Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

Mano nuomone, pirmiausiai atsisakykite i klausima, kiek kartu per savaite ji naudosite?
jei naudosite daznai ir jei jusu plaukai tikrai sunkiai tiesinasi ir pan..tai reiketu profesionalesnio teisintuvo..
as parsisiunciau is UK, paprasta, bet ne prasta keramikini tieisntuva, kadangi naudoju mazdaug karta savaiteje ir man uztenka 5 min pratiesinti plaukus ir suteikti jiems forma, tai man jis labai labai geras ir nereikia simtais kainuojanciu tieisntuvu thumbup.gif
Atsakyti
na as ir naudociau tik karta per svaite, nes gaila plauku... visai pasimeciau, nezinau koki pirkti... 4u.gif
Atsakyti
Bsbyliss BAB2075E plaukų tiesintuvas (is krinonos)
as tai sita turiu ir labai dziaugiuosi, plaukai labiau blizga negu su tiesintuvais be serumo.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 20, 14:37)
Bsbyliss BAB2075E plaukų tiesintuvas (is krinonos)
as tai sita turiu ir labai dziaugiuosi, plaukai labiau blizga negu su tiesintuvais be serumo.

ir aš tokį turiu. negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
Pries savaite nusipirkau nauja,nes viena teko seseriai atiduoti o kita netycia numeciau nuo spinteles,is apatines ploksteles beliko sukes blush2.gif

Babyliss ''Steam Breeze''

user posted image

Atsakyti
Na štai, šiandien nusipirkau Babyliss BAB2091E tiesintuvą. Kauno Akropolyje dirba labai maloni konsultantė kuri man jį rekomendavo. Visų pirma galvojau pirkti BAB2075E, bet konsultantė patarė geriau pirkti be tų tepaliukų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloe05: 22 balandžio 2011 - 20:09
Labukas, norėjau jūsų paklausti, kuo skiriasi tiesintuvas iš maximos už 30Lt nuo medinių šukų už 300Lt blink.gif Abu jie keramikinėmis plokštelėmis g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skooda @ 2011 04 22, 20:51)
Labukas, norėjau jūsų paklausti, kuo skiriasi tiesintuvas iš maximos už 30Lt nuo medinių šukų už 300Lt  blink.gif Abu jie keramikinėmis plokštelėmis  g.gif  blush2.gif

Lygiai tuo, kuo ir skiriasi šampūnas iš maximos už 7litus, ir šampūnas iš salono už 70lt. Antrasis yra profesionalus, skiriasi kokybė.
Atsakyti
As jau gerus 3men turiu stai toki
user posted image
wub.gif wub.gif

Iskart skiriasi,kai paturi daikta (uz 30lt) ir kur geresni smile.gif Ikaista akimirksiu,istiesina kaip stygas,pastebejau ,kad susiriebaluoja leciau ,tiesius plaukucius islaiko gal 2d smile.gif ir jokiu pozymiu,kad zalotu plauka,ta labai seku ir stebiu blink.gif smile.gif tai pirkiniu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skooda @ 2011 04 22, 21:51)
Labukas, norėjau jūsų paklausti, kuo skiriasi tiesintuvas iš maximos už 30Lt nuo medinių šukų už 300Lt  blink.gif Abu jie keramikinėmis plokštelėmis  g.gif  blush2.gif

koks cia maximoj keramikinem plokstelem?
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2011 04 23, 12:02)
koks cia maximoj keramikinem plokstelem?

scarlett firmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skooda @ 2011 04 23, 15:19)
scarlett firmos  4u.gif

Pigūs tiesintuvai dažniausiai būna prastai suprojektuoti ir pagaminti iš pigių medžiagų.
Plokštelės: dauguma pigių tiesintuvų gamintojų tvirtina, kad jų gaminiai yra keramikiniai ar iš turmalino. Tiesa yra tokia, kad daugelis iš jų yra pagaminti iš aliuminio ir padengti dažais. Dažai dažniausiai jau po kelių naudojimų nusitrina ir tada plaukai stringa/lūžta tarp plokštelių.
----------------
Jai retai tiesinat,uzteks ir tokio,bet jai per savaite bent pora kartu,tai investuokit,ir turesit gera daikta ilgam... smile.gif
Atsakyti