Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamanyteee: 30 balandžio 2009 - 00:04
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 29, 12:08)
Gal direktores turi tai...
Man per susirinkima rode tokias skaidres, kuriose mary kay ir kitu kompaniju analogisku produktu kainos. Tai MK dar tikrai ne auskciausios kainos biggrin.gif

Taip drinks_cheers.gif direktores turi tai, o kas liecia kainas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai MK produkcija nera brangiausia smile.gif

QUOTE(Cucumi @ 2009 04 29, 13:15)
Kaip jus rekomenduojat intensyviai regeneruojanti kremuka nuo rauksliu nuo kokio amziaus?

Regeneruojantis paakiu kremas,jei apie tai kalbi, skirtas brandziai odai,o brandi odele nuo 35m. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 30 balandžio 2009 - 00:14
pasitikslinau tik wink.gif
ACiu 4u.gif

Beje, atsirado mano fotoapartas. Kazkokiu budu jis atsirado vienos koleges krepsyje, o kokiu budu manes neklauskite wink.gif Jei nebuciau pradejus judinti to reikalo tai jauciu buciau macius kaip savo ausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 30, 09:07)

Beje, atsirado mano fotoapartas. Kazkokiu budu jis atsirado vienos koleges krepsyje, o kokiu budu manes neklauskite wink.gif Jei nebuciau pradejus judinti to reikalo tai jauciu buciau macius kaip savo ausis biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tigriuke, atsirado ilgai lauktas kremas nuo saules su dovana lupu dazais jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 30, 11:03)
Tigriuke, atsirado ilgai lauktas kremas nuo saules su dovana lupu dazais jau wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciuks.gif kad pranesei
Bet tik 1 vnt. dave uzsakyti ir jau nebera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 30 balandžio 2009 - 10:56
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 30, 11:26)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aciuks.gif kad pranesei
Bet tik 1 vnt. dave uzsakyti  ir jau nebera verysad.gif

Jomajo, tai kokius kiekius jie tev vezasi..kazkokia nesamone
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 30, 12:46)
Jomajo, tai kokius kiekius jie tev vezasi..kazkokia nesamone

drinks_cheers.gif kazka jie cia isdarineja doh.gif doh.gif ir butent su tuo kremu tik doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 30, 11:03)

Aš šiandien pasiėmiau, bet dovanos negavau, baigėsi jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 01, 22:33)
Aš šiandien pasiėmiau, bet dovanos negavau, baigėsi jau  verysad.gif

Su dovanom uzsakymo blankoj siu produktu yra atskiri kodai,ir jau darant uzsakyma matom ar jas gausim ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 05 01, 23:16)
Su dovanom uzsakymo blankoj siu produktu yra atskiri kodai,ir jau darant uzsakyma matom ar jas gausim ar ne smile.gif

Reikės atidžiau pažiūrėt, bet lyg su dovana užsakinėjau g.gif
Atsakyti
Kurią kaukę(F2 ar F3) galėtų naudoti mergina kurios oda yra mišri ir linkusi į spuogus? smile.gif
Atsakyti