Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(*kakava* @ 2009 04 20, 21:57)
sveiki,
norėčiau susisiekti su šios kosmetikos konsultante  bigsmile.gif lauksiu žinutės  4u.gif

Atsakiau i AZ
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2009 04 20, 21:30)
Limited Edition! Satin Lip Gift Set (Includes Satin Lips Lip Mask and Lip Balm, with gift box

Indulge Soothing Eye Gel

Moisture Rich Maskara -Formula 1-

Eye Applicators 2vnt

New! Sheer Mineral Pressed Powder -Ivory 2-

Full Coverage Foundation Beige 304

Signature Ultimate Mascara Black

New! Limited-Edition I Love Extra Emollient Night Cream Set

Cia tai ka uzsisakiau. Uz viska su atsiuntimu iki duru isejo apie 200 lt. Balandzio 2 uzsakyta atejo ana 5dieni wink.gif Taigi ... Jums spresti tongue.gif Bet man kad ir kaip beskaiciuociau cia labiau apsimoka tongue.gif Nes kita karta daug pirksiu gal vel po metu... O vien del tuso is Lenkijos siustis - na sutikit - tikrai neapsimoka... Beje zlotas kyla  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif siek tiek pigiau atsisiuntei,bet....kur garantija,plius tai jei butum uzsisakinejusi kaip konsultante uz tokia suma budama naujoke,dar butum gavusi dovanu uz 150 lt,na reikia gerai paskaiciuoti ar jau taip daug pigiau gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 20, 22:07)
Atsakiau i AZ
Papildyta:

drinks_cheers.gif  siek tiek pigiau atsisiuntei,bet....kur garantija,plius tai jei butum uzsisakinejusi kaip konsultante uz tokia suma budama naujoke,dar butum gavusi dovanu uz 150 lt,na reikia gerai paskaiciuoti ar jau taip daug pigiau gavosi  g.gif

tigriukee tu teisi, bet dar karta pasikartosiu, jei nebutu to kad reikai uzsakyma kas kazkiek laiko daryt (tiksliau i pusmeti) nedvejociau, siuo atveju man sitas variantas priimtinesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 20, 22:17)
tigriukee tu teisi, bet dar karta pasikartosiu, jei nebutu to kad reikai uzsakyma kas kazkiek laiko daryt (tiksliau i pusmeti) nedvejociau, siuo atveju man sitas variantas priimtinesnis  4u.gif

Tau geriau zinoti ....... smile.gif
Na bet as manau kad per pusmeti vis delto nera daug 150 lt isleisti sau kosmetikai,toks tusas baigiasi anksciau,kas 3 men. atsiranda naujienos ir t.t.,cia mano nuomone,bet pilnai gerbiu ir tavo sprendima,kiekvienas renkasi kas jam geriausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 20, 20:30)

Full Coverage Foundation Beige 304

Turiu Medium Coverage Foundation, galiu pasakyti, kad maskuoja labai stipriai ir pudra matosi siek tiek ant veido. Tai kaip atrodo veidas su Full Coverage? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 04 21, 07:11)
Turiu Medium Coverage Foundation, galiu pasakyti, kad maskuoja labai stipriai ir pudra matosi siek tiek ant veido. Tai kaip atrodo veidas su Full Coverage?  g.gif

Jei atitaikysit atspalvi pagal odeles spalva,tikrai nesimatis jos ant veido,o jei spalva neatitinka, drinks_cheers.gif tada ir atrodo kaip kauke,ir raukslytes isryskina ir t.t.
Atsakyti
nepykit merginos nelabai supratau kas cia platina MK kosmetika, gal galit man i AZ parasyti kas platina...nes susidomejau sia kosmetika... tik nesupratau kas cia platina blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingri07 @ 2009 04 21, 09:26)
nepykit merginos nelabai supratau kas cia platina MK kosmetika, gal galit man i AZ parasyti kas platina...nes susidomejau sia kosmetika... tik nesupratau kas cia platina  blush2.gif  blush2.gif

