyti
tuoj imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 06, 23:20)
Būkim draugiškesnės visada malonu ateiti, kai žinai, kad gali pasidalinti rūpimais klausimais, beje, imesiu ryt nuotraukėlę savo trumpų plaukų smile.gif galėsit  palyginti, o gal kas žinot gražų atspalvį parduotuvinių dažų - nusipirkčiau, ir nunesčiau, kad nudažytų kirpėja-vis pigiau atseitų, o tai lb daug palieku kirpyklose bedažydama sad.gif ax.gif

laukiam foto nail.gif
man vakar fotki neveike g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 07, 11:07)
taip ta pati  smile.gif  ten loreal casting 900 numeriukas. man tokia gelsva spalva gavos,o vienai penelei(cia dejo foto tik nemenu kas  blush2.gif  ) tokia balta balta. nuo plauko matyt priklauso kaip paims daziukai  smile.gif

CARELA dekoju labai uz info  4u.gif  o kazi koks oksidatorius buna ant tu parduotuviniu dazu? itariu ir bus 9proc.  g.gif

swiesios spalvos devyniu,super blondai su dvylikos mirksiukas.gif na prasom,malonu kad kazkiek galiu padeti.ir pati is jusu kramtau ivairia informacija,netgi pastebejau kad su klientem paprasciau susisneketi pasidare,kai cia su jum pabendrauju biggrin.gif taigi aciu ir jums bigsmile.gif
Atsakyti
idėjau, kirpimas paprastas, bet man patinka, va, tik spalva dabartinė tai ne biggrin.gif
Atsakyti