Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyrų puodas 8

jaaazau, koks grožis rolleyes.gif
Atsakyti
KVARTETAS - dezute nuostabi wub.gif
O cia mano vaikiskas darbelis - zaislu deze mergaitei rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Kvartetas koks grožis wub.gif
Tokia miela ,šilta ,švelni estetės dėžutė mergaitei wub.gif
Tiesa Kvartetas ten pas tave kas apatinėje dalyje dėžutės (servetėlė,dek.popierius ar galu gale kokie tai nėriniai g.gif )Labai panašią servetėlę turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kvartetas - kokia graži, neperkrauta dėžė wub.gif
Estete - nu vaikiška dėžė thumbup.gif kaip sakoma: paprasta, bet ne prasta biggrin.gif Man patinka smile.gif

P.S. sorry, kad išlendu su savo nuomone, bet negali tylėti, kai matai fainus darbus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 29 kovo 2009 - 20:29
servetele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 29 kovo 2009 - 20:29
Kvartetas dezute labai zavi bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labai netiketa ir grazi estetės dėžutė wub.gif toks mazas pasiūlymas, kai fotograguoji dėžutę, sutalpink ją į kadrą ,kai rodai visą grožį , o ne detalę.
O kvarteto tokia prabangi ir elegantiška. wub.gif irgi mažą pasiūlymą ,jeigu leisit tongue.gif gal apačia visai susirištų, jeigu butų juoda. Prašau nesupykti , įdedu savo minties iliustraciją.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 29 kovo 2009 - 22:28
Na ir darbai pastarieji... wub.gif !!! visų nepajėgsiu išvardinti, nes jau, kad pavarėt per 2 dienas ... labiausiai įsiminė Lacesės gėlių princesė, Aistuko angelai, pastaroji Kvarteto dėžutė 4u.gif fantastiški darbai 4u.gif O ir kiti darbai gražūs ir šilti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir ačiū visoms visoms , kurios nepagailėjo šiltų žodžių mano nemanekeniškų formų poniutėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 03 30, 00:32)
Na ir darbai pastarieji...  wub.gif !!! visų nepajėgsiu išvardinti, nes jau, kad pavarėt per 2 dienas ... labiausiai įsiminė Lacesės gėlių princesė, Aistuko angelai, pastaroji Kvarteto dėžutė  4u.gif fantastiški darbai  4u.gif O ir kiti darbai gražūs ir šilti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir ačiū visoms visoms , kurios nepagailėjo šiltų žodžių mano nemanekeniškų formų poniutėms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kvartetas dezute tai thumbup.gif labai suderinti motyvai ir dar tas ppritapymas labai dera thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
wow wow merginos...na tikrai jau sleptis po lapais reikia, nors ir taip slapstausi lotuliukas.gif
versus, lachese, white tea ir dar kieno ten stalciukai su angeliukais ( jau pamirsau blush2.gif ) suzavejot iki begalybes, kaip dabar ramiai uzmigt, tokiu groziu prisiziurejus unsure.gif
Atsakyti
na pasirodysiu ir as truputuka su rausvu varniuku komplekteliu, mazajai damutei 4u.gif ,darbeliai dar nera visiskai baigti.reik nulakuot,o dezutes apacia su rausvu laku,laukiu jusu komentaru ir patarimu 4u.gif

http://www.flickr.co...kas/3396470220/

estete,tavoji dezute,labai miela,man tos nosinaites labai smagios pati vis mislyju ka cia priburus su jom,otu labai graziai sugalvojai mirksiukas.gif liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 29 kovo 2009 - 23:10
Labai gražus darbai wub.gif
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 29, 20:04)
Kad nebutu taip tuscia, idedu katik baigta dezute.

Norėjau paklausti, ar čia tikri nėriniai? Jei taip - tai kuo juos pritvirtini (klijais, laku ar pan.) smile.gif
Atsakyti