Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyrų puodas 8

QUOTE(sobieska @ 2009 03 29, 11:28)
Vat ir istesiu pazada ax.gif

Nooooriu į Italiją....
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 29, 20:04)
Kad nebutu taip tuscia, idedu katik baigta dezute. Dar nelakuota.

dezutes vidu dapaisinejau smile.gif

Vidus nuotraukoje man labai gražus, o išorėj kažkaip (Lachesė teisi)...Tad nekomentuosiu...Čia mano nuomonė
QUOTE(estetė @ 2009 03 29, 20:16)
KVARTETAS - dezute nuostabi  wub.gif
O cia mano vaikiskas darbelis - zaislu deze mergaitei  rolleyes.gif

Eeeech, aš planavau savo sūnučio dėželei panaudoti šias servetėles....O sako nėra telepatijos ir vienodų minčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 29 kovo 2009 - 23:25
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 03 30, 00:07)
na pasirodysiu ir as truputuka su rausvu varniuku komplekteliu, mazajai damutei 4u.gif ,darbeliai dar nera visiskai baigti.reik nulakuot,o dezutes apacia su rausvu laku,laukiu jusu komentaru ir patarimu 4u.gif

http://www.flickr.co...kas/3396470220/
estete,tavoji dezute,labai miela,man tos nosinaites labai smagios pati vis mislyju ka cia priburus su jom,otu labai graziai sugalvojai mirksiukas.gif  liuks mirksiukas.gif

user posted image va galu gale ismokau fotke ikelt normaliai:oh blush2.gif
Atsakyti
šaunuolis mamukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu negaliu atsistebeti Jūsų, merginos kuribingumu smile.gif SAUNUOLES VISOS thumbup.gif ir as kaupiu kruvele nauju darbeliu, kazkaip po viena nefotkinu.. unsure.gif nu zodziu, nesedziu ir as be darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 30, 01:01)
šaunuolis mamukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu, drauge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 30 kovo 2009 - 00:19
aš tai laukiu tavo džiazų, nes niekaip neįsivaizduoju, ką su jom daryti ax.gif (nors dabar man ant knygelių patraukė, net nesidaro dekupazai, įdėjau knygelių temoje šiandienos knygutę)
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 30, 01:25)
aš tai laukiu tavo džiazų, nes niekaip neįsivaizduoju, ką su jom daryti  ax.gif (nors dabar man ant knygelių patraukė, net nesidaro dekupazai, įdėjau knygelių temoje šiandienos knygutę)

jau abu jazai daromi mirksiukas.gif begu tavo knyguciu ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 30, 00:25)
Nooooriu į Italiją....
Eeeech, aš planavau savo sūnučio dėželei panaudoti šias servetėles....O sako nėra telepatijos ir vienodų minčių...

Prasom...matai, kad langas atdaras mirksiukas.gif ....o telepatija tai tikrai, kad egzistuoja.Praeita savaite isitikinau 2 kartus biggrin.gif

Estete, tokia jau tyra - ruzava, mergaitiska, grazu wub.gif
Kvartetas-priimk eilini komplimenta, dekinga buvo su balerina dirbti,atitaikyt ciut ciut spalvas ir grozis isgaunamas superinis... maciau ta nuotraukyte ax.gif

Mamukas Indriukas-super, idomus sprendimas su "skrituliukais"-graziai susisaukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 kovo 2009 - 07:19
QUOTE(sobieska @ 2009 03 30, 08:18)
Mamukas Indriukas-super, idomus sprendimas su "skrituliukais"-graziai susisaukia mirksiukas.gif

aciu sobieska visada smagu sulaukt pagyriamo zodzio is tokios auksarankes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 30 kovo 2009 - 08:44
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 03 29, 23:42)
user posted image va galu gale ismokau fotke ikelt  normaliai:oh  blush2.gif

Indriukas wub.gif net negalvojau, kad ši servetėlė su paukštuku gali taip puikiai nutūpti ant daiktų! labai gražu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 03 30, 09:43)
aciu sobieska visada smagu sulaukt pagyriamo zodzio is tokios auksarankes 4u.gif

Abipusiai 4u.gif
O cia dekinga servetele, siek tiek pritapymo ir rezultatas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 03 30, 09:44)
Indriukas  wub.gif net negalvojau, kad ši servetėlė su paukštuku gali taip puikiai nutūpti ant daiktų! labai gražu.... 4u.gif

dekui,pati servetele jau labai tapybiska,smagi,daug kurybos nereikalauja,ji pati is saves jau sukurus grozi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 03 30, 09:51)
Abipusiai 4u.gif
O cia dekinga servetele, siek tiek pritapymo ir rezultatas ax.gif

labai estetiskai graziai atrodo,neperkrauta,vidus fainas thumbup.gif as ir turiu sia dezute niekaip nesumislyju ka cia padarius doh.gif ,liuks, sobieska viska isprendei thumbup.gif
Atsakyti