jaaazau, koks grožis

KVARTETAS - dezute nuostabi
O cia mano vaikiskas darbelis - zaislu deze mergaitei

O cia mano vaikiskas darbelis - zaislu deze mergaitei

Kvartetas koks grožis
Tokia miela ,šilta ,švelni estetės dėžutė mergaitei
Tiesa Kvartetas ten pas tave kas apatinėje dalyje dėžutės (servetėlė,dek.popierius ar galu gale kokie tai nėriniai
)Labai panašią servetėlę turiu

Tokia miela ,šilta ,švelni estetės dėžutė mergaitei

Tiesa Kvartetas ten pas tave kas apatinėje dalyje dėžutės (servetėlė,dek.popierius ar galu gale kokie tai nėriniai

Kvartetas - kokia graži, neperkrauta dėžė
Estete - nu vaikiška dėžė
kaip sakoma: paprasta, bet ne prasta
Man patinka 
P.S. sorry, kad išlendu su savo nuomone, bet negali tylėti, kai matai fainus darbus...

Estete - nu vaikiška dėžė

P.S. sorry, kad išlendu su savo nuomone, bet negali tylėti, kai matai fainus darbus...
servetele

Kvartetas dezute labai zavi

Labai netiketa ir grazi estetės dėžutė
toks mazas pasiūlymas, kai fotograguoji dėžutę, sutalpink ją į kadrą ,kai rodai visą grožį , o ne detalę.
O kvarteto tokia prabangi ir elegantiška.
irgi mažą pasiūlymą ,jeigu leisit
gal apačia visai susirištų, jeigu butų juoda. Prašau nesupykti , įdedu savo minties iliustraciją.

O kvarteto tokia prabangi ir elegantiška.

Na ir darbai pastarieji...
!!! visų nepajėgsiu išvardinti, nes jau, kad pavarėt per 2 dienas ... labiausiai įsiminė Lacesės gėlių princesė, Aistuko angelai, pastaroji Kvarteto dėžutė
fantastiški darbai
O ir kiti darbai gražūs ir šilti
ir ačiū visoms visoms , kurios nepagailėjo šiltų žodžių mano nemanekeniškų formų poniutėms

ir ačiū visoms visoms , kurios nepagailėjo šiltų žodžių mano nemanekeniškų formų poniutėms

QUOTE(versus* @ 2009 03 30, 00:32)
Na ir darbai pastarieji...
!!! visų nepajėgsiu išvardinti, nes jau, kad pavarėt per 2 dienas ... labiausiai įsiminė Lacesės gėlių princesė, Aistuko angelai, pastaroji Kvarteto dėžutė
fantastiški darbai
O ir kiti darbai gražūs ir šilti

Kvartetas dezute tai

wow wow merginos...na tikrai jau sleptis po lapais reikia, nors ir taip slapstausi
versus, lachese, white tea ir dar kieno ten stalciukai su angeliukais ( jau pamirsau
) suzavejot iki begalybes, kaip dabar ramiai uzmigt, tokiu groziu prisiziurejus

versus, lachese, white tea ir dar kieno ten stalciukai su angeliukais ( jau pamirsau

na pasirodysiu ir as truputuka su rausvu varniuku komplekteliu, mazajai damutei
,darbeliai dar nera visiskai baigti.reik nulakuot,o dezutes apacia su rausvu laku,laukiu jusu komentaru ir patarimu
http://www.flickr.co...kas/3396470220/
estete,tavoji dezute,labai miela,man tos nosinaites labai smagios pati vis mislyju ka cia priburus su jom,otu labai graziai sugalvojai
liuks

http://www.flickr.co...kas/3396470220/
estete,tavoji dezute,labai miela,man tos nosinaites labai smagios pati vis mislyju ka cia priburus su jom,otu labai graziai sugalvojai

Labai gražus darbai
Norėjau paklausti, ar čia tikri nėriniai? Jei taip - tai kuo juos pritvirtini (klijais, laku ar pan.)

QUOTE(kvartetas @ 2009 03 29, 20:04)
Kad nebutu taip tuscia, idedu katik baigta dezute.
Norėjau paklausti, ar čia tikri nėriniai? Jei taip - tai kuo juos pritvirtini (klijais, laku ar pan.)