Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyrų puodas 8

white tea , pakabėlė niam niam tokia essen.gif
versus*, dėželė labai šauni, tik leisiu sau įkišti savo neprofesionalią nuomonę, jog bent jau man kažkaip tą šešėlį taip norėtūsi į kitą pusę perkelti, lyg meškis palinkęs labiau ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 30 kovo 2009 - 12:55
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 30, 12:52)
white tea ir versus paskutiniai darbai nuostabiai gražūs. Ir tik nenustokite rodytis, pasižiūriu kokių italių dekupažą, nelimpa nors tu ką. Lietuvės širdies be galo daug įdeda, o tai labai matosi, gal italių širdys kitokios, tai nesuebu pamatyti..  doh.gif

o man atrodo jos ten visko perdaug turi...viskas paruosta...tik lipdyk...o Lietuviai iradingi..ir pigiau prasisukti nori ir ismasto kaip panaudoti tai ka turi...nors ir pas mus jau visko yra, bet lietuves visada tokios buvo, kad is bet ko isspausti maximuma ir kuo pigiau...bet nereiskia kad blogiau..smile.gif
Atsakyti
Gabii__, pilnai sutinku, dar vienas pastėjimas- lietuvės nelabai naudoja dekupažo popierių, kas italių dekupaže pagrindas.
Čia daugiau spausdinasi arba servetėlės naudoja, daugiau darbo tiesiog įdeda.
Atsakyti
versus jau kokia dezute neriali wub.gif wub.gif wub.gif nu pati graziausia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 03 30, 12:05)
Kadangi aš ne asas ir ne mokytoja, tai galiu rodyti ir ne šedevrus hihihi.gif
Paprastutė vaikiška pakabėlė  smile.gif Klijai, servetėlė ir lakas  smile.gif

Labai skani pakabėlė..Taip ir norisi tas braškes nusiskinti.. ax.gif

QUOTE(versus* @ 2009 03 30, 12:21)
Mažučiukė dėžučiukė  4u.gif - šią savaitę ji iškeliaus dovanų mažai Lėlytei...
Nieko įmantraus,- servetėlė, šiek tiek pripiešta, akrilas, matinis lakas, viduj veltinis  4u.gif :

Labai miela ir šilta dežutė.. rolleyes.gif
Atsakyti
versus nu kokia faina dezute wub.gif . ir white tea thumbup.gif .kaip kaskas rase: "paprastai, bet ne prastai".

manoji dezute jau su juoda apacia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 30 kovo 2009 - 14:07
Dėkui už komplimentus pakabėlei smile.gif
Dėl servetėlių ir dekupažinio popieriaus. Yra pliusų ir minusų. Bet dažnai dekupažiniame nebūna daug skirtingų motyvų (jei sakysim kokie augaliniai), o skiriasi tik jų dydis. Todėl sujungti juos į vieną motyvą, juostą tiesiog neįmanoma. Smulkūs motyvai irgi karposi ne lengvai ir dekupažiniame, ir servetėlėje. O šiaip tai jeigu mėgsti puzzle dėlioti - mėgsti ir karpyti, jei nepatinka dėlionės -klijuoji visą servetėlę biggrin.gif Man vien karpymas -relaksas. Bet neprašykit, jums nepakarpysiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 30 kovo 2009 - 14:35
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 30, 15:06)
versus  nu kokia faina dezute  wub.gif . ir white tea thumbup.gif .kaip kaskas rase: "paprastai, bet ne prastai".

manoji dezute jau su juoda apacia ax.gif .

pasirodyk butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Versus* ir aš prisidedu prie pagyrimų 4u.gif Labai ,labai graži ir visokia kokia wub.gif wub.gif wub.gif
Aš irgi tų servetėlių visą pakį nusipirkau ,nes tas meškis toks gražutis........bet neturiu kam daryti tokios dėžutės g.gif Nu nėr tų mažų lelių blink.gif
Ai dar pakabėlės labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2009 03 27, 23:49)
Spauzdintas paveikslelis, pritapyta, akrilas, lakas.

Pirmiausia noriu pagirti, nes visų jūsų darbeliai nuostabūs wub.gif .
Taip pat noriu paprašyti pagalbos, patarimo, kaip jūs klijuojat atspauzdintus paveiksliukus? Tiksliau, kaip jį apdorojat, kad dažai neišsilietų? Man niekaip nesigauna, ir laku purškiau kelis kartus, vis tiek spalvos paveikslėlio išsilieja kai klijus tepu.
Gal galit kuri papasakoti, kaip daryti, kad pavyktų? blush2.gif
Atsakyti
Na va, neberodote darbelių, visą dieną dirbau, maniau atėjusi į vakarą rasiu pridėta grožybių, o nėra verysad.gif
O aš šiandien visą dieną dvi pakabas dariau karsta.gif Mamai ir močiutei. Bet niekaip nesugalvoju kokį motyvą klijuoti seneliui g.gif Suku suku makaulę, savo rezervuose nieko nerandu, gal patartumėte mergytės, nes nieko nesumąstau?
Atsakyti
Mergytės, prašysiu ir Jūsų pagalbos, gal kuri neužeinate į servetėlių temukę ir nepaskaitysite, tad rašau, prašau ir čia, gal kuri turite (iš Kauniečių) tokią servetėlę? sumokėsiu ir dvigubai unsure.gif Manua puikiai tiktų mano seneliukui wub.gif
user posted image
Atsakyti