Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas nekalba 5

gobsiukas, amzius manau skirtingas, imlumas vaiku skirtingas..gal ir logopede skirtinga, o jei ta pati, vis tiek su kiekvienu vaiku santykis skirtingas 4u.gif be to, gal yra pazanga, visuje, tik jai reikia prasiverzti 4u.gif zinai, vieni mokosi po zodi kas diena vis nauja, kiti sukaupia ir per puse metu staiga pazeria viska.
Cia kaip maniskis su anglu bac ir prakalbo, o lietuviskai va...eina galima sakyti pusmeciais pazanga
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 04 02, 14:44)
mano abu lanko

Gobsiukas, o kokį jūs darželį lankot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 04 02, 19:23)
Gobsiukas, o kokį jūs darželį lankot ax.gif

paprasta tik yra logopedines grupes , nors maziukui siule ppt lankyt logopedini darzeli nes tapati logopede pati dirba ten dirba ,
alcheme - mano vyresnelis kaip maziukas kalba dabar jis kalbejo kai jam buvo 1,9m ir truputi daugiau buvo supratimo kalbos
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 04 03, 08:53)
paprasta tik yra logopedines grupes ,

Nu man įdomu buvo kokį konkrečiai, jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
Norejau pasidziaugt, siandien mano vaikis pasikalbejo su mociute:

Mociute sako, "va tu esi geras vaikas ir tete tau parveze dovanu". Tai maniskis sako "geras as, tik man reikia maziau zliumbti"
Nu jeigu suvokia savo trukumus, tai jau cia labai gerai thumbup.gif
Nors zliumbena tai jis nemazai dar smile.gif
Atsakyti
Maniškis nuo pat pradžių kalbėjo lengvai ir gerai,neturėjom jokių problemų nei su r,ž ar č raidelėm. smile.gif tik dabar, buvom savaitei pas močiute nuveže,o jos vyras mykčioja tai ir mūsu mažasis nusižiūrėjo ir pradėjo mykčioti,ne visus žodžius bet vistiek negerai ir negražu. schmoll.gif vis kai išgirstam kad sumikčiojo,paprašom kad tą žodį pakartotu tik gražiai ir jam visada išeina,tik tiek kad speceliai mykčioja nes prisižiūrėjo ir jam tikriausiai patiko doh.gif na bat jau kelios dienos kaip negirdėjau mikčiojant,bet manau kai vėl nuvažiuosim pas močiute ir pamatis tą žmogų vėl pradės taip pat mykčiot doh.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 04 03, 15:52)
Nu man įdomu buvo kokį konkrečiai, jei nepaslaptis ax.gif

nepaslaptis lanko rugegele o jus iskokio miesto
Atsakyti
QUOTE(aistule28 @ 2009 04 05, 16:29)
Maniškis nuo pat pradžių kalbėjo lengvai ir gerai,neturėjom jokių problemų nei su r,ž ar č raidelėm. smile.gif tik dabar, buvom savaitei pas močiute nuveže,o jos vyras mykčioja tai ir mūsu mažasis nusižiūrėjo ir pradėjo mykčioti,ne visus žodžius bet vistiek negerai ir negražu. schmoll.gif vis kai išgirstam kad sumikčiojo,paprašom kad tą žodį pakartotu tik gražiai ir jam visada išeina,tik tiek kad speceliai mykčioja nes prisižiūrėjo ir jam tikriausiai patiko  doh.gif  na bat jau kelios dienos kaip negirdėjau mikčiojant,bet manau kai vėl nuvažiuosim pas močiute ir pamatis tą žmogų vėl pradės taip pat mykčiot doh.gif  bash.gif

aisku, jis dar maziukas, bet pasakyk, kad dedei sunku kalbeti, jis serga ir, tegu jis padeda dedei graziai ismokti kalbeti 4u.gif siiap trimeciui tokia atsakomybe turetu groti. Aisku pries tai gal reiketu apsikalbeti ir su tuo zmogum apie situacija, kad palaikytu mokymo procesa

Skruzdeda thumbup.gif mane irgi dziugina, kai maniskis buna sedi..prie vieno zodzio rasymo, paskui sako pats sau: ko as cia sedziu, reikia gi rasyt thumbup.gif tik retai tas buna..bet is tokiu fraziu gali pamatyti, kiek vaikas suvokia save..tai puiku
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 06, 08:22)
aisku, jis dar maziukas, bet pasakyk, kad dedei sunku kalbeti, jis serga ir, tegu jis padeda dedei graziai ismokti kalbeti 4u.gif siiap trimeciui tokia atsakomybe turetu groti. Aisku pries tai gal reiketu apsikalbeti ir su tuo zmogum apie situacija, kad palaikytu mokymo procesa

alchemie-o kadaryti jei 3m nesupranta ko is jo norima ka jam sakai g.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 04 05, 13:59)
Norejau pasidziaugt, siandien mano vaikis pasikalbejo su mociute:

Mociute sako, "va tu esi geras vaikas ir tete tau parveze dovanu". Tai maniskis sako "geras as, tik man reikia maziau zliumbti"
Nu jeigu suvokia savo trukumus, tai jau cia labai gerai  thumbup.gif
Nors zliumbena tai jis nemazai dar smile.gif

rolleyes.gif
maniskis dar ir dabar pazliumbe ir pakankamai greit susigraudina doh.gif labai i viska jautriai reaguoja unsure.gif

gobsiukas - mus todel ir pramete pirma syk logopedas, atseit nieko jis nesupranta ir tt...bet va kaip mamos sneka, net ir su tokiais ir dar anksciau galima pradeti dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 04 06, 10:11)
rolleyes.gif
maniskis dar ir dabar pazliumbe ir pakankamai greit susigraudina  doh.gif  labai i viska jautriai reaguoja  unsure.gif

gobsiukas - mus todel ir pramete pirma syk logopedas, atseit nieko jis nesupranta ir tt...bet va kaip mamos sneka, net ir su tokiais ir dar anksciau galima pradeti dirbti  smile.gif

mes su maziuku nuo 4men pradejom vaiksciot pas logopede ,
Atsakyti
Gobsiukas 4 men blink.gif
As manau, akd jei vaikui aiskini, rodai, jis vis tiek supranta dali, ne per viena karta, per kelis..svarbu, akd butu daroma, o ne numojama, jis vis tiek nesupras
Atsakyti