Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(rasve @ 2009 04 08, 13:51)
Kas dėl įvažiavimo, tai tilps, nepergyvenu, bet vaizdą man gadina  blush2.gif  rašo, kad yra siauresnių, kad į liftą tilptų, reiks man su pardavėjais susiekt, ką jie tiksliai turi  tongue.gif

na iš išvaizdos jie tikrai didoki, kaip kažkur skaičiau vežymėlių "džipai" biggrin.gif jau vien jų ratai įspūdį daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 08, 12:20)
Apie triratuką tai nieko negaliu pasakyt, nes man jie kažkodėl  schmoll.gif  tai net nesidomėjau  blush2.gif

Neaiskiai parasiau, apie koki triratuka eina kalba. Ogi apie si http://www.0-3.lt/go...263;cat,;id,206

Idomios man mamyciu nuomones apie ji
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 08, 14:09)
na iš išvaizdos jie tikrai didoki, kaip kažkur skaičiau vežymėlių "džipai"  biggrin.gif  jau vien jų ratai įspūdį daro biggrin.gif

Jooo, tikras džipas lotuliukas.gif kažin kiek cm yra standartas, nes tas kur telpa į liftą tai 59cm g.gif

QUOTE(dia.dia @ 2009 04 08, 14:28)
Neaiskiai parasiau, apie koki triratuka eina kalba. Ogi apie si http://www.0-3.lt/go...263;cat,;id,206

ai, čia jau dviratukas, nu nežinau nieko kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti

doh.gif lotuliukas.gif o aš galvojau,kad kalba eina apie trirati vežimą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 08, 15:06)
doh.gif  lotuliukas.gif  o aš galvojau,kad kalba eina apie trirati vežimą doh.gif  lotuliukas.gif

ir aš iš pradžių taip pamaniau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 08, 11:20)
mačiau 2008 metų X-landerį, tai dabar nežinau, reiktų gerai apžiūrėti 2009 metų. Man kažkaip labai plačiai pasirodė galiniai ratai. Nu tipo ta važiuoklė  blush2.gif  taip jie plačiai padaryti  doh.gif  kažkaip labai didelis ir platus vežimas atrodė  doh.gif

Pas mane 2008 metų modelis blush2.gif tai kai man į liftą važiuot nereikia, o ir ėmiau šį rinkausi šį vežimą, kad būtų kaip tankiukas, tai manau mano lūkesčius ir patvirtis blush2.gif

Mes tokį tik Hauko turėjom dukrytei thumbup.gif , vienas prie vieno tik spalva ir pavadinimas skirias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 04 08, 19:03)
Pas mane 2008 metų modelis blush2.gif  tai kai man į liftą važiuot nereikia, o ir ėmiau šį rinkausi šį vežimą, kad būtų kaip tankiukas, tai manau mano lūkesčius ir patvirtis blush2.gif

Mums irgi į liftą važiuot nereikia, bet laiptinės laaabai siauros, o neštis man teks į 5 aukštą doh.gif taip kad norėtųsi siauresnio ax.gif
Atsakyti
Na pas mus liftas vidutinio senumo, tai taip pat telpame, nes jie truputi platesni uz tuos carinius... smile.gif bet i laiptine gan daug ir status laiptai... smile.gif Bet kai vezima parsivezem, tai kuo puikiausiai musu dzipukas lipa.. biggrin.gif Kazin jei taip ir su laiptines laiptais... Kazin butu imanoma? niekas nemeginot? smile.gif Nors man tas neaktualu, bet siaip smalsu... smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2009 04 08, 19:53)
Na pas mus liftas vidutinio senumo, tai taip pat telpame, nes jie truputi platesni uz tuos carinius... smile.gif bet i laiptine gan daug ir status laiptai... smile.gif Bet kai vezima parsivezem, tai kuo puikiausiai musu dzipukas lipa.. biggrin.gif Kazin jei taip ir su laiptines laiptais... Kazin butu imanoma? niekas nemeginot? smile.gif Nors man tas neaktualu, bet siaip smalsu... smile.gif biggrin.gif  4u.gif

