QUOTE(Cucumi @ 2009 04 29, 12:08)
Gal direktores turi tai...
Man per susirinkima rode tokias skaidres, kuriose mary kay ir kitu kompaniju analogisku produktu kainos. Tai MK dar tikrai ne auskciausios kainos
Man per susirinkima rode tokias skaidres, kuriose mary kay ir kitu kompaniju analogisku produktu kainos. Tai MK dar tikrai ne auskciausios kainos

Taip

QUOTE(Cucumi @ 2009 04 29, 13:15)
Kaip jus rekomenduojat intensyviai regeneruojanti kremuka nuo rauksliu nuo kokio amziaus?
Regeneruojantis paakiu kremas,jei apie tai kalbi, skirtas brandziai odai,o brandi odele nuo 35m.

pasitikslinau tik 
ACiu
Beje, atsirado mano fotoapartas. Kazkokiu budu jis atsirado vienos koleges krepsyje, o kokiu budu manes neklauskite
Jei nebuciau pradejus judinti to reikalo tai jauciu buciau macius kaip savo ausis

ACiu

Beje, atsirado mano fotoapartas. Kazkokiu budu jis atsirado vienos koleges krepsyje, o kokiu budu manes neklauskite

QUOTE(Cucumi @ 2009 04 30, 09:07)

QUOTE(Rasucci @ 2009 04 30, 11:03)

Bet tik 1 vnt. dave uzsakyti ir jau nebera

QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 30, 11:26)
Jomajo, tai kokius kiekius jie tev vezasi..kazkokia nesamone
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 30, 12:46)
Jomajo, tai kokius kiekius jie tev vezasi..kazkokia nesamone

QUOTE(Rasucci @ 2009 04 30, 11:03)
Aš šiandien pasiėmiau, bet dovanos negavau, baigėsi jau

QUOTE(Martyna @ 2009 05 01, 22:33)
Su dovanom uzsakymo blankoj siu produktu yra atskiri kodai,ir jau darant uzsakyma matom ar jas gausim ar ne

QUOTE(Tigriukee @ 2009 05 01, 23:16)
Su dovanom uzsakymo blankoj siu produktu yra atskiri kodai,ir jau darant uzsakyma matom ar jas gausim ar ne 

Reikės atidžiau pažiūrėt, bet lyg su dovana užsakinėjau

Kurią kaukę(F2 ar F3) galėtų naudoti mergina kurios oda yra mišri ir linkusi į spuogus?