Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(gvineja @ 2009 04 16, 18:06)
Labas visoms MK gerbėjoms 4u.gif
Na ir aš susigundžiau šia kosmetika wub.gif
Jau norėčiau daryti užsakymą, bet taip ir nesupratau ar galima atsiskaityti Visa elektron kortele...

Negalima, o jei ir galima tai gal kokia viena, neesu tikra, issiimk is banko savo VISA kortele, su ja galesi be problemu atsiskaitinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2009 04 16, 15:53)
sveikos, gal kas galite pasidalinti patirtimi apie virtualiaja MasterCard kortele? Konkreciau mane domina ar kas bandete ja atsiskaityti MK? Ar pavyko? Girdejau pletkus, kad patogu ja atsiskaityti, bet banke ja tik siulo isigyti, perspeja, kad ji galios ne visur, bet nepasako konkreciai kur jos nepriima... doh.gif

Taip bandžiau su MC Ūkio Banko kortele atsiskaitinėti ir neveikia. Bet čia kaip supratau būtent ŪB MC neveikia g.gif Nes visur kitur ši kortelė man veikia. Dėl kitų bankų negaliu atsakyti.

Beje juk galima atsiskaityti pavedimu iš bet kokio banko!!!! Skaičiuojama tos dienos kursu, jei pervedate per daug pinigėlių jie liek kitam kartui mirksiukas.gif

O šiaip dėl kortelių yra labai daug niuansų ir banke jums tikrai nepasakys ar 100% galėsite atsiskaityti. Tiesiog ir ta pati VISA deja ne visur tinka, taigi tokios stebuklingos kortelės kaip ir nėra, kad ir ką bankai sakytų.
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 04 16, 19:00)
Taip bandžiau su MC Ūkio Banko kortele atsiskaitinėti ir neveikia. Bet čia kaip supratau būtent ŪB MC neveikia g.gif  Nes visur kitur ši kortelė man veikia. Dėl kitų bankų negaliu atsakyti.

Beje juk galima atsiskaityti pavedimu iš bet kokio banko!!!! Skaičiuojama tos dienos kursu, jei pervedate per daug pinigėlių jie liek kitam kartui mirksiukas.gif
O šiaip dėl kortelių yra labai daug niuansų ir banke jums tikrai nepasakys ar 100% galėsite atsiskaityti. Tiesiog ir ta pati VISA deja ne visur tinka, taigi tokios stebuklingos kortelės kaip ir nėra, kad ir ką bankai sakytų.

Na jau nereikia smile.gif VISA yra kreditine kortele ir su ja internete visur eina atsiskaityt, lygiai taip pat ji veikia ir uzsienyje, geriausias daiktas atsikakitymui kelionese smile.gif Tiesiog pasirinkite didesni lietuvos banka - SEB ar Hansa, ir nekils jokiu problemu smile.gif net ir to pacio Ukio banko kreditine turi veikti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 16 balandžio 2009 - 20:00
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 16, 20:52)
Na jau nereikia smile.gif VISA yra kreditine kortele ir su ja internete visur eina atsiskaityt, lygiai taip pat ji veikia ir uzsienyje, geriausias daiktas atsikakitymui kelionese smile.gif Tiesiog pasirinkite didesni lietuvos banka - SEB ar Hansa, ir nekils jokiu problemu smile.gif net ir to pacio Ukio banko kreditine turi veikti wink.gif

Gal ne taip supratote mane 4u.gif Norėjau pasakyti, kad su kortelėmis atsiskaitant internetų būna vienokių ar kitokių problemyčių, t.y. ta pati kortelė viename psl. veikia, o kitame ne. Sakysim pvz. ŪB MC (kreditinė) kortele už MK produkciją atsiskaityti neina, o Ryan Air kuo puikiausiai, taip pat ir kituose psl. Taip pat yra ir su kai kuriomis VISA kortelėmis. Nenoriu aš čia plėstis kurie bankai ir t.t Bet esmė tame, kad čia yra susiję su Internetiniais puslapiais, o ne su atsiskaitymu fiziškai kortele.
Todėl norėjau pasakyti, kad yra galimybė atsiskaityti pavedimu, vietoj to, kad nervuotis ir sukti galvą kurią būtent kortelę pasiimti ir kokiame banke, jei ji tau nėra būtina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 16 balandžio 2009 - 20:53
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 16, 16:10)
Lyginu su kitais gerais kuriuos turiu smile.gif Jie superiniai ir maziau kainavo smile.gif tame ir skirtumas..

