Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(Luana @ 2009 03 26, 10:04)
Mes irgi nusipirkom X lander Xa modeliuką, tai kolkas labai patenkinta, bet daugiau viskas matysis kai vežimėlio savininkas ar savininkė atsiras rolleyes.gif , va tada ir išbandysim ax.gif , o dėl susilankstymo tai jis man gan lengvai susilankso - išsilanksto  4u.gif

bigsmile.gif jau jums nebedaug liko laukt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2009 03 26, 11:29)
Atsiprasau gal ir 75 cm. ax.gif  ax.gif  ax.gif 
Mūsų tas senesnis modelis. As tikėjausi bent iki puses metų pasivėzinti su lopšiuku. bigsmile.gif

Mes su 2007 metu modeliu prasivazinejom iki 6.5 men. Su kombinezonu vaikas buvo ir uzklotas, istisai balkone miegodavo. Vaikams patinka, kai jie tvirtai guli, tada geriau miega, maziau blaskosi ir neprasibudina. Tai mes megstam miegoti laisviau.
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 03 25, 12:59)
O pas Jus X-lander XA modeliukas ar kitas koks ?

Taip pas mus XA modeliukas... smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 25, 13:09)
bigsmile.gif pasirodyk koki nusipirkot?
ar su kėdute? ar supasi kėdutė padėta ant lygaus paviršiaus? bigsmile.gif
jei ne paslaptis kiek mokėjot? blush2.gif

pažystami sakė,kad vienai mamytei sunku ta vežima sulankstyti, kažkaip ir spaust reikia ir lekt kažka biggrin.gif  kaip ten iš tikro? 4u.gif

Na deja foto nemoku ikelti, tai nuotrauku speju neparodysiu... Na mes nenauja pirkom... Is pradziu mastem vaziuoti i Lenkija pirkt, bet paskui gavom nebloga pasiulymai, tai pirkom... Mokejom 900lt, bet vezimelis lb bl gerai uzlaikytas, o dar ir tasyte bei apsauga sportinukui pridejo... smile.gif Zodziu patenkinti... smile.gif
Taip, su kedute... smile.gif Supasi ji, bet pas mus senesnio modelio, tai nzn kaip ten su naujais... Tai kad juos visus berods spausti ir lenkti reikia.. Na kai pirma karta nesupratau kur kas, tai ir man sunkoka buvo... bet kelis kartus pameginau ir db viskas man ten aisku ir suprantama.. smile.gif

O kas liecia siauruma ir ilguma ju, tai kiek vezimeliu teko apsiureti, tai jie visi mazdaug vienodi.. smile.gif keli centimetrai ten ar ten... smile.gif Na bet jau cia kaip kam geriau.. smile.gif kiekvieno asmeninis reikalas... smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 26, 11:09)
bigsmile.gif  jau jums nebedaug liko laukt thumbup.gif

blush2.gif Su kiekviena diena vis mažiau ax.gif , o kol laukiam jau vyresnioji sesė spėjo sportinuką išbandyt biggrin.gif , tai galiu pasakyt, kad sportinukas tinka ir trijų metų vaikui thumbup.gif lotuliukas.gif , pagrindinis kriterijus ir buvo mum , kad žiemai sportinukas gan tinkamas thumbup.gif, pakankamai erdvus ir uždaras biggrin.gif
Atsakyti
apžiūrėjom "gyvai" šiandien Xlander XA "vaikutyje", na ir ka galiu pasakyti: nemažas jis, aukštokas, kadangi lopšys tvirtinasi tik ant dviejų taškų, tai šiek tiek nestabilus, bet sakau gal per nelygumus jis kompensuos vibracija g.gif
spalvos labai geros, tikrai lengva išsirinkti.
patiko,kad viskas komplekte: užtiesaliukai, tašytės ir pan.
MB geriausiai iš matytų vežimų, įvertino šio važiuoklę, ratus.

