Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas nekalba 5

Skruzdeda, maniskiui darzas buvo kancia..na valdrfinaim kuri laika patiko, nes ten leisdavo po medius karstytis, rami aplinka buvo, kol jie nepradejo mano vaikui klijuoti autizmo/hiperaktyvumo etiketes..paskui nuejome pas ju rekmenduojama psichiatre ir ka..kai tik nepatvristino diagnozes, jie mus grazia forma ismete..ir prievaiko pasake, kas ji labai izeide, nors buvo 4 metukai doh.gif
Siaip i mokykla jis norejo eiti ir pasiilgsta, nes tik sitoje klaseje jis savas ir priimtas, ne delto, kad "reikia" su juo draugauti, o delto, akd jis dalis kalses...taigi nuo atmosferos priklauso...bet po siai dienai vaziuojant pro viena is darzeliu, jis pasako, kad neisiu i darzeli doh.gif
Armani, pabandyk pasiskambinti i kalbos korekcijos centra (kontaktai duoti pirmoje temos zinuteje) gal jie ten teikia ne tik mikciojantiems paslaugas. Siaip privaciai kaina apie 25 lt.
dar siulyciau nueiti i PPT, akd parsytu, kokia linkme reikia dirbti, kokia kalbine beda yra vaikui, tada ir logopedo pagal tai reiktu ieskoti, darzelyje priklausytu darbas su juo, kitoje polikinikoje galima bandyti gauti tas nemokamasvalandas. Tik, jei tai yra ne garsu tarimo, o kalbos vystymo beda, tai tos 20 val. yra labai mazai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 03:01)
mano berniukui 3 metukai ,ir labai mazai kalba  unsure.gif
buvom pas logopeda tai pasake kad pas juos vietu nera  blink.gif 
galvoju o kiek kainuotu specelisto paslaugos jei privaciai ji mokinti (cia Kaune)

unsure.gif
as saviski irgi pirma syk nuvedziau 3 m kalbejo pauksciu kalba
tai mus irgi pravare, nes tokiem maziem ner vietu ir atikit kai normaliai prakalbs blink.gif doh.gif atseit kaip as ji mokinsiu kai nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 03:01)
mano berniukui 3 metukai ,ir labai mazai kalba  unsure.gif
buvom pas logopeda tai pasake kad pas juos vietu nera  blink.gif 
galvoju o kiek kainuotu specelisto paslaugos jei privaciai ji mokinti (cia Kaune)

pabandykit ieskoti logopedinio darzelio
Atsakyti
Mano 3,5m jau ne pauksciu kalba sneka,bet labai dauk zodziu netaisiklingai sako,kaip pvz du ,graziai pasako,o kai dvi reik sakyt gaunasi pas ji bli doh.gif vietoj yra sako yva,kaip ir nera o sako neva,nors kituose zodziuose istaria r raide,beto pastebejau,kad kai pasakoja ka nors ilgiau pradeda strikti,sakinyje zodziai pinasi,pradeda skubet,uzsikerta,ilgai masto koki zodi pasakyt,o jei ka klausia ar trumpas sakinuka graziai pavyksta pasakyt. Darze sake,kad nuo 4m. gales pas logopede eiti,bet galvoju gal nueit i poliklinika savo ir paprasyt daktares siuntimo pas logopeda,bet ar apsiims jau su juo dirbti,nesakys,kad per mazas ar,kad vietu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 03 30, 09:31)
pabandykit ieskoti logopedinio darzelio

yra salia musu darzelis ir logopedas yra ,bet dabar tokia situacija kad negaliu as jo ten vesti (bet cia tik laikina ) blush2.gif su finansai nekas
o i poliklinika su malonumu vesciau as ji ,jei tai butu nemokama ,bet nezinau nuo ko pradeti man rolleyes.gif kur eiti ,pas gyditoja ? nuvesiu tai man vel israsys siuntimas pas logopeda o tas vel man pasakys kad pas juos vietu nera unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 30, 09:10)
Armani, pabandyk pasiskambinti i kalbos korekcijos centra (kontaktai duoti pirmoje temos zinuteje) gal jie ten teikia ne tik mikciojantiems paslaugas. Siaip privaciai kaina apie 25 lt.
dar siulyciau nueiti i PPT, akd parsytu, kokia linkme reikia dirbti, kokia kalbine beda yra vaikui, tada ir logopedo pagal tai reiktu ieskoti, darzelyje priklausytu darbas su juo, kitoje polikinikoje galima bandyti gauti tas nemokamasvalandas. Tik, jei tai yra ne garsu tarimo, o kalbos vystymo beda, tai tos 20 val. yra labai mazai verysad.gif

jis taria zodzius kuriuos moka gerai,as su juo atsisedu paemam knygute ir ziurim pvz zverelius tai as jam skiemenimis sakau jis atkartoja taip pat skiemenimis o sakau dabar pasakyk pats ,tai jis sumala kaska panasiai ir psio doh.gif o dar geriau pasako baik mama doh.gif