Atsiprasau,bet...tada nesupratau klausymo. cool.gif

Man tik labai keista kai zmones pradeda diskutuoti kaina,jei man to daikto reikia,ir zinau kad jis geras,man jis reikalingas ir t.t.,tai kaina nera svarbi,tuo labiau kad ne masina kainuoja tu sepeteliu rinkinys,o jei as turiu panasu daikta,ir man daugiau ju nereikia,tai zinoma prisigalvoti galima daug,kad tai brangu,kad tai prasti ir t.t.
Aplamai tema sukurta apie produkcija,o ne apie ju kainas,kas brangu ,kas pigu doh.gif ,Rasucci,gal yra kita panasi tema,kurioje butu galima padiskutuoti siu klausymu g.gif

QUOTE(saigma @ 2009 04 16, 21:51)
Todėl norėjau pasakyti, kad yra galimybė atsiskaityti pavedimu, vietoj to, kad nervuotis ir sukti galvą kurią būtent kortelę pasiimti ir kokiame banke, jei ji tau nėra būtina 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 16 balandžio 2009 - 21:33
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 16, 22:30)
Atsiprasau,bet...tada nesupratau klausymo. cool.gif

Man tik labai keista kai zmones pradeda diskutuoti kaina,jei man to daikto reikia,ir zinau kad jis geras,man jis reikalingas ir t.t.,tai kaina nera svarbi,tuo labiau kad ne masina kainuoja tu sepeteliu rinkinys,o jei as turiu panasu daikta,ir man daugiau ju nereikia,tai zinoma prisigalvoti galima daug,kad tai brangu,kad tai prasti ir t.t.
Aplamai tema sukurta apie produkcija,o ne apie ju kainas,kas brangu ,kas pigu doh.gif ,Rasucci,gal yra kita panasi tema,kurioje butu galima padiskutuoti  siu klausymu g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Na na uzsipulk dabar mane lotuliukas.gif Visu pirma as turiu visus mini MK sepetelius, turiu kitos firmos akiu voku sepeteli, kuris viens prie vieno panasus i MK is to rinkinuko, man kyla paprastas klausimas tie mini MK sepeteliai yra prastesni kazkuo uz ta rinkinuka? Nes bent jau akims - skirtumas tik kojeles ilgis. Ar ten ir plaukcuiai stebuklingi? Klausiu, nes nesuprantu, kodel toks skirtumas tarp mazuju (parduodamu atskirai) ir siu esanciu rinkinyje.
Ir is vis tema sita apie MK kosmetika, ir pan. ir nebutina vien girti girti girti visko, forumas yra diskusijom, as isreiskiu savo nuomone, ir plius klausiu. Nes man nesuprantama ir tiek.
Tigriuke, geriau neatrasinek, jei neturi atsakymo konkretaus, nes cia isvedziojimai visai ne vietoje. As neesu akla MK pasekeja, man kosmetika paitnka ir labai tinka, taciau nezadu visko girti kad man atrodo neverta pagyru ir kelia nuostaba (siuo atveju kaina)
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 16, 22:42)
Na na uzsipulk dabar mane  lotuliukas.gif  Visu pirma as turiu visus mini MK sepetelius, turiu kitos firmos akiu voku sepeteli, kuris viens prie vieno panasus i MK is to rinkinuko, man kyla paprastas klausimas tie mini MK sepeteliai yra prastesni kazkuo uz ta rinkinuka? Nes bent jau akims - skirtumas tik kojeles ilgis. Ar ten ir plaukcuiai stebuklingi? Klausiu, nes nesuprantu, kodel toks skirtumas tarp mazuju (parduodamu atskirai) ir siu esanciu rinkinyje.
Ir is vis tema sita apie MK kosmetika, ir pan. ir nebutina vien girti girti girti visko, forumas yra diskusijom, as isreiskiu savo nuomone, ir plius klausiu. Nes man nesuprantama ir tiek.
Tigriuke, geriau neatrasinek, jei neturi atsakymo konkretaus, nes cia isvedziojimai visai ne vietoje. As neesu akla MK pasekeja, man kosmetika paitnka ir labai tinka, taciau nezadu visko girti kad man atrodo neverta pagyru ir kelia nuostaba (siuo atveju kaina)

