Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(dija78 @ 2009 04 27, 09:57)
Labas rytas. turiu problemele doh.gif . vakar dariau uzsakyma ir norejau apmoketi internetu, bet man nenuskaite pinigu.

O ka spaudei,koki uzrasa? O uzsakymas priimtas?
Atsakyti
sveikutes,gal jau kuri bandete is naujienu purskikli nuo spuogu ,ar veiksmingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 04 28, 13:53)
sveikutes,gal jau kuri bandete is naujienu purskikli nuo spuogu ,ar veiksmingas g.gif

Naujienos atsirado tik nuo 16d.,o dar kol atvaziavo.Truputi mazai ir laiko praejo kad pasakyti kiek veiksminga.Na jei Aqne veido prieziura veiksminga,tai manau ir kunui bus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos Formule 1 kauke galima kas savaite naudot - ar geriau reciau?

Beje sistema lupom esu nusivylus - jokio efekto g.gif: Gal mazai dar naudoju ...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 28, 22:44)
Merginos Formule 1 kauke galima kas savaite naudot - ar geriau reciau?

Beje sistema lupom esu nusivylus - jokio efekto g.gif: Gal mazai dar naudoju ...

Kauke galima du kartus i savaite,laikyti neilgiau kaip iki 10 min.
Na o lupu sistema,man asmeniskai po pirmo karto jau efektas yra thumbup.gif ,taip kaip su ranku sistema,akivaizdus rezultatas.Uzsitepus lupu kauke ir palaikius 5 min.,nupilinguoja visa atserpetijusia odele,lupos atgauna naturalia spalva,suaktiveja kraujotaka,o uzsitepus balzama jos nebedziuna.
P.S. As asmeniskai turiu problemu su lupomis verysad.gif ,man pastoviai jos reikalauja ka nors patepti,o jei nepasitepu,iskarto serpetoja odele.
Borooze,gal pas tave kita situacija su lupytem,todel ir nepastebi to akivaizdaus rezultato g.gif
Atsakyti
labas rytas, gal yra sios kosmetikos konsultanciu, Vilniuje.. rasyti i az.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 29 balandžio 2009 - 06:36
QUOTE(Aziza @ 2009 04 29, 06:36)
labas rytas, gal yra sios kosmetikos konsultanciu, Vilniuje.. rasyti i az..  4u.gif

Parašiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 29, 00:29)

P.S. As asmeniskai turiu problemu su lupomis verysad.gif ,man pastoviai jos reikalauja ka nors patepti,o jei nepasitepu,iskarto serpetoja odele.
Borooze,gal pas tave kita situacija su lupytem,todel ir nepastebi to akivaizdaus rezultato  g.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif As irgi problema su lupom turiu - visada serpetoja kremus ir balzamus tepu l. daznai tai jau kaip iprotis tapo ... Tikejausi geresnio rezultato ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 29, 11:15)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  As irgi problema su lupom turiu - visada serpetoja kremus ir balzamus tepu l. daznai tai jau kaip iprotis tapo ... Tikejausi geresnio rezultato ...  blush2.gif

Nera uz ka,na man geresnio rezultato nera nei viena kompanija palikusi,neteko dar nei vienoj kompanijoje rasti lupu kaukes verysad.gif Arba per mazai domejausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 29, 11:25)
Nera uz ka,na man geresnio rezultato nera nei viena kompanija palikusi,neteko dar nei vienoj kompanijoje rasti lupu kaukes  verysad.gif  Arba per mazai domejausi smile.gif

man medus su kava geresni efekta palieka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal direktores turi tai...
Man per susirinkima rode tokias skaidres, kuriose mary kay ir kitu kompaniju analogisku produktu kainos. Tai MK dar tikrai ne auskciausios kainos biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jus rekomenduojat intensyviai regeneruojanti kremuka nuo rauksliu nuo kokio amziaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 29 balandžio 2009 - 12:34