QUOTE(naitas @ 2009 07 08, 14:50)
O Tu tikra, kad pasižiūri? aš savo vaiką į Akių klinikas vedžiau keletą kartų. ..
žinai.. nebūtų graudu, tai būtų juokinga.. tačiau Akių klinikoj NIEKADA iki antrad dar nebuvo plėsti vyzdžiai ir žiūrėtas akių dugnas
Tai va ir aš abejoju, kaip ten pasižiūri. Išplėtę keletą kartų jam tuos vyzdžius buvo. Tik kad nelabai jis duodasi pažiūrėti. Kai išplėsti vyzdžiai, skauda akis nuo šviesos. Tik žviegia, raitosi ant kelių. Ką jos ten mato

Parašė pernai Klinikose, kad be pakitimų, bet ar jos matė ten ką nors, tai abejoju.
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 07 08, 15:28)
Na jei jau nesuklysiu tai kur mes papuoleme pas nervu gydytoja tai Beliauskiene,na zinai gal ji ir nieko bet vakar ypatingai buvo be nuotaikos......
O siandien buvome pas LOR kalnieciu poliklinikoje na

gydytojas,jaunas ir labai jau mokantis bendrauti su vaikais,likau labai jau nustebinta kad dar yra tokiu fainu gydytoju.....
Mes pas kitą vaištom. Žinau, mama apie šią minėjo, kad nepakanti tokia. Mūsiškė Pavalkienė. Tai gerietė, negaliu nieko prikišti. Ir siunčia, ir žiūri.
O dėl LOR, tai gera žinia. Paskutinį kartą pas jauną moteriškaitę papuolę buvom. Nieko neparodė, o ji iš akių nusprendė, kad viskas gerai. Įtariu adenoidus. Na bet tai mano nuomonė. Jos kitokia, nors vaiks nepravėrė burnos.
Alchemie, super tavo vaikis. O tavo tokia dalia dabar. Tikiuosi, kad greit atsigausi