Pos skyrybų labai ilgai neradau nieko panašaus į norimus santykius. Nors pažinčių ir susitikimų buvo. Kažkaip dažniausiai susipažindavome internete, bet ten man nepavyko rasti nieko gero. Tik nesusipratimus ir kuriozus.
Pvz, kartą nuėjusi į pasimatymą pamačiau toookį veikėją murzinais džinsais ir išsprogdintu veidu, kad ilgai dar sapnavosi košmarai...
Vėliau nusipirkau namus kaime, palikau sostinę. Kažkaip iš pradžių tikėjausi, kad mane kažkas pamatys - naują ir neprastą... Niekas nepamatė ir neatėjo susipažint

Dabar jau šakės - pagalvojau,kur rasiu tokį vyrą, kuris mes viską ir važiuos pas mane į kaimą

Kažkurį laiką bandžiau ieškoti vėl internete, važinėjau į pasimatymus, kurie tik vargino...
Bet kai pamačiau filmą "Maskva netiki ašaromis", tyliai pasvajojau - ir aš taip noriu - ne pati lakstyti, nes jau išsekino tie susitikimai su "permažais", vis dar tebemylinčiais žmoną, kokiais nors bedarbiais, kuriems dar vos ne ant kelio pinigų reikia duot ir t.t. Taigi, tyliai panorėjau - noriu, kad ateitų pas mane į namus ir pasiliktų...
Taip ir buvo
Man reikėjo pagalbos namuose, viena pažįstama pasiūlė savo pažįstamą vyruką, kuris tuo metu atostogavo ir galėjo man padėti... Mūsų istorijos labai greitai susirišo ir jau po kelių mėnesių jis tiesiog pasiliko... Tokia gera pabaiga. Gal tiesiog reikia sukonkretinti savo norus?