Tai kas turi likt iš to vežimo, jei kasdien iki 5a "lipsi", tai ratai manau nusitrankys ir visa važiuoklė. Pirmam kai turėjau, tai niekada "nelipdavom" su vežimu, nešte nešdavausi, buvo gaila trankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 08, 19:34)
Mums irgi į liftą važiuot nereikia, bet laiptinės laaabai siauros, o neštis man teks į 5 aukštą  doh.gif  taip kad norėtųsi siauresnio  ax.gif

Tai kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif

QUOTE(rasve @ 2009 04 08, 20:09)
Tai kas turi likt iš to vežimo, jei kasdien iki 5a "lipsi", tai ratai manau nusitrankys ir visa važiuoklė. Pirmam kai turėjau, tai niekada "nelipdavom" su vežimu, nešte nešdavausi, buvo gaila trankyti  ax.gif

O tai dar man paaiškinkit kaip rekėtų su vežimu laiptais lipt g.gif , nu žemyn suprantu, galima atsargiai nusitarabanint, o kaip aukštyn kai vaikas lopšiuky blink.gif , taigi nusmuks žemyn vaikiukas, kažkaip baisiai nesaugiai man čia skamba unsure.gif , aš tai planuoju pirmiausiai išsinešt važiuoklę į lauką, o paskui su lopšiuku eit blush2.gif , arba žiūrėsiu pagal situaciją gal mašinoj važiuoklę laikysiu, kad namo nešt nereiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 04 09, 08:00)
O tai dar man paaiškinkit kaip rekėtų su vežimu laiptais lipt g.gif , nu žemyn suprantu, galima atsargiai nusitarabanint, o kaip aukštyn  kai vaikas lopšiuky blink.gif  , taigi nusmuks žemyn vaikiukas, kažkaip baisiai nesaugiai man čia skamba  unsure.gif , aš tai planuoju pirmiausiai išsinešt važiuoklę į lauką, o paskui su lopšiuku eit  blush2.gif , arba žiūrėsiu pagal situaciją gal mašinoj važiuoklę laikysiu, kad namo nešt nereiktų ax.gif

Su vaiku nesu niekada "lipusi" su vežimu. Visada nusinešdavau vežimą, paskui vaiką tongue.gif O dabar žiūrėsiu, tikiuosi jis labai lengvai susilankstys, tai palikčiau bagažinėj, o vaiką atsineščiau. Bet žiūrėsim, kaip čia seksis tongue.gif

laukiu nesulaukiu, kada nusipirksiu. Dabar dar nete apžiūrėjau X-lander Racer, tas toks raudonas, "formulės" tongue.gif vežimaitis, nu graži man ta raudona spalva, tik kažin ar dar eitų kur jį gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 09, 10:26)
Su vaiku nesu niekada "lipusi" su vežimu. Visada nusinešdavau vežimą, paskui vaiką  tongue.gif  O dabar žiūrėsiu, tikiuosi jis labai lengvai susilankstys, tai palikčiau bagažinėj, o vaiką atsineščiau. Bet žiūrėsim, kaip čia seksis  tongue.gif

laukiu nesulaukiu, kada nusipirksiu. Dabar dar nete apžiūrėjau X-lander Racer, tas toks raudonas, "formulės"  tongue.gif  vežimaitis, nu graži man ta raudona spalva, tik kažin ar dar eitų kur jį gaut  g.gif

na nesunkiai jis lankstosi smile.gif tik reikia nuleisti rankena, nes man per ja sunku atsiekti ta mechanizma, kuri reikia patraukt kad susilankstytu biggrin.gif nors nesu iš mažųjų biggrin.gif

parodyk kurį čia žiūri?
na reiktu pasiklausynėti parduotuvėse, jei neturi,gal atvežtu mirksiukas.gif
Atsakyti