Įkraunama...
Įkraunama...

Fohow Oral Liguid, Siunečinfu kapsulės

QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 08, 16:18)
O kodel rekomendavo gyd. vartoti? ar daznai serga vaikutis ar siaip imuniteto stiprinimui, profilaktiskai? As galvoju gal verta pries pradedant i darzeli eiti duoti  g.gif
http://www.kordyceps...ral liquid.html o cia issamus aprasymas ir nurodyta kad maitinancioms negalima vartoti.

Neatidaro nuorodos unsure.gif.
O as nuo vakar pradejau girdyti ne tik savo 3metu mergyte, bet ir 3menesiu vaikui po 3 lasiukus daviau ir pati geriu, nors maitinu blink.gif. Mane tikino, kad galima ir maitinancioms unsure.gif.
Atsakyti
Aš taip pat maitinu ir vartoju ir kordicepsą,ir pastą Mengui, kalcį ir linčio kapsules.Man ir mano šeimai labai padeda.Dukrytei duodu tos pastos Mengui ir daviau,kai pilviuką pūtė,ir dabar,nes geležies mažoka sad.gif.
Aišku,jei vaikiukas alergiškas bet kokioms žolytėms,tai neverta rizikuoti,čia gi labai individualus reikalas,bet jei padeda - kodėl gi ne smile.gif.
Atsakyti
Jei jus zindot..tai turetumet siek tiek pasidometi..gelezies pas vaika gali trukti del to, kad pas jus pachia dar pries gimdyma jos truko..ir laiku tuom nepasirupinot..o ir siuo atveju kol dar zindot..butu neproshal...pavartoti pachiai gelezies preparatus..kad jos pati gautumet..ir vaikui..jos per piena butu..
Tad cia Fohow..vartojimas yra visishkas nulis..nieko neduodantis isskyrus, Jusu pachios itikejima ir nuraminima, kad jus kazkokiu priemoniu del to imates..
Beje butu sveika, ir plachiau pasidometi..kodel vaikui puchia pilva ir nuo ko jis gali atpylineti...nes gana daug priklauso nuo ir mamos sugebejimo ivaldyti zindymo technika..ir jos reguliavimo...kaip ir kiek is kiekvienos kruties zindyti...
Jei jusu vaikas gauna daugiau..to liesesnio pirmo pieno, kuriame daug laktozes- taip jam gali daugiau pusti pilva ir jis gali atpylineti...ir visai kitaip..jei jis zindo daugiau ta riebesni..kuris geriau suvirskinamas....
be to kokia garantija..kad neprisiragaves visokiu pastu, kapsuliu..ir tt..jus neiaudrinat vaiko skrandi...nes siaip jam nieko isskyrus MP..tokiam amzium ir nederetu naudoti...jo skrandis dar tam nepritaikytas ..virskinimas tik formuojasi..

QUOTE(JurgiteleRB @ 2010 11 24, 10:29)
Aš taip pat maitinu ir vartoju ir kordicepsą,ir pastą Mengui, kalcį ir linčio kapsules.Man ir mano šeimai labai padeda.Dukrytei duodu tos pastos Mengui ir daviau,kai pilviuką pūtė,ir dabar,nes geležies mažoka sad.gif.
Aišku,jei vaikiukas alergiškas bet kokioms žolytėms,tai neverta rizikuoti,čia gi labai individualus reikalas,bet jei padeda - kodėl gi ne smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2010 11 24, 19:13)
Jei jus zindot..tai turetumet siek tiek pasidometi..gelezies pas vaika gali trukti del to, kad pas jus pachia dar pries gimdyma jos truko..ir laiku tuom nepasirupinot..o ir siuo atveju kol dar zindot..butu neproshal...pavartoti pachiai gelezies preparatus..kad jos pati gautumet..ir vaikui..jos per piena butu..
Tad cia Fohow..vartojimas yra visishkas nulis..nieko neduodantis isskyrus, Jusu pachios itikejima ir nuraminima, kad jus kazkokiu priemoniu del to imates..
Beje butu sveika, ir plachiau pasidometi..kodel vaikui puchia pilva ir nuo ko jis gali atpylineti...nes gana daug priklauso nuo ir mamos sugebejimo ivaldyti zindymo technika..ir jos reguliavimo...kaip ir kiek is kiekvienos kruties zindyti...
Jei jusu vaikas gauna daugiau..to liesesnio pirmo pieno, kuriame daug laktozes- taip jam gali daugiau pusti pilva ir jis gali atpylineti...ir visai kitaip..jei jis zindo daugiau ta riebesni..kuris geriau suvirskinamas....
be to kokia garantija..kad neprisiragaves visokiu pastu, kapsuliu..ir tt..jus neiaudrinat vaiko skrandi...nes siaip jam nieko isskyrus MP..tokiam amzium ir nederetu naudoti...jo skrandis dar tam nepritaikytas ..virskinimas tik formuojasi..

