Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

aš taip pat audžiu mintį,kaip į tą lenkiją nulėkus ax.gif blush2.gif .tik va bėda,niekad nebuvę,o ir kalbos nė bum bum biggrin.gif .bet manau tikrai apsimokėtų.dėl vežimuko,plius dar lovytę prigriebčiau,dar leliukui kai ko,manau nemažai susitaupytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 03 30, 00:58)
nugis pirmiausia reiks bandyt LT turguj pažiūrėt  g.gif  ale kas mane bogins iki PL, kad ten pigiau, tai manyčiau, tik kažin ar vyras sutiks klaidžioti po PL  doh.gif  o ir man su pilvūzu jau ne kas  doh.gif  nors širdį skauda, kad ten ant tiek pigiau  blink.gif

Na as praejusioje temoje buvau rasiusi, kad pas juos galima uzsisakyti ir jie i LT atveza taip pat... Atvezimo kaina uz vezima 200zl... tai kazkur apie 150lt... na gal kazkam vis tiek susitaupo... smile.gif
Na ja, kur mcia pati beprivazinesi su pilvuziuku... smile.gif Sunku vienai bus... smile.gif

Beto man ir kalbeti bepigu, kai paciai iki sienos 50km, o nuo tevu isvis gal kokie 8km... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Punce: 30 kovo 2009 - 09:35
QUOTE(Širšiukė @ 2009 03 29, 20:15)
o ruosiatės pirkti 2009m modeliuką? kiek kaina gaunasi pilnos komplektacijos?

sakė,kad modeliukai 2009 metų (nors aš neskiriu dar jų, nes tų senesnių kaip ir nemačiau biggrin.gif ) kadangi man su kainų ir vardų atsiminimų ne kas doh.gif blush2.gif tai tikslios kainos nepasakysiu, bet apie 1300 lt (su 17 proc nuolaida) tik va nežinom kiek bus ta nuolaida g.gif pirkt dar kaip ir anksti g.gif o kaina tikrai nebloga...

mes nusižiūrėjom šį ir dar kitos firmos, tai net namie rašau vieno ir kito minusus ir pliusius doh.gif o nakti sapnavau,kad X lander toj parduotuvėj tik 2007 met7 modeliukai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na =od=iu paranoja jau man nuo jų biggrin.gif

QUOTE(rasve @ 2009 03 29, 22:59)
aš tai bandysiu varyt į Rietavą į turgų, ten vienas vyriškis vis turi tų vežimaičių. Tai pasižvairysiu kiek ten kainuoja  ax.gif
o apie Lenkiją ir indomu, tik jau iki ten abejoju ar nusimalčiau, nebent būtų daaaaug pigiau, bet kažkodėl abejoju  g.gif

parašykit kai turėsit kokių žinių kas, kiek ir už kiek biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
kas žinot,gal galit parašyti 2009m xa modelio lopšio plotį? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Maciau diskutavot apie vezimelio pirkima Lenkijoje smile.gif Tai galiu pasakyti tik tiek, kad bent jau Bialystoke turi tik 2008 m. modelius. Vyras buvo si penktadieni, tai mate tik viena vezimeli siu metu kolekcijos - limituota berniukams.
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2009 03 30, 10:33)
Beto man ir kalbeti bepigu, kai paciai iki sienos 50km, o nuo tevu isvis gal kokie 8km... smile.gif

Aga, bepigu kalbėt lotuliukas.gif kai nereik į vieną galą apie 300 km varyt tongue.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 03 30, 13:43)
parašykit kai turėsit kokių žinių kas, kiek ir už kiek biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif būtinai, kai turėsiu kokios info, parašysiu mirksiukas.gif

QUOTE(renatta @ 2009 03 30, 15:20)
Sveikos. Maciau diskutavot apie vezimelio pirkima Lenkijoje  smile.gif  Tai galiu pasakyti tik tiek, kad bent jau Bialystoke turi tik 2008 m. modelius. Vyras buvo si penktadieni, tai mate tik viena vezimeli siu metu kolekcijos - limituota berniukams.

