Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas nekalba 5

maniškis jau pramoko skaityti ax.gif o nuo rašymo išsisukinėja, bet jau su matematika viskas liuks, skaičiuoja paprastai, atvirkščiai, sudeda, atima 100 ribse, daugiau, mažiau... na su pasaulio pažinimu ne kas...

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pabuvau sekliu morka.
Mūsų Alchemie jau turi mažutę Bitutę.
Sekmadienio žinutė pas nėštukes:
"3 val. atkeliavo Alchemytė. 2340 g. 45 cm. stipri ir daug valgo. "

user posted image
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai.
Kad traukiniai atneštų tik geras naujienas...

Atsakyti
Sveikos merginos.
Aciu uz vseikinimus..apsiverkiau wub.gif
labai graziia ir greitai atkeliavo musu bukryte i pasauli, tik labai mazute.dabar daug valgo, matyt vejasi.
brolis rupinasi, konkuruoja us tevu doh.gif nes tecio rankos, pirstai ir veidas per dideli, kai buciuoja dukryte biggrin.gif
As sestadieni pasiskatinua, biski namus patvarkiua, nuvaziavu i apiziura vakare, o ten sako 4 cm ir saremiai aks 5 min blink.gif o as nieko nejuaciu, tai vaiksciojom po Trakus, palei ezera, saule nuleidom, zodziu, kai jausti pradejau jau buvo apie 7-8cm ir po poros valandeliu jau turejom ant ranku miniatiura..ir tuo metu jau pauksciai eme giedoti saules tekejimui..zodziu tarp saules laidos ir patekejimo susisukau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 06 17, 12:17)

wub.gif mmmmmmmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif
4u.gif
Die, kaip susijaudinau blush2.gif
Te paties didžiausio angelo sparnai saugo jūsų džiaugsmą ramybėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 06 17, 14:17)
labai graziia ir greitai atkeliavo musu bukryte i pasauli,

labai labai, nuoširdžiai nuoširdžiai sveikinu wub.gif kad tik viskas visiems visada gerai sektųsi.

ir traukiniai rolleyes.gif labai graži užuomina..
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 06 17, 14:17)
Sveikos merginos.
Aciu uz vseikinimus..apsiverkiau wub.gif
labai graziia ir greitai atkeliavo musu bukryte i pasauli, tik labai mazute.dabar daug valgo, matyt vejasi.
brolis rupinasi, konkuruoja us tevu doh.gif nes tecio rankos, pirstai ir veidas per dideli, kai buciuoja dukryte biggrin.gif
As sestadieni pasiskatinua, biski namus patvarkiua, nuvaziavu i apiziura vakare, o ten sako 4 cm ir saremiai aks 5 min blink.gif o as nieko nejuaciu, tai vaiksciojom po Trakus, palei ezera, saule nuleidom, zodziu, kai jausti pradejau jau buvo apie 7-8cm ir po poros valandeliu jau turejom ant ranku miniatiura..ir tuo metu jau pauksciai eme giedoti saules tekejimui..zodziu tarp saules laidos ir patekejimo susisukau biggrin.gif

Sveikinu! Sveikinu! Sveikinu!

Laimingos kelionės jums per bekraštį meilės vandenyną! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 17 birželio 2009 - 15:55
Fainai, kad viskas paprastai ir greitai ! Sekmes augti ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Užsukau pažėt ar nėr naujieų, ogi yra biggrin.gif thumbup.gif SVEIKINAM ALCHEMIE SU VISA ŠEIMYNA wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(skruzdeda @ 2009 06 11, 12:09)
Keli Mutu, jau zinok savaite tykau kada vaikas ryte pakakos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Nu kaip, ar jau nunešėt? Aš tai nešiau iš vakaro, bet vakare vėlai kakojo, tai pamaniau, kad nieko tokio, šaldytuve palaikiau tongue.gif Aš taip manau, kad jei jau yra, tai jau randa ir vakarykščiuose, tik reikia iš daugelio vietų pabaksnot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 06 17, 18:52)
Nu kaip, ar jau nunešėt? Aš tai nešiau iš vakaro, bet vakare vėlai kakojo, tai pamaniau, kad nieko tokio, šaldytuve palaikiau tongue.gif Aš taip manau, kad jei jau yra, tai jau randa ir vakarykščiuose, tik reikia iš daugelio vietų pabaksnot cool.gif

Nunesem, pagavom pagaliau sviezu smile.gif Jau turim atsakyma, bet nera pas ji tu kirmeliu. Tai to besaikio sirgimo priezastis ir lieka neaiski. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 06 18, 12:16)
Nunesem, pagavom pagaliau sviezu smile.gif Jau turim atsakyma, bet nera pas ji tu kirmeliu. Tai to besaikio sirgimo priezastis ir lieka neaiski. verysad.gif

Ikimokyklinio amžiausi vaiko imunitetas dar vystosi. Skaičiau, kad nuolat sergant vaikui, išsivysto taip vadinamas antrinis <įgytas> imonodeficitas, nes kiekviena nauja liga silpnina imunitetą.

