QUOTE(astoldita @ 2009 05 16, 12:19)
Gal galėtumėte man paaiškinti kaip yra su apmokėjimu už kurjerio paslaugas

Man užsakytas prekes iš Kauno parveždavo mano direktorės giminaitė.Už kurjerio paslaugas moku 6proc nuo užsakymo sumos.O kiek kainuotų kurjerio paslaugos,jei aš norėčiau,kad man pristatytų į namus,tai yra į mano miestą

Iš anksto dėkoju už atsakymą
Taip moka visi,tik as dar vis nesuprantu viena karta vienos moka 5,5% kitos 6% arba 6,5%,pazadu issiaiskinsiu sia sistema ,net paciai idomu pasidare kada ir kiek mokam.I namus niekas nepristatineja uzsakymo,uzsakymus pristato i kiekvienos gyvenama miesta,bet arba autobusu stotyje tenka atsiimti arba pas kuria nors direktore tame mieste.O kur gyveni,jei nepaslaptis?
QUOTE(gvineja @ 2009 05 16, 12:22)
Sveikos MK myletojos
Man kaip naujokei vis iskyla kazkokiu problemu uzsisakant prekes
Kai dariau pirma uzsakyma, spaudziau ''OPLATA V OKNE VYDACI'' ir mokejau pavedimu, o dabar uzsakymo lange matau tik ''OPLATA ZEREZ INTERNET''

Ka tai reskia? Kad nagalesiu atsiskaityti pavedimu?
QUOTE(gvineja @ 2009 05 16, 16:18)
Tai kur dingo mygtukas ''oplata v okne vydaci''? Bandau daryti uzsakyma, o apacioje ismeta tik ''oplata cerezinternet''
Tai reiskia ,kad arba tavo konsultante arba direktore kuri tave idarbino,nepridave filialui originalios sutarties,todel tau atsiskaityti leidzia tik internetiniu budu.