Nepykstam ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 21 balandžio 2009 - 08:45
QUOTE(evelinki @ 2009 04 21, 07:11)
Turiu Medium Coverage Foundation, galiu pasakyti, kad maskuoja labai stipriai ir pudra matosi siek tiek ant veido. Tai kaip atrodo veidas su Full Coverage?  g.gif

man sita visiskai ant veido nesimato... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 21, 09:45)
man sita visiskai ant veido nesimato... 4u.gif

drinks_cheers.gif jau kaip ir minejau,jei atspalvis pritaikytas pagal odeles spalva,tikrai labai naturaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 20, 17:52)
Rasucci,visu pirma pagalvojau ,kad kalbi apie MK sepeteli pudrai,o antra- nenaudoju mixu,nera pas mane 10 rusiu firmu namuose nei kosmetikos nei sepetuku. tongue.gif

Tai viskas ok, galima naudoti tik viena branda, bet kai jame kai kurie dalykeliai netinka, arba neatitinka kokybes, ieskai geresniu, ypac kai megsti gera ir kokybiska ne tik kosmetika bet ir jos priedus (sepetelius, dezutes ir pan.) smile.gif
Ir va MK as pasigendu sepetelio skystai pudrai, ir man pvz seseliai nelabai patinka, kazko jie man neprilimpa..

O kad cia kazkam krem pudryte apsaugele atrodo kaip kauke, tai galiu pasakyt kad yra du variantai - arba spalva neatitinka odos spalvos (daznai merginos megsta pasitamsinti, ir perka tamsesne pudra) arba nelabai dar igudus ranka ja issitepti, as asmenikai pastebejau kad sita pudryte idealiausiais pasidengia su pirstais, ir pries tai padengus veida MK kremuku is 5etapes. tada viskas super buna, ir jokiu kaukiu ant veido nesimato, nes su pirstais labai plonu sluoksniu galima isskirstyt, o naudojant kempinele ji nemazai pudros sugeria, bent jau man, tai as ir nenaudoju jos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 21, 10:34)
Ir va MK as pasigendu sepetelio skystai pudrai, ir man pvz seseliai nelabai patinka, kazko jie man neprilimpa..

O kad cia kazkam krem pudryte apsaugele atrodo kaip kauke, tai galiu pasakyt kad yra du variantai - arba spalva neatitinka odos spalvos (daznai merginos megsta pasitamsinti, ir perka tamsesne pudra) arba nelabai dar igudus ranka ja issitepti, as asmenikai pastebejau kad sita pudryte idealiausiais pasidengia su pirstais, ir pries tai padengus veida MK kremuku is 5etapes. tada viskas super buna, ir jokiu kaukiu ant veido nesimato, nes su pirstais labai plonu sluoksniu galima isskirstyt, o naudojant kempinele ji nemazai pudros sugeria, bent jau man, tai as ir nenaudoju jos smile.gif  thumbup.gif

As asmeniskai neisivaizduoju kaip reiketu issitepti krempuda su sepeteliu,nebent jos konsistencija turetu buti labai jau skysta,vis delto tiek kremus tiek krempudras reikia susildyti tarp pirstu,tam kad lengvai pasidengtu ir netampatymem veido odeles,o su sepeteliu kaip taip reiketu padaryti doh.gif g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2009 04 20, 17:44)
Sveikutes mergaites, noreciau siek tiek konsultacijos, aisku jei tai galima... Susidomejau MK produkcija, ir noriu atnaujinti savo kosmetine nuo 0. Gal kuri galite patarti geriausius variantus. Esu 27 metu sviesiaplauke, sviesiaode su strazdanom ant veiduko. Veido oda po gimdymo pasidare misri, i sausuma labiau, siek tiek kaprizinga... prie akiu jau nebepatinka raukslytes.
noreciau pasiulymu susijusiu su kremais ir baigiant pudrom, krempudrom, kurios galetu maskuoti strazdaneles, laikytusi ilgai, bei atrodytu naturaliai... 
P.S. jei galite paskaiciuokite kiek tai man kainuotu  4u.gif

Parasyk is kurio miesto esi, tada butu gaimybe rasti vietine konsultante cia wink.gif
Atsakyti