QUOTE(S.w.a.t @ 2010 11 24, 19:13)
Jei jus zindot..tai turetumet siek tiek pasidometi..gelezies pas vaika gali trukti del to, kad pas jus pachia dar pries gimdyma jos truko..ir laiku tuom nepasirupinot..o ir siuo atveju kol dar zindot..butu neproshal...pavartoti pachiai gelezies preparatus..kad jos pati gautumet..ir vaikui..jos per piena butu..
Tad cia Fohow..vartojimas yra visishkas nulis..nieko neduodantis isskyrus, Jusu pachios itikejima ir nuraminima, kad jus kazkokiu priemoniu del to imates..
Beje butu sveika, ir plachiau pasidometi..kodel vaikui puchia pilva ir nuo ko jis gali atpylineti...nes gana daug priklauso nuo ir mamos sugebejimo ivaldyti zindymo technika..ir jos reguliavimo...kaip ir kiek is kiekvienos kruties zindyti...
Jei jusu vaikas gauna daugiau..to liesesnio pirmo pieno, kuriame daug laktozes- taip jam gali daugiau pusti pilva ir jis gali atpylineti...ir visai kitaip..jei jis zindo daugiau ta riebesni..kuris geriau suvirskinamas....
be to kokia garantija..kad neprisiragaves visokiu pastu, kapsuliu..ir tt..jus neiaudrinat vaiko skrandi...nes siaip jam nieko isskyrus MP..tokiam amzium ir nederetu naudoti...jo skrandis dar tam nepritaikytas ..virskinimas tik formuojasi..
Labai ačiū už patarimus ir jūsų nuomonę.Tikrai neesu iš tų,kurie lengva ranka ir patys pagal save nusprendžia,ką duoti savo kūdiniui.Turiu minty kažkokius preparatus. Tai man rekomendavo gydytoja,aš tiesiog pasinaudojau jos patarimu.Atpylinėti mano dukrytė neatpylinėja,o dėl pilvelio jūs gal ir teisi.Tikrai nemanau,kad esu visažinė mama,tik kai konsultavausi su gydytoja,mane patikino,kad tie preparatai yra geri.Tuo labiau,kad žinau žmonių,kurie juos naudoja.
O aš pati savęs nei nėštumo metu,nei dabar,kai maitinu,tikrai neskriaudžiau ir vartojau ir vartoju vitaminus,nes žinau,kad viską kūdikis pasisavina geriausiai iš mamos pienelio.
Bet ačiū už patarimus,būtinai įsiklausysiu