Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(spiglys @ 2009 04 07, 12:28)
Iš kompanijos gautas dovanas keičia , jei spalva netinka ?

schmoll.gif schmoll.gif dovanu niekas nekeicia,kokias gaunam tokias turim.
Rusijoje uz naujokus visai negauna dovanu jokiu verysad.gif ,o mes gaunam ir turim tuo dziaugtis,tai didziulis paskatinimas mums smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 07, 13:48)
kOKIU cia dovanu gavai?  ax.gif

Uz naujokus,maskuojama flomasteri smile.gif
Atsakyti
O gal kuri iš konsultančių galėtų parašyti kiek maždaug kainuotų 5 žingsnių sistemos priežiūros priemonių rinkinys riebiai ir problematiškai odai? Ir kaip tas rinkinys turėtų būti naudojamas? Visos 5 priemonės kas dieną, ar kai kurios rečiau/ dažniau?
Nors pradžiai labiausiai domina kaina.. tada žinosiu, ar verta man pradėti ieškotis konsultantės iš viso.. ax.gif
Atsakyti
292 LT
pRAUSIKLIS, TONIKAS, drekinamasis kremas kasdien.
Kauke rekomeduojama 2 kartus i savaite.
Apsaugele rekomenduojama kasdien, ji tuo paciu maskuoja spuogiukus ir demeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 07 balandžio 2009 - 14:17
QUOTE(Bezlėja @ 2009 04 07, 15:15)
O gal kuri iš konsultančių galėtų parašyti kiek maždaug kainuotų 5 žingsnių sistemos priežiūros priemonių rinkinys riebiai ir problematiškai odai? Ir kaip tas rinkinys turėtų būti naudojamas? Visos 5 priemonės kas dieną, ar kai kurios rečiau/ dažniau?
Nors pradžiai labiausiai domina kaina.. tada žinosiu, ar verta man pradėti ieškotis konsultantės iš viso..  ax.gif

292LT , naudojama kasdiena ryte vakare, uztenka apie 6 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 07 balandžio 2009 - 14:16
O kur galima butu isigyti MK prekiu?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 04 10, 12:48)
O kur galima butu isigyti MK prekiu??  smile.gif

Tik pas konsultantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 06, 08:40)
As pamaniau, kad ten salia + pinigine biggrin.gif
REiks pabandyt taip sulankstyt biggrin.gif

Is tikro tai gal ir tavo tiesa, jei ne vienas geris buna tai kitas...
As tiek buvau isvargus ir issekus...ir as taip norejau sriubos karstos, o gavau neskaniu sumustiniu biggrin.gif Tiesa, vienas is ju buvo neskanus  biggrin.gif

Smagiausia kelioneje buvo kai gristant mus lenku policija sustabde biggrin.gif Tikrino viska autobuse, net sedo prie vairo ir ziurejo ar veikia valytuvai, stabdziai, sukinejo vaira  lotuliukas.gif Galu gale sako kur cia vezi tiek moteru biggrin.gif Sako reikejo i Belastoka nuvaziuot, butume pamate ir daugiau ju vienoje vietoje biggrin.gif Tai nubaude uz tariama "greicio virsijima". KOkie jie bjaurus. Siaubas. As apsalus buvau... Valanda kankino varksa vairuotoja, ieskojo prie ko prikibt biggrin.gif

Sveikos, as irgi turejau vaziuot i si seminara, bet susidubliavo 2 keliones, tai teko pasirinkti kita, o norejau labai labai smile.gif Dovanas zinoma gavau ir siandien kvepaliukus isbandziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arda @ 2009 03 26, 15:54)
O Tauragė šalia?  biggrin.gif  Ar siunčiat į kitus miestus?  smile.gif

Aš Tauragėje platinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis,
gal galit man paaiskinti ir padeti parinkti priemones mano odai blush2.gif

Man 28 m, oda sausoka, bet ant nosies vis tiek yra inkstiru, kaip ju atsikratyti? Skruostai siek tiek kapiliarais "papuosti" Kazkada buvau pristatyme, bet jau nieko dorai nepamenu doh.gif Pamenu,kad siule TW serija, esu nusipirkus mikrodermabrazijos rinkinuka, ko dar reikia? g.gif Ar nesu per jauna TW linijai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editule: 14 balandžio 2009 - 12:48
QUOTE(Editule @ 2009 04 14, 13:47)
Labutis,
gal galit man paaiskinti ir padeti parinkti priemones mano odai  blush2.gif

Man 28 m, oda sausoka, bet ant nosies vis tiek yra inkstiru, kaip ju atsikratyti? Skruostai siek tiek kapiliarais "papuosti" Kazkada buvau pristatyme, bet jau nieko dorai nepamenu  doh.gif  Pamenu,kad siule TW serija, esu nusipirkus mikrodermabrazijos rinkinuka, ko dar reikia?  g.gif Ar nesu per jauna TW linijai? Aciu  4u.gif

TW serijai nesi per jauna,bet...jei odele kapiliarine tai siuliciau is 5-etapes F1-serija pilnai visa + F2 kauke (tepti tik tas vietas kur inkstyrai),dar siuliciau maskuojancia priemone kapiliarams paslepti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 14 balandžio 2009 - 13:24
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 14, 14:21)
TW serijai nesi per jauna,bet...jei odele kapiliarine tai siuliciau is 5-etapes F1-serija pilnai visa + F2 kauke (tepti tik tas vietas kur inkstyrai),dar siuliciau maskuojancia priemone kapiliarams paslepti thumbup.gif
user posted image

O kodel man tada siule TW doh.gif O F1 serija spec kapilairiniai odai? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2009 04 14, 14:35)
O kodel man tada siule  TW  doh.gif  O F1 serija spec kapilairiniai odai?  g.gif  bigsmile.gif

Tinka ir TW serija,ji skiriasi nuo 5-etapes tai kad TW patentuota letinanti senejima sistema,o 5-etape schmoll.gif ,bet...dazniausiai kapiliarine odele turincios savininkes buna jautri ir TW pradeda odele dirginti,jaucia moterys diskonforta,nesakau kad visos,bet didzioji dalis taip. O kai pajunta diskonforta,tada galvoja kad ir priemones nebetinka,todel pirma siulau 5-etape,o su laiku kai sunaudosit sia,galesit bandyti jau ir is TW smile.gif
F1 serija,taip ji skirta kapiliarinei ,sausai odelei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 14 balandžio 2009 - 13:57