QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 16, 22:30)
Atsiprasau,bet...tada nesupratau klausymo.
Man tik labai keista kai zmones pradeda diskutuoti kaina,jei man to daikto reikia,ir zinau kad jis geras,man jis reikalingas ir t.t.,tai kaina nera svarbi,tuo labiau kad ne masina kainuoja tu sepeteliu rinkinys,o jei as turiu panasu daikta,ir man daugiau ju nereikia,tai zinoma prisigalvoti galima daug,kad tai brangu,kad tai prasti ir t.t.
Aplamai tema sukurta apie produkcija,o ne apie ju kainas,kas brangu ,kas pigu

,Rasucci,gal yra kita panasi tema,kurioje butu galima padiskutuoti siu klausymu
Na na uzsipulk dabar mane

Visu pirma as turiu visus mini MK sepetelius, turiu kitos firmos akiu voku sepeteli, kuris viens prie vieno panasus i MK is to rinkinuko, man kyla paprastas klausimas tie mini MK sepeteliai yra prastesni kazkuo uz ta rinkinuka? Nes bent jau akims - skirtumas tik kojeles ilgis. Ar ten ir plaukcuiai stebuklingi? Klausiu, nes nesuprantu, kodel toks skirtumas tarp mazuju (parduodamu atskirai) ir siu esanciu rinkinyje.
Ir is vis tema sita apie MK kosmetika, ir pan. ir nebutina vien girti girti girti visko, forumas yra diskusijom, as isreiskiu savo nuomone, ir plius klausiu. Nes man nesuprantama ir tiek.
Tigriuke, geriau neatrasinek, jei neturi atsakymo konkretaus, nes cia isvedziojimai visai ne vietoje. As neesu akla MK pasekeja, man kosmetika paitnka ir labai tinka, taciau nezadu visko girti kad man atrodo neverta pagyru ir kelia nuostaba (siuo atveju kaina)