Cia vadinasi puolimas jei pasakai savo nuomone doh.gif dirol.gif

Tavo nuomone ,jei perki sepetelius uz 180 lt,tai jau esi akla MK pasiekeja hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 16 balandžio 2009 - 22:06
Labas rytas 4u.gif
Matau, apie mokėjimus dikutuojat. Gal kuri galit papasakoti, kaip galima atsiskaityti pavedimu už MK produkciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivafresh @ 2009 04 17, 08:59)
Labas rytas 4u.gif
Matau, apie mokėjimus dikutuojat. Gal kuri galit papasakoti, kaip galima atsiskaityti pavedimu už MK produkciją ax.gif

Labuka,
Man tai konsultantė (per kurią tapau konsultante) visus duomenis atsiuntė, na banko sąskaitą mirksiukas.gif
Įkeliu info apie apmokėjimą 4u.gif

* Pasirinkę Оплата в окне выдачи taip pat galite apmokėti ir internetu – per savo banko sąskaitos internetinę bankininkystę (Į Kredit Union banką) (žiūrėkite pavyzdyje) – pasirinkite Vietinius Mokėjimus ir užsakymo sumą siųskite į sąskaitą LT32 2050 0042 0000 0801, įrašydami gavėją – Mary Kay bei Paskirtį – savo konsultantės numerį, Vardą ir Pavardę ir spauskite „Patvirtinti mokėjimą”. Jei nusiųsite daugiau pinigų nei buvo užsakymas – pinigai liks jūsų MK kredite ir juos galėsite panaudoti apmokant kitą užsakymą.
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 17 balandžio 2009 - 08:28
QUOTE(saigma @ 2009 04 17, 09:10)
Labuka,
Man tai konsultantė (per kurią tapau konsultante) visus duomenis atsiuntė, na banko sąskaitą mirksiukas.gif

*    Pasirinkę  Оплата в окне выдачи  taip pat galite apmokėti ir internetu – per savo banko sąskaitos internetinę bankininkystę (Į Kredit Union banką) (žiūrėkite pavyzdyje) – pasirinkite Vietinius Mokėjimus ir užsakymo sumą siųskite į sąskaitą  LT32 2050 0042 0000 0801,  įrašydami gavėją – Mary Kay bei Paskirtį – savo konsultantės numerį, Vardą ir Pavardę ir spauskite „Patvirtinti mokėjimą”. Jei nusiųsite daugiau pinigų nei buvo užsakymas – pinigai liks jūsų MK kredite ir juos galėsite panaudoti apmokant kitą užsakymą.
user posted image

4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 04 17, 09:10)
Labuka,

*    Pasirinkę  Оплата в окне выдачи  taip pat galite apmokėti ir internetu – per savo banko sąskaitos internetinę bankininkystę (Į Kredit Union banką) (žiūrėkite pavyzdyje) – pasirinkite Vietinius Mokėjimus ir užsakymo sumą siųskite į sąskaitą  LT32 2050 0042 0000 0801,  įrašydami gavėją – Mary Kay bei Paskirtį – savo konsultantės numerį, Vardą ir Pavardę ir spauskite „Patvirtinti mokėjimą”. Jei nusiųsite daugiau pinigų nei buvo užsakymas – pinigai liks jūsų MK kredite ir juos galėsite panaudoti apmokant kitą užsakymą.
user posted image

4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saigma,kaip sauniai viska isdestei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 17, 11:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Saigma,kaip sauniai viska isdestei  4u.gif

ačiū, bet negaliu sau nuopelnų prisiimti, tik perkėliau info kurią gavau 4u.gif

Tiesa turiu klausimą, ar perkant šepetėlius taikosi nuolaida? ax.gif
Atsakyti