Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(jurguliux @ 2009 04 09, 10:29)
parodyk kurį čia žiūri?
na reiktu pasiklausynėti parduotuvėse, jei neturi,gal atvežtu mirksiukas.gif

šitas

Bandysiu klaust to vyriškio, kur turguj prekiauja g.gif bet jis kaip suprantu pernai metų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 09, 10:36)
šitas

Bandysiu klaust to vyriškio, kur turguj prekiauja  g.gif  bet jis kaip suprantu pernai metų  g.gif

bigsmile.gif fainuolis koks thumbup.gif

tai atsispauzdink foto ir varyk klausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 09, 10:45)
bigsmile.gif  fainuolis koks  thumbup.gif

tai atsispauzdink foto ir varyk klausti biggrin.gif

Aš manau ir be foto jis turėtų žinoti, bandysiu pasiskambinti. Bet manau "važiuoklė" irgi tokia pati plati bus doh.gif nu man vaizdą biškį gadina blush2.gif
Atsakyti
Parduodu X lander XT vezimuka pilkos spalvos, tad tinka ir berniukui ir mergaitei - 750lt. Mes jau pasinaudojome, gal kam dar reikes:). Nemoku ikelti nuotraukyciu, va nuoroda: http://www.skelbiu.l...xt-6034647.html. Vezimelis labai geros bukles, tik nera parolono ant rankenos, vyras dedamas i masina uzkliuvo...Bet puikiai apsejome be jo!
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 04 09, 07:00)
Tai kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif
O tai dar man paaiškinkit kaip rekėtų su vežimu laiptais lipt g.gif , nu žemyn suprantu, galima atsargiai nusitarabanint, o kaip aukštyn  kai vaikas lopšiuky blink.gif  , taigi nusmuks žemyn vaikiukas, kažkaip baisiai nesaugiai man čia skamba  unsure.gif , aš tai planuoju pirmiausiai išsinešt važiuoklę į lauką, o paskui su lopšiuku eit  blush2.gif , arba žiūrėsiu pagal situaciją gal mašinoj važiuoklę laikysiu, kad namo nešt nereiktų ax.gif

SU vaiku nuvažiuoti ar užvažiuoti laiptais jokių šansų schmoll.gif ir net nedrįsčiau rizikuoti vaiko saugumu. Pati naudoju X-Landerį gyvendama 3 aukšte ir galiu pasakyti, kad žiauriai sunku tampytis... Kol naudojom lopšį, važiuoklę palikdavome automobilyje, bet persėdus į sportinuką vežimėlio prireikdavo ir namie (migdyti balkone). Be to žiemos metu vežimo mašinoje nepaliksi ir vaiko nesodinsi į ledinį... Beje uždėjus sportine dalį vežimas pasunkėja ir padidėja, tad ne taip ir paprasta jį tampyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 04 09, 15:53)
SU vaiku nuvažiuoti ar užvažiuoti laiptais jokių šansų  schmoll.gif  ir net nedrįsčiau rizikuoti vaiko saugumu. Pati naudoju X-Landerį gyvendama 3 aukšte ir galiu pasakyti, kad žiauriai sunku tampytis... Kol naudojom lopšį, važiuoklę palikdavome automobilyje, bet persėdus į sportinuką vežimėlio prireikdavo ir namie (migdyti balkone). Be to žiemos metu vežimo mašinoje nepaliksi ir vaiko nesodinsi į ledinį... Beje uždėjus sportine dalį vežimas pasunkėja ir padidėja, tad ne taip ir paprasta jį tampyti  doh.gif

Tai aš jau iteikus kad vežimas sunkus ax.gif , bet kai mes pirmam aukšte gyvenam, tai todėl ir nematau tame didelės problemos blush2.gif , nes mūsų keliukais , miškiukais važinėjant manau mum šis tankiukas bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie jusu. Planuojam ir mes pirkt X-landeri limituotos kolekcijos, tai Klaipedos turguje toks kainuoja 1600, o XA - 1400. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voje @ 2009 04 09, 16:39)
Parduodu X lander XT vezimuka pilkos spalvos, tad tinka ir berniukui ir mergaitei - 750lt. Mes jau pasinaudojome, gal kam dar reikes:). Nemoku ikelti nuotraukyciu, va nuoroda: http://www.skelbiu.l...xt-6034647.html. Vezimelis labai geros bukles, tik nera parolono ant rankenos, vyras dedamas i masina uzkliuvo...Bet puikiai apsejome be jo!

Jau parduotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voje @ 2009 04 09, 15:39)
............. Vezimelis labai geros bukles, tik nera parolono ant rankenos, vyras dedamas i masina uzkliuvo...Bet puikiai apsejome be jo!

truputuka pasiskolinau posta ax.gif

nes prisiminiau kai ka, dabar tiem naujesniems vežimukams rankena nebe paraloninė, o ale odinė cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 10, 08:04)
nes prisiminiau kai ka, dabar tiem naujesniems vežimukams rankena nebe paraloninė, o ale odinė cool.gif  biggrin.gif

va čia vienas iš pliusų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 09, 11:26)
Su vaiku nesu niekada "lipusi" su vežimu. Visada nusinešdavau vežimą, paskui vaiką  tongue.gif  O dabar žiūrėsiu, tikiuosi jis labai lengvai susilankstys, tai palikčiau bagažinėj, o vaiką atsineščiau. Bet žiūrėsim, kaip čia seksis  tongue.gif

laukiu nesulaukiu, kada nusipirksiu. Dabar dar nete apžiūrėjau X-lander Racer, tas toks raudonas, "formulės"  tongue.gif  vežimaitis, nu graži man ta raudona spalva, tik kažin ar dar eitų kur jį gaut  g.gif

as irgi esu is besidominciu X landeriais. Na del to raudono forumules tai kaip mum sake mazylio ratuose, tai sis buvo praeitu metu kolekcijos ir tokio jau nebetures tikrai.

Viso komplekto kaina mazylio ratuose 1600lt tai kaip maciau rasete lygiai tiek pat kiek ir turguj. Na o del tos limituotos kolekcijos tai nzn, mano nuomone ji pranasesne tik tuo kad ten daugiau priedu, tokiu kaip MP3 grotuvas ir dar kazkas...
Papildyta:
tiesa del paciu vaziuokliu ju buna ir 60cm ir 65 cm tik del ju labiau ir nesidomejome, kaip ir kas tiksliau, manau galima uzsisakyti, nes butent mazylio ratuose tos 60 cm vaziuokles jau buvo rezervuotos pirkejams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juniore: 10 balandžio 2009 - 16:29
QUOTE(juniore @ 2009 04 10, 17:28)
Viso komplekto kaina mazylio ratuose 1600lt tai kaip maciau rasete lygiai tiek pat kiek ir turguj. Na o del tos limituotos kolekcijos tai nzn, mano nuomone ji pranasesne tik tuo kad ten daugiau priedu, tokiu kaip MP3 grotuvas ir dar kazkas...

Tai limituotos kolekcijos kainuoja 1600, o paprastas XA 1400 turguj mirksiukas.gif
g.gif 60 ar 65, manau nelabai skiriasi tongue.gif tai kokį gausim tokį jamsim ax.gif
Atsakyti