Keli Mutu, manau, akd ten tiesiog didelis pasiruosimas plius yra specializacijos pagal amzius, sutrikimus ir pan. kazkaip matydama, kaip ir kiek dirba musu logopede..galvoju, kad cia rimtai reiketu studijuoti ir tureti tam pasaukima

su spec. pedagogu aisku irgi, bet galima ir savo patirtis is darbo su vaiku jau taikyti....nu zodziu..cia as svaicioju

labai daznai dabar pagalvoju, akd man reiketu studijuoti situos dalykus..nes man jau trukstaziniu, o norisi kuo kokybiskiau padeti ir savo vaikui, ir jei zmones klausia patarimo.
Severina, man atrodo, bendrauja kitam skyrelyje, o siaip manau, uzsidegusi dalyvauja darzelio veikloje, kur veda vaika
naitas..zinai..va tokie momentai su masinistais, ar siaip su kazkokiais zenklais, kruiuos realistai nuraso i mamu seiliojimasi, kiti i siiap atsitiktinuma..as manau, kad taip su mumis ten auksciausiasi ir bendrauja..juk nebutu tiek dziaugsmo, jei tai nebutu tiek vertinga tau..tokia smulkmena ir tiek daug reiskianti tau ir mums...
Cia kai kalba sirdis su auksciausiuoju, be iskaiciavimu, prasymu, reikalavimu, atgailu..tiesiog meile ir dziaugsmas jo tau, tavo jam...nu nusvaigau as cia

bet man labai gera ir grazu, kad zmones gali patirti tokius momentus laimes
Siandienos komentaras
Vaikas paeme varle i ranka sir paleido ja i bala..rankos glicios, lipnios..sluostosi i servetele ir sako
-..mano rankos su varliu..varliu....makijazu