sakiniais nekalba schmoll.gif kuri zodi moka ta pasako o paskuj pradeda aiskinti savo kalba (aisku as suprantu ) bet tas jo nekalbejimas tai liudina. o koki negrazu zodi iskart ismoksta ,man toks vaizdas kad jis kaip tingetu kalbet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 30 kovo 2009 - 10:13
QUOTE(Enriko mama @ 2009 03 30, 09:59)
Mano 3,5m jau ne pauksciu kalba sneka,bet labai dauk zodziu netaisiklingai sako,kaip pvz du ,graziai pasako,o kai dvi reik sakyt gaunasi pas ji bli  doh.gif  vietoj yra sako yva,kaip ir nera o sako neva,nors kituose zodziuose istaria r raide,beto pastebejau,kad kai pasakoja ka nors ilgiau pradeda strikti,sakinyje zodziai pinasi,pradeda skubet,uzsikerta,ilgai masto koki zodi pasakyt,o jei ka klausia ar trumpas sakinuka graziai pavyksta pasakyt. Darze sake,kad nuo 4m. gales pas logopede eiti,bet galvoju gal nueit i poliklinika savo ir paprasyt daktares siuntimo pas logopeda,bet ar apsiims jau su juo dirbti,nesakys,kad per mazas ar,kad vietu nera  g.gif

a maniskis kai buvo 4 m tai darzelio logopede pareiske kad darzelio logopedas priklauso tik paruosiamukam ir 4 m ji nepriims nes ir taip daug vaiku turi blink.gif

todel veziodavom i poliklinikos logopeda kiek priklausydavo tu nemokamu kartu
ir lesidavo prasitesti kazkaip nes logopede ale itraukdavo i kokia tai grupe ..nebeatsimenu ..tai taip kazkur 3-4 men ir vaiksciojom

Armani - nueini pas vaiko daktara ir paprasai siuntimo pas logopeda - ir viskas, tada eini uzsiregistruoji ir vaikstai su vaiku pas logopeda nemokamai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 30, 11:17)

Armani - nueini pas vaiko daktara ir paprasai siuntimo pas logopeda - ir viskas, tada eini uzsiregistruoji ir vaikstai su vaiku pas logopeda nemokamai  rolleyes.gif

taip as buvau nuejus pas daktare ,dave siuntima o logopedas atsove kad pas juos vietu nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 11:20)
taip as buvau nuejus pas daktare ,dave siuntima o logopedas atsove kad pas juos vietu nera  unsure.gif

tada prasykit daktaro siuntimo i VRC ten tikrai priima tik reikia eiles sulaukti
labai keista kad jum atsake net poliklinikos logopedas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 30, 11:37)
tada prasykit daktaro siuntimo i VRC ten tikrai priima tik reikia eiles sulaukti
labai keista kad jum atsake net poliklinikos logopedas  verysad.gif

man ir keista na as buvau dainavos poliklinikoj (kaune)
,tai kiek girdejau daug kam ta gyditoja nepatiko schmoll.gif man taip pat tai pas ja tikrai neisiu .

as taip ir galvoju kad man reik prasyt siuntimo dar karteli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 11:45)
man ir keista  na as buvau dainavos poliklinikoj (kaune)
,tai kiek girdejau daug kam ta gyditoja nepatiko  schmoll.gif  man taip pat tai pas ja tikrai neisiu .

as taip ir galvoju kad man reik prasyt siuntimo dar karteli  unsure.gif

tai tiap prasyk..mano daktares tai vis galva jau isuzta su tais siuntimais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 12:20)
taip as buvau nuejus pas daktare ,dave siuntima o logopedas atsove kad pas juos vietu nera  unsure.gif

Armani. NEMOKAMA LOGOPEDINĖ PAGALBA Kaune teikiama Kalbos ir komunikacijos korekcijos centre (niekaip neišmokstu pilno ir teisingo pavadinimo), kuris yra Panemunėje, darželio "Šnekutis" patalpose. Reikia tik tokio a la siuntimo pas logopedą iš pediatrės. Na kad parašytų, jog vaikui bėdelės. Tada registruojies ten ir vos ne nuo kitos dienos gali atvedinėti vaiką, kartą, du ar tris kartus savaitėje. NEMOKAMAI. Dirba su juo vienu, 25 minutes maždaug.

Nueik į darželių temą, Kaunas, "Šnekutis". Ten turėtų būti pirmam puslapy kontaktai. Paskambink telefonu direktorei. Labai miela moteris. Tikrai pagelbės. Darželis prie Onkologinės ligoninės. Gal nepakeliui ar toloka.. bet juk tai nemokama ir labai kokybiška pagalba.
Atsakyti
reziume taip : paskambinau as i ta raidos centra tai man nieko gero nepasake ,pasiskambinau i savanoriu pr (kaune ) tai ten pirmas apsilankimas 60lt o paskuj po 25lt uz pamokele
tai rytoj einu pas savo gyditoja ir prasysiu siuntimo pas kita logopede .ir prasysiu kad mus priimtu i poliklinika lankytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 30 kovo 2009 - 13:44