Jau kalbejome apie tai ankciau, kad labai priklauso nuo odos bukles Ar ji panasi i vyresne ar ne? Ar oda jau linkus seneti ar nelabai Reikia vertinti pamaciu, nes cia sunku apsakyt amziau cenza
Pakutiniuose apmokimuose girdejau kad visus kremus kurie patentuoti letinantys senejima jau galima nuo 22m.,kadangi kuo toliau tuo didesnis oro uzterstumas,ir odele turim saugoti.Nesvarbu ar tai MK kosmetika ar tai kita firma butu.
O man medutis, dėl savo universalumo - ir lūpom tinka, ir pūslelines gydo, ir rankom, o svarbiausia galima vaikui (net ir mažam). Tai man nepakeičiama priemonė. Turiu rankinėje tą mažą tūtelę, tai ir sau ir dukrai kai tik reikia, ar įsibrėžė, ar įkando, ar tiesiog lūpytėm. Ir nereikia krūvos priemonių nešiotis
Man asmeniskai patinka viskas ,ka turi si kompanija.Labai sunku isskirti viena produkta,kadangi veidui naudoji viena,kunui kita,kiekvieno produkto skirtinga paskirtis.
Man taip pat tinka ir patinka beveik viskas iš ''startinio'', bet ''Satin hands'' tiesiog įsimylėjau ,nes ir pojuciai ir efektas akivaiždūs Norėčiau daugiau tokių priemonių įsigyti. Suprantu, kad pojučiai- labai individualus dalykas, o efektą dažnai galima pastebėti tik ilgiau panaudojus...