minusai gal ta rankena,kad sportinukam nepersimeta, sunku buvo sulankstyti, bet manau įgusti tam reikia ir man nepatiko tie adapteriai lopšiukui ar kėdutei g.gif

bet manau vistiek pirksim šį. radom ir kitų gan panašių, kurie turi pliusų, bet turi į minusų. sudėję visus pliusus ir visus minusus, kol kas apsistojom ties X-lander XA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 28, 18:47)
apžiūrėjom "gyvai" šiandien Xlander XA "vaikutyje", na ir ka galiu pasakyti: nemažas jis, aukštokas, kadangi lopšys tvirtinasi tik ant dviejų taškų, tai šiek tiek nestabilus, bet sakau gal per nelygumus jis kompensuos vibracija g.gif

minusai gal ta rankena,kad sportinukam nepersimeta, sunku buvo sulankstyti, bet manau įgusti tam reikia ir man nepatiko tie adapteriai lopšiukui ar kėdutei g.gif

bet manau vistiek pirksim šį. radom ir kitų gan panašių, kurie turi pliusų, bet turi į minusų. sudėję visus pliusus ir visus minusus, kol kas apsistojom ties X-lander XA 4u.gif

o ruosiatės pirkti 2009m modeliuką? kiek kaina gaunasi pilnos komplektacijos?
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 28, 17:47)

kaip tik šitą nusižiūrėjus esu, bet noriu gyvai pamatyti ax.gif tikiuosi nenusivilsiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Širšiukė @ 2009 03 29, 20:15)
o ruosiatės pirkti 2009m modeliuką? kiek kaina gaunasi pilnos komplektacijos?

bent jau 2009 visos komplektacijos apie 1700 kainuoja
va čia
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 03 29, 21:43)
bent jau 2009 visos komplektacijos apie 1700 kainuoja
va čia

O gal kas žinot, kiek 2009 visos komplektacijos kainuoja Lenkijoje g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 03 29, 22:50)
O gal kas žinot, kiek 2009 visos komplektacijos kainuoja Lenkijoje  g.gif ??

aš tai bandysiu varyt į Rietavą į turgų, ten vienas vyriškis vis turi tų vežimaičių. Tai pasižvairysiu kiek ten kainuoja ax.gif
o apie Lenkiją ir indomu, tik jau iki ten abejoju ar nusimalčiau, nebent būtų daaaaug pigiau, bet kažkodėl abejoju g.gif
Atsakyti
Nju cia priklauso kam kas kiek pigiau... Kitas del 500lt gal ir vaziuos, o kitam gal neapsimoka... Na as tai tikrai det 500lt vaziuociau... Nes mazdaug tiek X-lander firmos vezimai ten pigiau... smile.gif

Beje gal kurioms pades psl kuris man padejo oreantuotis kainose... smile.gif

http://www.bobowozki.com.pl/ (plius tai yra internetine parduotuve, tad antkainis didesnis nei siiap parduotuvej, o jei lenkijos turguj, tai dar pigiau galima manau rasti) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Punce: 29 kovo 2009 - 22:52
nugis pirmiausia reiks bandyt LT turguj pažiūrėt g.gif ale kas mane bogins iki PL, kad ten pigiau, tai manyčiau, tik kažin ar vyras sutiks klaidžioti po PL doh.gif o ir man su pilvūzu jau ne kas doh.gif nors širdį skauda, kad ten ant tiek pigiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2009 03 29, 22:51)
Nju cia priklauso kam kas kiek pigiau... Kitas del 500lt gal ir vaziuos, o kitam gal neapsimoka... Na as tai tikrai det 500lt vaziuociau... Nes mazdaug tiek X-lander firmos vezimai ten pigiau... smile.gif

Beje gal kurioms pades psl kuris man padejo oreantuotis kainose... smile.gif

http://www.bobowozki.com.pl/ (plius tai yra internetine parduotuve, tad antkainis didesnis nei siiap parduotuvej, o jei lenkijos turguj, tai dar pigiau galima manau rasti) smile.gif

Dėl 500 tai drinks_cheers.gif verta važiuoti. O tuo pačiu dar kokių prekių leliukui papirkti.
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2009 03 29, 22:58)
nugis pirmiausia reiks bandyt LT turguj pažiūrėt  g.gif  ale kas mane bogins iki PL, kad ten pigiau, tai manyčiau, tik kažin ar vyras sutiks klaidžioti po PL  doh.gif  o ir man su pilvūzu jau ne kas  doh.gif  nors širdį skauda, kad ten ant tiek pigiau  blink.gif

Parašyk po to, kiek Rietave kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti