Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(Ingoša @ 2009 05 18, 15:12)
Tigriuke, tavo nuomone 25 m.merginai TW dar ankstoka? bent jau čia man atrodo kad gal dar iš penkiaetapės reiktų rinktis g.gif

Jau kalbejome apie tai ankciau, kad labai priklauso nuo odos bukles smile.gif Ar ji panasi i vyresne ar ne? Ar oda jau linkus seneti ar nelabai smile.gif Reikia vertinti pamaciu, nes cia sunku apsakyt amziau cenza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2009 05 18, 15:12)
Tigriuke, tavo nuomone 25 m.merginai TW dar ankstoka? bent jau čia man atrodo kad gal dar iš penkiaetapės reiktų rinktis g.gif

Pakutiniuose apmokimuose girdejau kad visus kremus kurie patentuoti letinantys senejima jau galima nuo 22m.,kadangi kuo toliau tuo didesnis oro uzterstumas,ir odele turim saugoti.Nesvarbu ar tai MK kosmetika ar tai kita firma butu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 05 17, 20:29)
VISA galima atsisakityti, o VISA Electron ne schmoll.gif  (iš vis su ja jokiam internetiniam psl. atsiskaityti negalima) 4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Norėčiau paklausti MK gerbėjų - kokią iš visų MK priemonių jums mylimiausia wub.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 18 gegužės 2009 - 18:15
lengvas paakiu kremas, dienai.
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2009 05 18, 19:10)
Ačiukas 4u.gif
Norėčiau paklausti  MK gerbėjų -  kokią iš visų MK priemonių jums mylimiausia wub.gif ?

Man tai veido sveitiklis 3 viename, nepakeiciama priemone ir skalsiai naudojasi.
Atsakyti
Man tai serumai ir makiažo pagrindas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2009 05 18, 19:10)
Ačiukas 4u.gif
Norėčiau paklausti  MK gerbėjų -  kokią iš visų MK priemonių jums mylimiausia wub.gif ?

mirksiukas.gif
O man medutis, dėl savo universalumo - ir lūpom tinka, ir pūslelines gydo, ir rankom, o svarbiausia galima vaikui (net ir mažam). Tai man nepakeičiama priemonė. Turiu rankinėje tą mažą tūtelę, tai ir sau ir dukrai kai tik reikia, ar įsibrėžė, ar įkando, ar tiesiog lūpytėm. Ir nereikia krūvos priemonių nešiotis thumbup.gif
Atsakyti
mikrodermobrazija ir raudonosios arbatos kuno kolekcijos linija thumbup.gif
Atsakyti
Apsaugėlė mirksiukas.gif nors ir kiekvienos dienos veido priežiūra thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniskai patinka viskas ,ka turi si kompanija.Labai sunku isskirti viena produkta,kadangi veidui naudoji viena,kunui kita,kiekvieno produkto skirtinga paskirtis.
Atsakyti
Man taip pat patinka visos priemones kurias naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 05 19, 22:12)
Man taip pat patinka visos priemones kurias naudoju thumbup.gif

Man taip pat tinka ir patinka beveik viskas iš ''startinio'', bet ''Satin hands'' tiesiog įsimylėjau wub.gif ,nes ir pojuciai ir efektas akivaiždūs wub.gif Norėčiau daugiau tokių priemonių įsigyti. Suprantu, kad pojučiai- labai individualus dalykas, o efektą dažnai galima pastebėti tik ilgiau panaudojus...
Atsakyti