Labai ačiū už patarimus ir jūsų nuomonę.Tikrai neesu iš tų,kurie lengva ranka ir patys pagal save nusprendžia,ką duoti savo kūdiniui.Turiu minty kažkokius preparatus. Tai man rekomendavo gydytoja,aš tiesiog pasinaudojau jos patarimu.Atpylinėti mano dukrytė neatpylinėja,o dėl pilvelio jūs gal ir teisi.Tikrai nemanau,kad esu visažinė mama,tik kai konsultavausi su gydytoja,mane patikino,kad tie preparatai yra geri.Tuo labiau,kad žinau žmonių,kurie juos naudoja.
O aš pati savęs nei nėštumo metu,nei dabar,kai maitinu,tikrai neskriaudžiau ir vartojau ir vartoju vitaminus,nes žinau,kad viską kūdikis pasisavina geriausiai iš mamos pienelio.
Bet ačiū už patarimus,būtinai įsiklausysiu smile.gif
Atsakyti
Nestumo metu -savo darba ismanantys gydytojai vitaminu vartoti nerekomenduoja..nebent gelezies labai truktu mamai..tada jau skiria..
...netgi zindant..pirmais menesiais siulo susilaikyti nuo bet kokiu preparatu...Is mamos organizmo atsargu imamos naudingos medziagos MP gamybai..
Tad nematau, kur cia reikia vaikui kishti tuos Jusu Fohow produktus..?

Keista jusu gydytoja, ir keista, kad jos rekomendacija jus pasitenkinote, vietoj to, kad pasiklausineti dar pas kelis gydytojus nuomones ir meginti aiskintis tikras priezastis, o ne eiti aklai...

Ir beje kalbant apie NATURALUMA IR EKOLOGIJA...kaip jus cia kazkur raset..
Jus gi gyvenat Lietuvoje..kur pilna visokiu naturaliu priemoniu gerai sveikatai palaikyti...
PVZ KMUK..vazinejantus po seminarus ir progresyvus gydytojai..su malonumu savo atzalas ir save gydo pasinaudodami zolininkes Shimkunaites patarimais...ir pinigu tai maziau kainuoja ir kazkaip nesijaucia kokia platintoju itaka..ir ji ne vienus metus kaupe ir rinko..senoves receptus

QUOTE(JurgiteleRB @ 2010 11 25, 08:16)
Labai ačiū už patarimus ir jūsų nuomonę.Tikrai neesu iš tų,kurie lengva ranka ir patys pagal save nusprendžia,ką duoti  savo kūdiniui.Turiu minty kažkokius preparatus. Tai man rekomendavo gydytoja,aš tiesiog pasinaudojau jos patarimu.Atpylinėti mano dukrytė neatpylinėja,o dėl pilvelio jūs gal ir teisi.Tikrai nemanau,kad esu visažinė mama,tik kai konsultavausi su gydytoja,mane patikino,kad tie preparatai yra geri.Tuo labiau,kad žinau žmonių,kurie juos naudoja.
O aš pati savęs nei nėštumo metu,nei dabar,kai maitinu,tikrai neskriaudžiau ir vartojau ir vartoju vitaminus,nes žinau,kad viską kūdikis pasisavina geriausiai iš mamos pienelio.
Bet ačiū už patarimus,būtinai įsiklausysiu  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.w.a.t: 25 lapkričio 2010 - 13:54
Pradėjau duoti 3 metukų dukrai Fohow Oral Liquid. Taip, sergam, bet daug lengvesne forma, be kosulių, sloga praeina per 3-4 dienas. Tik vis tik neramu, ar nebus po to KAŽKO...Žinau, pasakysit kam duodi, bet nuo rugsėjo mėn., kai pradėjom lankyti darželį, iki dabar jau turėjom penkias pažymas iš poliklinikos, du kartus gėrėm antibijotikus. pasveikstam, nueinam 3 dienas į darželį, kur pusė grupės čiaudėjančių, kosinčių ir sloguojančių vaikų, ir vėl viskas iš pradžių-3 savaites gydomės. Seselė polikinikoje jau liepė rezervuotis kėdę poliklinikos koridoriuje, nes tapome nuolatiniais pacientais verysad.gif
Eiti konsultuotis su profesorium, kurį SM mini Gold Man, bet bijau, kad kritiško įvertinimo negausiu.Vienu žodžiu, esu "paskendusi" abejonėse g.gif
Atsakyti
Gal atsilieps mamos, kurios dave šių papildų vaikams sergantiems onkologinėmis ligomis? Man įdomu ar jie nesuaktyvina vėžinių lastelių? Nes kiek aš žinau vėžinės lastelės labai mėgsta greičiau pasisavinti visas geras medžiagas.
Atsakyti
Idomios nuomones 4u.gif
Mes neseniai tik visa tai atradome,esame patenkinti.Bet kadangi dar tik neseniai ir vartojame,tai rezultatu nera.
Siandien buvau susitikime su kinieciu gydytoja,kuri daro visu organu diagnostika kompiuterio pagalba.Zodziu problemeliu nedaug,pasake ka tureciau vartoti ir tiek.Tiesa paklausiau del vaiko,jam hemobglobinas pakrites,tai rekomendavo kordisepsa.
Ziuresim kaip cia seksis 4u.gif
Atsakyti
Ir as naudoju siuos preparatus. Mano sunus turi problemu su virskinimu tai jam daviau Meigui pasta.Susitvarke viduriai jam thumbup.gif Pati naudojau kapsules skirtas moteriskoms problemoms irgi likau labai patenkinta. Zodziu man ju produkcija tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Preparatai tikrai fantastiški. Džiaugiames juos vartojant, nes šeimoje išsprendėme daug rimtų sveikatos problemų 4u.gif
Atsakyti
sveiki.gal kas siuos papildus bande vartoti bandant pastoti.butu idomu isgirsti istoriju ir patarimu.
Atsakyti
Sveiki. Taip, yra tikrai gerų rezultatų dėl pastojimo. Galiu asmeniškai papasakoti ir atsiūsit informacija.
Atsakyti