Įkraunama...
Įkraunama...

Fohow Oral Liguid, Siunečinfu kapsulės

Ir man idomu ar kas bandet duoti profilaktiskai vaikams fohow oral liquid?
Gavau dovanu ir mastau ar duoti 2,5 m sunui profilaktiskai kursa ar neverta? g.gif
Pati pabandyti vartoti negaliu, nes maitinu kudiki.
Atsakyti
QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 04, 16:46)
Ir man idomu ar kas bandet duoti profilaktiskai vaikams fohow oral liquid?
Gavau dovanu ir mastau ar duoti 2,5 m sunui profilaktiskai kursa ar neverta?  g.gif
Pati pabandyti vartoti negaliu, nes maitinu kudiki.

pradejom vartoti nuo vasario, mano sunui 1,8men. kolkas nieko nepastebiu. manau kad reikia ilgesnio laiko kad pastebti rezultatus mirksiukas.gif po kurso parasysiu kaip sekesi, ar pagerejo sveikata.
rekomendavusi medike minejo kad galima vartoti nestumo metu. jei matini krutimi tai abejoju ar galima.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2010 02 06, 19:32)
pradejom vartoti nuo vasario, mano sunui 1,8men. kolkas nieko nepastebiu. manau kad reikia ilgesnio laiko kad pastebti rezultatus  mirksiukas.gif  po kurso parasysiu kaip sekesi, ar pagerejo sveikata.
rekomendavusi medike minejo kad galima vartoti nestumo metu. jei matini krutimi tai abejoju ar galima.

O kodel rekomendavo gyd. vartoti? ar daznai serga vaikutis ar siaip imuniteto stiprinimui, profilaktiskai? As galvoju gal verta pries pradedant i darzeli eiti duoti g.gif
http://www.kordyceps...ral liquid.html o cia issamus aprasymas ir nurodyta kad maitinancioms negalima vartoti.
Atsakyti
Fohow feniksa galima duoti vos ne nuo gimino, tik geriausia yra suderinti dozes su daktaru (Fohow turi profesoriu siems klausimams).
Musu vaikui 3 metai, mums patare gerti po 1.5ml 2 kartus i diena.
Atsakyti
Sveiki. Turejau paskutiniu metu kelias klientes, kurios pirko Fohow Oral Liquid ir Meigui pasta savo vaikams ir liko labai patenkintos 4u.gif . Keliems vaikams praejo alergijos. Dabar yra pats lainas stiprinti imuniteta, nes pavasari ir rudeni jis labiausiai nusilpsta.
http://www.fohow.info/
Atsakyti
O kaip vartoti nuo alergijos, kokius kiekius ir koki laika? Mano abu berniukai alergiski. 2,5 m. vyresnelis - turi atopini dermatita ir alergiskas kiausiniui bei lasisai. Imunitetui irgi pastiprinti tiktu matyt...
Mazylis irgi turi AD, bet dar jam nesiryzciau duoti vaistu jokiu...
Atsakyti
As visa rudeni girdziau savo dviems suneliams fohow oral liquid, ir be lengvu slogyciu, lengvo kosuliuko, daugiau niekas neprikibo. o stai dabar negeriam, ir tikrai matau kad vaikai, bent jau mazasis daug daugiau pradejo sirgt. zodziu as "itikejau", nemanau kad tai buvo tik sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2010 03 28, 15:01)
As visa rudeni girdziau savo dviems suneliams fohow oral liquid, ir be lengvu slogyciu, lengvo kosuliuko, daugiau niekas neprikibo. o stai dabar negeriam, ir tikrai matau kad vaikai, bent jau mazasis daug daugiau pradejo sirgt. zodziu as "itikejau", nemanau kad tai buvo tik sutapimas.

Aš tik apie tikėjimą,nemanau,kad taip stipriai reik tikėt visokiais preparatais,sveiko vaiko,jaunas organizmas turi pats išmokt kovot su bacilom.Nuo mažų dienų sukuriamas dirbtinis imunintetas irgi nėra labai gerai.Žinoma,kad mes norim savo mažiesiems viso ko geriausio ir norėtūs,kad jie niekada nesirgtų,bet koks vaikas užaugo be snargliuko,be kosuliuko,be gripo ar dar be kokios bėdelės.Kuo mažioau ligų tuo geriau,bet ar tikrai yra taip gerai leist vaiko normaliom ginybos funkcijom tinginiauti ir,kad jo sveikatą saugotų kažkokie preparatai?Nenoriu tikrai nieko įžeist,bet šeip pamasčiau,kad galima būtų padiskutuot ir apie tai.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 03 29, 00:23)
Aš tik apie tikėjimą,nemanau,kad taip stipriai reik tikėt visokiais preparatais,sveiko vaiko,jaunas organizmas turi pats išmokt kovot su bacilom.Nuo mažų dienų sukuriamas dirbtinis imunintetas irgi nėra labai gerai.Žinoma,kad mes norim savo mažiesiems viso ko geriausio ir norėtūs,kad jie niekada nesirgtų,bet koks vaikas užaugo be snargliuko,be kosuliuko,be gripo ar dar be kokios bėdelės.Kuo mažioau ligų tuo geriau,bet ar tikrai yra taip gerai leist vaiko normaliom ginybos funkcijom tinginiauti ir,kad jo sveikatą saugotų kažkokie preparatai?Nenoriu tikrai nieko įžeist,bet šeip pamasčiau,kad galima būtų padiskutuot ir apie tai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš savo mergytei vienai du kart bandžiau duot (antrąjį kartą po beveik pusės metų tarpo), abu kartus žiauriai išbėrė. Nemanau, kad preparatas tinkamas alergiškiems vaikams. Platintojai ryškina, kad gal dėl medaus, esančio preparate, bet medų ji valgo ir jos neberia.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 03, 09:30)
Aš savo mergytei vienai du kart bandžiau duot (antrąjį kartą po beveik pusės metų tarpo), abu kartus žiauriai išbėrė. Nemanau, kad preparatas tinkamas alergiškiems vaikams. Platintojai ryškina, kad gal dėl medaus, esančio preparate, bet medų ji valgo ir jos neberia.

schmoll.gif nesamonė netikiu schmoll.gif mano mergina alergiška žiauriai bet nuo štio gėrio jos tikrai neberia
Atsakyti
Negi visi vienodai visiems alergiški g.gif
Mano tai nėra "žiauriai" alergiška. Valgo viską, bet žolinių preparatų ir jokių arbatų iš žolyčių negali gerti. Todėl man buvo tiesiog nuostabu kaip visas šonas po dviejų kordicepso dozių nuėjo didelėm nieštinčiom ruplėm. Ir pirmą kartą buvo lygiai taip pat, tik galvojau gal sutapimas. Po antrojo karto jau taip nebegalvoju....
Analogiškus bėrimus sukelia citroceptas, labai gerai toleruojamas visų Umcaloras, ežiuolės preparatai. Todėl kur čia ta "nesąmonė" nesupratau.
Atsakyti