QUOTE(Rasucci @ 2009 04 20, 15:44)
Na va nezinai turbut del to, kad nesigilini apskritai i kosmetikos galimybes, bet giliniesi tik i MK produkcija. As, priesingai, megstu MK, bet naudoju ne vien tik MK bet ir kitu geru firmu produkcija, nepamirsdama ir pasiziurineti ivairias naujienas
Del to galiu lyginti ir kainas tam tikru produktu, kaip kad palyginau sepetelius, bet gavau grieztos kritikos uz tai
O skystos pudros sepeteliai egzituoja, tereikia uzsukti i kitas SM temeles ir tiek daug visko pamatai ir suzinai
Rasucci,visu pirma pagalvojau ,kad kalbi apie MK sepeteli pudrai,o antra- nenaudoju mixu,nera pas mane 10 rusiu firmu namuose nei kosmetikos nei sepetuku.
QUOTE(<<JK>> @ 2009 04 20, 17:44)
Sveikutes mergaites, noreciau siek tiek konsultacijos, aisku jei tai galima... Susidomejau MK produkcija, ir noriu atnaujinti savo kosmetine nuo 0. Gal kuri galite patarti geriausius variantus. Esu 27 metu sviesiaplauke, sviesiaode su strazdanom ant veiduko. Veido oda po gimdymo pasidare misri, i sausuma labiau, siek tiek kaprizinga... prie akiu jau nebepatinka raukslytes.
noreciau pasiulymu susijusiu su kremais ir baigiant pudrom, krempudrom, kurios galetu maskuoti strazdaneles, laikytusi ilgai, bei atrodytu naturaliai...
P.S. jei galite paskaiciuokite kiek tai man kainuotu
Atsakiau i AZ