Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyrų puodas 8

Sobieska gražus darbas biggrin.gif Aš kažkaip tavo mėlynumų pasiilgau 4u.gif
Gabii kaip norėčiau tavo darbelius pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 30, 12:37)
greitu laiku parodysiu:)nenoriu cia deti darbu:)iki velyku turbut puslapis pasileis, ten bus darbeliai...nu jei spesim iki velyku, bet zodziu greitu laiku bus puslapis, ten bus visi darbai:)bus tada visi nematyti:))))

Aaaaa, suprantu tave lotuliukas.gif nes jeigu dar TU pradetum cia kasdien deti savo sedevrus, tai visos tokios kaip as liktu uz kadro, arba jas reiktu apdovanoti uz drasa. Shutka...mes nieko nebijom triniti.gif ir laukiam tavo puslapiuko, o tu kak tolko tak srazu pranesk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2009 03 30, 12:42)
Sobieska gražus darbas biggrin.gif Aš kažkaip tavo mėlynumų pasiilgau 4u.gif

Aciu 4u.gif Sakai nori melyniu...dabar bus truputuka melsvo atspalvio darbukas...gal iki ryt spesiu, mat nieko nesendinu, netrinu, tai ir rezultatas gaunasi ant karto. Tikiuosi pas mus nera lituanisciu, o jei yra tai labai jos mandagios wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 kovo 2009 - 11:51
QUOTE(sobieska @ 2009 03 30, 11:50)
Tikiuosi pas mus nera lituanisciu, o jei yra tai labai jos mandagios wink.gif

bergzdžias reikalas būtų mus "taisyti" assa.gif jei tokių ir yra, jos net nepradeda hihihi.gif
Atsakyti
Sobieska, man labai patiko dėželė balta apačia ir orchidėjomis ant viršaus. Super variantas thumbup.gif

Kadangi aš ne asas ir ne mokytoja, tai galiu rodyti ir ne šedevrus hihihi.gif
Paprastutė vaikiška pakabėlė smile.gif Klijai, servetėlė ir lakas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 30, 11:50)
Aaaaa, suprantu tave lotuliukas.gif  nes jeigu dar TU pradetum cia kasdien deti savo sedevrus, tai visos tokios kaip as liktu uz kadro, arba jas reiktu apdovanoti uz drasa. Shutka...mes nieko nebijom triniti.gif ir laukiam tavo puslapiuko, o tu kak tolko tak srazu pranesk mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciu 4u.gif  Sakai nori melyniu...dabar bus truputuka melsvo atspalvio darbukas...gal iki ryt spesiu, mat nieko nesendinu, netrinu, tai ir rezultatas gaunasi ant karto. Tikiuosi pas mus nera lituanisciu, o jei yra tai labai jos mandagios wink.gif

ai tik nereikia...nei ten sedevrai, nei ten ka:))))yra visokiu darbu...ir geresniu ir nelabai...ir stilistiskai skiriasi nuo kaikuriu gal....nevisiem mano kosmariski motyvai patinka... lotuliukas.gif
o siaip pranesiu pranesiu..ten kartu bus dar vienos mergaites, is sm darbeliai:)))
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 03 30, 13:05)
Sobieska, man labai patiko dėželė balta apačia ir orchidėjomis ant viršaus. Super variantas  thumbup.gif

Malonu skaityt, malonu...is kur tokios naturalnos braskes ant pakabos sulipdytos.Skaniai ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
Mažučiukė dėžučiukė 4u.gif - šią savaitę ji iškeliaus dovanų mažai Lėlytei...
Nieko įmantraus,- servetėlė, šiek tiek pripiešta, akrilas, matinis lakas, viduj veltinis 4u.gif :
user posted image
Atsakyti
"Paprastutė vaikiška pakabėlė smile.gif Klijai, servetėlė ir lakas smile.gif "

Jau kokia miela tuo savo paprastumu, net akys sudrėko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 30 kovo 2009 - 12:24
versus* - labai super dezute...tokia miela... ax.gif
white tea - labai dailiai ziurisi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 30 kovo 2009 - 12:24
versus, nerealiai wub.gif turiu silpnybę meškiams mega_shok.gif
Atsakyti
white tea ir versus paskutiniai darbai nuostabiai gražūs. Ir tik nenustokite rodytis, pasižiūriu kokių italių dekupažą, nelimpa nors tu ką. Lietuvės širdies be galo daug įdeda, o tai labai matosi, gal italių širdys kitokios, tai nesugebu pamatyti.. doh.gif

dar norėjau versus paklausti, kur tokią mazutę dėžutę pirkai ir kokie jos matmenys ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 30 kovo 2009 - 12:55
Versus wub.gif
Maniškė is rankų tokios dėželės nepaleistų, nes pas ją tedy (taip meškiukus vadina) valdo new_russian.gif Aš jau irgi gražių meškiukų dairaus, noriu saviškei ką nors numeškinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 30 kovo 2009 - 12:54