Oi, atsidusau, tai palengvėjo, kad galima geriau LT nusipirkti lotuliukas.gif bent jau širdį neskaudės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 03 30, 15:36)
Aga, bepigu kalbėt  lotuliukas.gif  kai nereik į vieną galą apie 300 km varyt  tongue.gif

Oi, atsidusau, tai palengvėjo, kad galima geriau LT nusipirkti  lotuliukas.gif  bent jau širdį neskaudės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man panašiai tiek pat km doh.gif tai kaip ir nelabai apsimoka važiuot ten doh.gif o kadangi toje parduotuvėje pirktume daugiau daigtelių, tai ir nuolaidą didesnę pritaikys, o jei ir kas, tai garantinis aptarnavimas bus ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
man tai toks klausimukas iskilo. Pagal viska x-lander XA 3/1 turetu but naudojamas iki 3 vaiko metuku. Bet kazi kodel skelbimuose parduoda tik metus panaudotus vezimukus g.gif Na automobiline kedute tai suprantu kad isauga, bet vistiek kazkaip keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2009 04 04, 10:12)
Sveikos mamytes 4u.gif
man tai toks klausimukas iskilo. Pagal viska x-lander XA 3/1 turetu but naudojamas iki 3 vaiko metuku. Bet kazi kodel skelbimuose parduoda tik metus panaudotus vezimukus g.gif Na automobiline kedute tai suprantu kad isauga, bet vistiek kazkaip keista g.gif

gal todėl, kad mažai kas sportinius naudoja, o šoka į mažiukus skėtukus g.gif bent jau mes taip darėm su pirmu. Turėjom tais laikas Voyager'į, tai per žiemą su universalu ( nes dar lopšių nebuvo lotuliukas.gif ), paskui pavasarį dar biškį sportinį ir vasarą į skėtuką mažutį ax.gif bet dabar tikiuosi užteks vieno ilgiau blush2.gif
Atsakyti
na nusipirkom ir mes karieta, kurios pavadinimas X-lander XA biggrin.gif
tik kėdutę ėmiau ne X lander, man tokia lyg geresnė atrode g.gif

vairuojasi puikiai thumbup.gif svoris nera baisulinis (nors mums tas nelabai aktualu) biggrin.gif
o jau tašių, tašelių, skyrelių...pasiklyst galima biggrin.gif viskas apgalvotai padaryta, nieko nėra be reikalo kabaliuojančio ar neprisisegančio schmoll.gif
pavargom kol prisegėm sportinę dalį, bet įgudus labai paprasta, keli knopkiukai ir tiek biggrin.gif

spalva išsirinkom vyšninę blush2.gif

kol kas ispūdžiai tikrai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 04, 14:47)
na nusipirkom ir mes karieta, kurios pavadinimas X-lander XA biggrin.gif
tik kėdutę ėmiau ne X lander, man tokia lyg geresnė atrode g.gif

vairuojasi puikiai thumbup.gif  svoris nera baisulinis (nors mums tas nelabai aktualu) biggrin.gif
o jau tašių, tašelių, skyrelių...pasiklyst galima biggrin.gif  viskas apgalvotai padaryta, nieko nėra be reikalo kabaliuojančio ar neprisisegančio schmoll.gif
pavargom kol prisegėm sportinę dalį, bet įgudus labai paprasta, keli knopkiukai ir tiek biggrin.gif

spalva išsirinkom vyšninę blush2.gif

kol kas ispūdžiai tikrai geri 4u.gif

na pagaliau,sveikinu su nauja karieta thumbup.gif aš iand lyginau x landerį su tako jumperiu.tai apsistojau ties x landeriu drinks_cheers.gif tik va įdomu,kodėl kėdutę kitą pasirinkai g.gif o kur pirkot vežimuką?
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2009 04 04, 15:36)
na pagaliau,sveikinu su nauja karieta thumbup.gif  aš iand lyginau x landerį su tako jumperiu.tai apsistojau ties x landeriu  drinks_cheers.gif tik va įdomu,kodėl kėdutę kitą pasirinkai  g.gif o kur pirkot vežimuką?

ačiū 4u.gif
na prie to kut pirkom nebuvo kedutes, bet galėjo duoti no kito komplekto, bet aš išssirinkau kitos firmos ax.gif
Atsakyti