Reikia stiprinti imunitetą. Yra įvairių priemonių. Straipsniuko nuoroda:

http://www.emedicina.../imunitetas.pdf

Reikia išsiaiškinti, ar nėra lėtinės bakterinės infekcijos židinio. Jei yra - gydyti.

Manau, kad reikia vaikui gerokai atsigauti ir tiesiog kurį laiką nelankyti vaikų darželio <jau nelankot, kiek pamenu>, be to, būti gryname ore, pasistengti, kad valgytų įvairų maistą, kad su juo gautų vitaminų ir pan. Beje, kasdien reikia gerti pakankamai skysčių. Skaičiau, kad tai irgi prisideda prie imuniteto stiprinimo.

Kažkada lyg minėjai ežiuolę. Ar žoleles gėrėte, ar kokį kitokį preparatą su jos ekstraktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 18 birželio 2009 - 11:01
alchemie didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Ir aš gavau išrašą .. įvertino vaiko raidą.. atitinka vidutinę negalią.. nežinau ką galvoti.. nieko negalvoju..

vakar beklaidžiodama SM'e, radau vienos forumietės postą. Baisiai giliai užkabino. Žinau, kad tai kaip anekdotas, kaip tas išgalvotas spam'as, kokio kartais pasitaiko rasti savo email dėžutėj.. bet.. užkabino.. atpažįstu save.. buvau laimingiausia pasaulyje mergina, moteris.. atrodė, ko trūko.. nagi "palaiminimo".. tada kaktomuša su stereotipais, išankstine nuostata netgi ir iš gana artimų žmonių (kiek gali būti artimi uošviai)..
ir iš tikro, kartais belieka šalia tik...veidrodis.

Paskaitykit. Forumietė atrodo <Mila>.. gal dar kokia žvaigždutė prie niko, nepamenu.. Jį įkėlė šitą esė.. Netaisiau klaidų.. jos nemaišo.. skaitykit širdimi...

taigi, copy-paste..

Noriu su Jumis visomis pasidalinti ta siluma, tuo dziaugsmu ir meile, kuria patyriau perskaiciusi sia istorija:
Ar niekada nepagalvojote, kaip išrenkamos neįgalių vaikų motinos?

Bandau įsivaizduoti Dievą, duodantį nurodymus angelams, besižymintiems pastabas didžiuliame žurnale:
- Armstrongas, Betas, sūnus. Globėjas – šv. Matas.
- Meidžor, Filomena, duktė. Globėja – šv. Cecilija.
- Rudolfas ir Karlas, dvyniai. Globėjas… tebus šv.Gerardas. Jis pripratęs prie nelabai religingų.
Galiausiai, rodydamas angelui užrašytą vardą, šypteli:
- Šitai padovanosime neįgalų kūdikį.
Nustebęs angelas pakelia akis:
- Kodėl jai? Ji atrodo tokia laiminga.
- Teisingai, - šypsodamasis sako Dievas. – Ar galėčiau padovanoti neįgalų vaiką moteriai, kuri nežino, kas yra džiaugsmas? Būtų žiauru.
- Ar jai pakaks kantrybės? – teiraujasi angelas.
- Nenoriu, kad būtų pernelyg kantri, nes paskęs sielograužoje ir skausme. Kai įveiks pirmąjį šoką ir nusivylimą, ji sugebės atlikti visa, ko reikia.
- Bet, Viešpatie, man regis, toji moteris nėra giliai tikinti.
Dievas ir vėl šypsosi.
- Nesvarbu. Viskas bus gerai. Ta moteris – tobula. Ir apdovanota pakankamu kiekiu egoizmo.
Angelas lieka be žado.
- Egoizmo? Ar tai dorybė?
Dievas linkteli galvą:
- Jei ji nesugebėtų nei minutės atsitraukti nuo savo vaiko, neišgyventų. Taip, tai moteris, kurią palaiminsiu netobulu kūdikiu. Ji apie tai nenutuokia, tačiau jai bus ko pavydėti.
Ji niekada nebus tikra, ar teisingai nugirdo ištartą žodį. Ji niekada neatrodys, kad žengti žingsnį – įprasta ir lengva. Kai vaikas pirmą kartą ištars „mama“, ji suvoks, jog tapo stebuklo liudininke. Kai aklam vaikui bandys nupasakoti medį arba saulėlydį, pati regės mano kūriniją kaip retas kitas asmuo.
Jai leisiu aiškiai matyti tai, ką matau aš – nežinojimą, žiaurumą, išankstines nuostatas- ir išmokysiu ją virš viso šito pakilti. Ji niekada nesijaus vieniša. Kiekvieną jos gyvenimo dieną, kiekvieną akimirką aš būsiu šalia, nes ji be klaidų atliks mano darbą taip, lyg pati stovėtų prie mano šono.
- O kurį šventąjį paskirsim globėju? – klausia angelas, iškėlęs rašale pamirkytą plunksną.
Dievas šypsosi:
- Pakaks ir veidrodžio.
Atsakyti