Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

borooze, turbūt avinas biggrin.gif drinks_cheers.gif
jei sakai, kad apsimoka, tai gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 20, 10:47)
Plius, gaila kad nera sepetuko skystai pudrai. Kiek zinau jie buna labai geri ir labai gerai padengia veida.  rolleyes.gif

rolleyes.gif apie toki nebuvau dar girdejusi nei karto,kiek zinau yra tik kempineles g.gif

QUOTE(spiglys @ 2009 04 20, 12:39)
Ką  iš MK reik naudot kaklui ? g.gif

Dekolte zonos prieziura
Istepti meduciu,kauke F1,nuprausus kauke arba Advanseri kremuka,arba anticeliulitini dienini krema. thumbup.gif

QUOTE(borooze @ 2009 04 20, 13:46)
Beje turiu klausima - lupu serija (kauke ir vazelinas) - kauke reikia nuvalyt ar ne panaudojus?

taip kauke kaip ir visas reikia nuplauti,arba nuvalyti dregna servetele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 20, 15:08)
rolleyes.gif  apie toki nebuvau dar girdejusi nei karto,kiek zinau yra tik kempineles  g.gif

Na va nezinai turbut del to, kad nesigilini apskritai i kosmetikos galimybes, bet giliniesi tik i MK produkcija. As, priesingai, megstu MK, bet naudoju ne vien tik MK bet ir kitu geru firmu produkcija, nepamirsdama ir pasiziurineti ivairias naujienas smile.gif

Del to galiu lyginti ir kainas tam tikru produktu, kaip kad palyginau sepetelius, bet gavau grieztos kritikos uz tai smile.gif

O skystos pudros sepeteliai egzituoja, tereikia uzsukti i kitas SM temeles ir tiek daug visko pamatai ir suzinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2009 04 20, 15:07)
borooze, turbūt avinas biggrin.gif  drinks_cheers.gif
jei sakai, kad apsimoka, tai gal mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif butent 4u.gif blush2.gif

QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 20, 15:08)

taip kauke kaip ir visas reikia nuplauti,arba nuvalyti dregna servetele smile.gif

aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 20, 15:44)
Na va nezinai turbut del to, kad nesigilini apskritai i kosmetikos galimybes, bet giliniesi tik i MK produkcija. As, priesingai, megstu MK, bet naudoju ne vien tik MK bet ir kitu geru firmu produkcija, nepamirsdama ir pasiziurineti ivairias naujienas smile.gif

Del to galiu lyginti ir kainas tam tikru produktu, kaip kad palyginau sepetelius, bet gavau grieztos kritikos uz tai smile.gif

O skystos pudros sepeteliai egzituoja, tereikia uzsukti i kitas SM temeles ir tiek daug visko pamatai ir suzinai  thumbup.gif

Baikit čia tuos asmeniškumus mirksiukas.gif nereikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, noreciau siek tiek konsultacijos, aisku jei tai galima... Susidomejau MK produkcija, ir noriu atnaujinti savo kosmetine nuo 0. Gal kuri galite patarti geriausius variantus. Esu 27 metu sviesiaplauke, sviesiaode su strazdanom ant veiduko. Veido oda po gimdymo pasidare misri, i sausuma labiau, siek tiek kaprizinga... prie akiu jau nebepatinka raukslytes.
noreciau pasiulymu susijusiu su kremais ir baigiant pudrom, krempudrom, kurios galetu maskuoti strazdaneles, laikytusi ilgai, bei atrodytu naturaliai...
P.S. jei galite paskaiciuokite kiek tai man kainuotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 20, 15:44)

O skystos pudros sepeteliai egzituoja, tereikia uzsukti i kitas SM temeles ir tiek daug visko pamatai ir suzinai  thumbup.gif

Rasucci,visu pirma pagalvojau ,kad kalbi apie MK sepeteli pudrai,o antra- nenaudoju mixu,nera pas mane 10 rusiu firmu namuose nei kosmetikos nei sepetuku. tongue.gif

QUOTE(<<JK>> @ 2009 04 20, 17:44)
Sveikutes mergaites, noreciau siek tiek konsultacijos, aisku jei tai galima... Susidomejau MK produkcija, ir noriu atnaujinti savo kosmetine nuo 0. Gal kuri galite patarti geriausius variantus. Esu 27 metu sviesiaplauke, sviesiaode su strazdanom ant veiduko. Veido oda po gimdymo pasidare misri, i sausuma labiau, siek tiek kaprizinga... prie akiu jau nebepatinka raukslytes.
noreciau pasiulymu susijusiu su kremais ir baigiant pudrom, krempudrom, kurios galetu maskuoti strazdaneles, laikytusi ilgai, bei atrodytu naturaliai... 
P.S. jei galite paskaiciuokite kiek tai man kainuotu  4u.gif

Atsakiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2009 04 20, 17:44)
P.S. jei galite paskaiciuokite kiek tai man kainuotu  4u.gif

Greičiausiai kitos mergaitės patars geriau, nes daugiau išmano. Bet aš kaip ir tu viską sumaniau pradėti nuo 0. Taigi įsigijau Time Wise (TW) sistemą. Priežastis - noras atrodyti jauniau kuo ilgiau smile.gif Kadangi veidas ne problematiškas, tai nieko labai jau ypatinga man nereikia, tik drėgmės trūko. Taigi įsigijau TW krepšelį, naudoju jau pusmetį ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Krepšelis kainavo 420 Lt (dabar kažkur 340 Lt) + mikrodermobrazija 110 Lt. Į krepšelį įeina labai daug priemonių, galima sakyti visaks thumbup.gif
Visgi geriausia būtų susitikti su konsultante, ji realiai matytų tavo odelę ir pabandytum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 20 balandžio 2009 - 17:19
QUOTE(borooze @ 2009 04 20, 12:46)
Gavau as irgi savo MK ir JAV, esu labai patenkinta dabar beliko pasveikt ir viska naudot wink.gif Kazkuri praset info apie kainas i az parasykit jei dar idomu 4u.gif bet galiu pasakyt kad man tikraii apimoka labiau sisutsi is JAV nei tapti konsulante wink.gif - arba cia zodiako uzsispyrimas tongue.gif

Tai parašyk čia , mes įvertinsim ar jau taip apsimoka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 balandžio 2009 - 17:20
QUOTE(spiglys @ 2009 04 20, 18:16)
Tai parašyk čia , mes įvertinsim ar jau taip apsimoka  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Limited Edition! Satin Lip Gift Set (Includes Satin Lips Lip Mask and Lip Balm, with gift box

Indulge Soothing Eye Gel

Moisture Rich Maskara -Formula 1-

Eye Applicators 2vnt

New! Sheer Mineral Pressed Powder -Ivory 2-

Full Coverage Foundation Beige 304

Signature Ultimate Mascara Black

New! Limited-Edition I Love Extra Emollient Night Cream Set

Cia tai ka uzsisakiau. Uz viska su atsiuntimu iki duru isejo apie 200 lt. Balandzio 2 uzsakyta atejo ana 5dieni wink.gif Taigi ... Jums spresti tongue.gif Bet man kad ir kaip beskaiciuociau cia labiau apsimoka tongue.gif Nes kita karta daug pirksiu gal vel po metu... O vien del tuso is Lenkijos siustis - na sutikit - tikrai neapsimoka... Beje zlotas kyla mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,
norėčiau susisiekti su šios kosmetikos konsultante bigsmile.gif lauksiu žinutės 4u.gif
Atsakyti