QUOTE(Alchemie @ 2009 07 06, 11:06)
naitas

nu ten Kaune gi pas jus geri okulistai...jargau..tikekimes, kad ta gydytoja pati neprimato
taigi.. prasibroviau į Akių klinikas. Viskas atlikta, kas šiand įmanoma buvo.. ir pasitvirtino - katarakta, kilmė nežinoma. Bijo pasakyt, kad įgimta, nes... nes aš dėl vienos ar kitos priežasties po tuos kabinetus jau esu vedžiojus, ir prieš du metus, ir prieš metus, ir jau šiemet

visur įrašai - kad viskas gerai, skaidru, akių dugnas be pakitimų..
o kai vaikui uždengė po vieną akį, tai anas tik sugebėjo dešine akimi pusmetrio dydžio mašiną atpažint iš 1,5 metro atstumo
vienas kelias - operacija.
kaip prisimenu dabar prieš porą mėnesių poliklinikoj gi buvau nuvedus pas okulistą, nes vaikis žvyriaus ar smėlio buvo prisipylęs į akis. Nupraustas, švarus vaikas, o okulistas vistiek "įkando"- o ko tavo panosė snargliuota??
dabar taip norėčiau kokiu snargliu tėkšti tokiam okulistui, kad pražiūrėjo tokią akies patologiją.
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 07 07, 13:52)
Na mes neseniai is Kalieciu poliklinikos is nervu gydytojos----na zinokite man kazkaip jau nebegera

,dave nervu gydytoja nupaisiusi ant popieriuko minusiuka,apskritima,trikampi ir dar kazkoki,ir liepe salimais toki pati nupiesti mano 3metu sunui o maniskis tai dzin paeme ir pripaise visur beleka,tai mus nusiunte pas psichologe,eisim po pietu miega---sakau vyrui tuoj mums pripaisys dar ir koki psichini atsilikima taip tai tikrai nera jis viska supranta mano berniukas,ir bando tart tuos zodzius bet jam neiseina
Kazkaip zinokite kuo toliau tuo man sunkiau ta vaika tampau po visus gydytojus o tie tik su pasaipa kad toks jau didelis ir dar nekelba

zinokite is ties siandien man labai negera

issiverkiau namie ir ka padarysi reikia eiti toliau,nes jei jau pradejau reikia pabaigti.....
aš dažnai susiduriu su vaikų ligų gydytojais, kuriems vaiko užėjimas į kabinetą tiesiog trukdo dirbti. Geriausia būtų, jeigu tie vaikai iš viso nevaikščiotų ir jų tėvai nepasakotų problemų.
Mano vaikai išvis vėlai pradeda kalbėti. Va didysis tai tik beveik 5,5 metų, o vidurinėlis >3 metų, po šiek tiek pašneka.
Apgailėtina, tačiau "o koks tu negeras vaikas, jei nekalbi", tai dažnai tenka išgirsti iš gydytojų.
Laikykis.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...