Šiaip viskas nesunkiai, išskyrus tą vazončiką su rožėm. Jį karpiau 3 dienas
Aš dar nemačiau tokio užsispyrimo, TIKRAI ESI VERTA MEDALIO
aš tai kitaip darau
klijuoju su fonu, o po to pakeičiu fono spalvą.
QUOTE(Irine @ 2009 03 26, 00:30)
fantastika Tu, o ne paprastas žmogus
QUOTE(Irine @ 2009 03 25, 23:15)
Ne tai kad didelis menas, bet šiaip linksmas laistytuvas
QUOTE(Irine @ 2009 03 25, 23:30)
Nes aš viso labo paprastas žmogus
Bet užsispyrus 
Nu tu tikrai verta medalio...
Aš tai didesniai motyvais plėšau, klijuoju, o paskui dažų ir teptuko pagalba visus nelygumus ir negerumus doroju..
Nu baikit jūs, radot žygdarbį
Keist foną man kažkaip kreivai visad gaunas, man lengviau pakarpyt
Keist foną man kažkaip kreivai visad gaunas, man lengviau pakarpyt
QUOTE(Irine @ 2009 03 25, 23:15)
Mane irgi stebina toks kruopštumas, dar nemačiau, kad kas taip būtų iškarpęs tokius smulkius motyvus, žiūriu žiūri ir negaliu atsistebėti. Dar jei patapytum šešėlius darbas būtų nuostabus
Tuoj jūs mane įtikinsit, kad aš iš tikrųjų kokia nors nepaprasta
Šiaip vyras žiūrėjo kaip į ligonę, kol karpiau, bet neatkreipiau dėmesio, aš pratus
Šešėliams per vėlu, jau nulakuota. O ir nesinori, ir nelabai gaunas gražiai
Šiaip vyras žiūrėjo kaip į ligonę, kol karpiau, bet neatkreipiau dėmesio, aš pratus
Šešėliams per vėlu, jau nulakuota. O ir nesinori, ir nelabai gaunas gražiai
QUOTE(Irine @ 2009 03 26, 01:13)
Nereikia, nereikia seseliu ir taip labai aki traukia
ir aš kabinu medalį už iškarpymą. du darbus dariau su šita servetėle, abu plėšiau
Susirinkau tiek medalių, kad kaklas linksta
Ačiū jums, merginos
Labas rytelis mergytės. Ale tik ilgėliau neužsuk, jau ir darbelių pilna, ir apdovanujimai teikiami
O jei rimtai, tai Irine tikrai verta visų tų pagyrimų už šitokį darbą. Patikėk, ne kiekviena tam ryžtųsi. Šaunuolė, labai gražus, toks labai tyras, paprastai nuostabus. Ir nuo manęs tau
agnesa , raktinė man laaaabai patiko. Jaučiu silpnybę angeliukams. Labai man gražiai viskas dera ir išbagta. Na čia man taip
O dabar aš savo "šedevrus" įdėsiu
Vakar tiek dirbau tiek dirbau, net temperatūra sukilo
Čia pirmieji tai tokios "baikos", iš paprastų skardinių pasidariau dekoruotas susidėti savo dekupažiniams įrankiams. Nepersistengiau, pirmą kartą dekoravau tokį paviršių, bet viskas neblogai sekėsi, tik va obuolius tai ryškiai paraukšlenau
, bet tiek to, juk sau

O čia lentutė, abi jos pusės skirtingos (kabinsiu virtuvėje ant sienos, tai kad vaizdialį būtų galima pakaitalioti, kaip sakom 2in1). Jau ko aš čia tik nedariau ir tryniau, ir muliavojau
nu vertinkite

Jau kad pridėjau
O jei rimtai, tai Irine tikrai verta visų tų pagyrimų už šitokį darbą. Patikėk, ne kiekviena tam ryžtųsi. Šaunuolė, labai gražus, toks labai tyras, paprastai nuostabus. Ir nuo manęs tau
agnesa , raktinė man laaaabai patiko. Jaučiu silpnybę angeliukams. Labai man gražiai viskas dera ir išbagta. Na čia man taip
O dabar aš savo "šedevrus" įdėsiu
Čia pirmieji tai tokios "baikos", iš paprastų skardinių pasidariau dekoruotas susidėti savo dekupažiniams įrankiams. Nepersistengiau, pirmą kartą dekoravau tokį paviršių, bet viskas neblogai sekėsi, tik va obuolius tai ryškiai paraukšlenau

O čia lentutė, abi jos pusės skirtingos (kabinsiu virtuvėje ant sienos, tai kad vaizdialį būtų galima pakaitalioti, kaip sakom 2in1). Jau ko aš čia tik nedariau ir tryniau, ir muliavojau

Jau kad pridėjau
Labai gražus laitytuvas, Irine. Tik išduok paslaptį prašom, kaip ,,paruošei" dekupažui tą laistytuvėlį. Jis juk metalinis 
Jennifer, skardinės
Noriu ir aš tokių
Rimtai, kaip paruošti metalą dekupažui
Jennifer, skardinės