Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

Lindynette 20 jau geriu beveik dvejus metus, labiau dėl ginekologinių paskatų, nei apsaugos, bet ir pastaroji dar tfu tfu tfu nepavedė smile.gif šiaip jokių ypatingų šalutinių poveikių nejaučiau, tik tiek kad pirmąjį mėnesį kol organizmas pratinosi tai nuotaika uch kaip svyravo, kad man sakydavo gal tu mesk smile.gif bet po to susitvarkė, spuogais prieš mm kaip išmėtydavo taip ir dabar neretai būna išmėto, bet vat kuo "vyrelis" mano džiaugias tai, kad krūtinė "paaugo" blush2.gif
Atsakyti
Man tai su jomis viskas gerai, tfu tfu tfu rolleyes.gif , tik po kokių penkių mėnesių pasikeitė mmm laikas, anksčiau buvo po dviejų dienų, baigus paskutinę tablę, o dabar jau sekančią dieną, ir prateplioja visas septynias dienas doh.gif , tai va čia man biski nepationka schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif rasau cia,nes noriu patarimo protingo is sono,nes pati jau g.gif ...
siaip vartoju apie puse metu labai tiksliai visada,o va pries pusantro menesio buvo toks atvejis kai buvo sex ir nesu garantuota ar tablete isisavino.
Po keliu dienu prasidejo pertrauka,susirgau sirgau normaliai,sita visa menesi geriau kt,taciau sis sirgimas buvo toks labai silpnas,(siaip visada labai stipriai) nors tepliojimas buvo 5 dienas,bet labai mazai,tai siektiek gasdina.Na per sitas mm dar ir miegojau labai mazai,gal delto jos tokios negausios,bet kirba kirminelis ar nereik bekt NT daryt ? ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeTavoFeja: 17 liepos 2009 - 12:34
QUOTE(NeTavoFeja @ 2009 07 17, 13:33)
sveikutes smile.gif rasau cia,nes noriu patarimo protingo is sono,nes pati jau  g.gif ...
siaip vartoju apie puse metu labai tiksliai visada,o va pries pusantro menesio buvo toks atvejis kai buvo sex ir nesu garantuota ar tablete isisavino.
Po keliu dienu prasidejo pertrauka,susirgau sirgau normaliai,sita visa menesi geriau kt,taciau sis sirgimas buvo toks labai silpnas,(siaip visada labai stipriai) nors tepliojimas buvo 5 dienas,bet labai mazai,tai siektiek gasdina.Na per sitas mm dar ir miegojau labai mazai,gal delto jos tokios negausios,bet kirba kirminelis ar nereik bekt NT daryt ? ka manot?

Kodėl nesi tikra dėl tos tabletės?
Nemanau, kad pastojai, juk jau 2 kartus mėnesinės buvo g.gif Mūsų organizmą veikia daug aplinkos faktorių, matyt ir šįkart taip nutiko. Jei jau labai neramu, gali pasidaryt NT, juk nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 14:45)
Kodėl nesi tikra dėl tos tabletės?
Nemanau, kad pastojai, juk jau 2 kartus mėnesinės buvo  g.gif  Mūsų organizmą veikia daug aplinkos faktorių, matyt ir šįkart taip nutiko. Jei jau labai neramu, gali pasidaryt NT, juk nepakenks.

Del tabletes nesu tikra nes ja isgerus po keliu valandu isgeriau antibijotiku,todel manau kad ji galejo buti neisisavinus.
Baisu delto kad su tuo zmogum keliai isiskyre,ir vienai buti nestuke.gif siuo metu tikrai nebutu geriausias pasirinkimas.
O del testo,velgi,nezinau ar jo reikia,ar cia tik paranoja ir jautrumas del skirybu prisigalvojant visokiu nesamoniu,ar cia jo tikrai reikia nes galejo but beda.
Ziurint realistiskai suprantu,kad tikimybe labai maza,bet sirdelei kazkas kirba.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeTavoFeja @ 2009 07 17, 13:51)
Del tabletes nesu tikra nes ja isgerus po keliu valandu isgeriau antibijotiku,todel manau kad ji galejo buti neisisavinus.
Baisu delto kad su tuo zmogum keliai isiskyre,ir vienai buti  nestuke.gif  siuo metu tikrai nebutu geriausias pasirinkimas.
O del testo,velgi,nezinau ar jo reikia,ar cia tik paranoja ir jautrumas del skirybu prisigalvojant visokiu nesamoniu,ar cia jo tikrai reikia nes galejo but beda.
Ziurint realistiskai suprantu,kad tikimybe labai maza,bet sirdelei kazkas kirba.. blush2.gif

Man atrodo, kad ne visi antibiotikai sumažina poveikį, reiktų paskaityti informacinį lapelį.
Jautrumo ir nervų atsikratysi, jeigu pasidarysi testą, gi ne karvę kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Mazel @ 2009 07 11, 21:52)
Lindynette 20 jau geriu beveik dvejus metus, labiau dėl ginekologinių paskatų, nei apsaugos, bet ir pastaroji dar tfu tfu tfu nepavedė smile.gif šiaip jokių ypatingų šalutinių poveikių nejaučiau, tik tiek kad pirmąjį mėnesį kol organizmas pratinosi tai nuotaika uch kaip svyravo, kad man sakydavo gal tu mesk smile.gif bet po to susitvarkė, spuogais prieš mm kaip išmėtydavo taip ir dabar neretai būna išmėto, bet vat kuo "vyrelis" mano džiaugias tai, kad krūtinė "paaugo"   blush2.gif

As tai labai noreciau tiketi, kad tie 3kg priaugti ant krutines prisidejo, nors ir taip ne maza turiu, bet juk geriau nei ant uzpakaliuko doh.gif biggrin.gif
As dabar dar tik ipusejau antra lapeli, tai galvoju, ar nuo tableciu svoris nesusinormalizuotu po kurio laiko vartojimo g.gif
Beje, gal galetu zinancios pasidalinti info. Idomu, del kokiu priezasciu atsiranda spuogeliai ar svoris padideja?Cia tikriausiai del hormonu poveikio, ju per daug ar dar kazkokios priezastys? ax.gif
Atsakyti
Sakykit prašau, paskutinę tabletę išgėriau šeštadienį, pagal aprašymą kitą kursą turiu pradėt kitą šeštadienį, teisingai supratau? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 20, 17:29-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 07 20, 17:29)
Sakykit prašau, paskutinę tabletę išgėriau šeštadienį, pagal aprašymą kitą kursą turiu pradėt kitą šeštadienį, teisingai supratau? g.gif

Nu tai atskaičiuokit 7 dienas (paras) tarp tablečių ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 20, 17:29-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 07 20, 17:29)

visiskai teisingai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(moniq @ 2009 07 20, 17:10)
As tai labai noreciau tiketi, kad tie 3kg priaugti ant krutines prisidejo, nors ir taip ne maza turiu, bet juk geriau nei ant uzpakaliuko  doh.gif  biggrin.gif
As dabar dar tik ipusejau antra lapeli, tai galvoju, ar nuo tableciu svoris nesusinormalizuotu po kurio laiko vartojimo  g.gif
Beje, gal galetu zinancios pasidalinti info. Idomu, del kokiu priezasciu atsiranda spuogeliai ar svoris padideja?Cia tikriausiai del hormonu poveikio, ju per daug ar dar kazkokios priezastys?  ax.gif

Del hormonu, juk tokie pokyciai vyksta organizme vartojant tabletes... blink.gif nors man tai nedideja svoris, tik spuogeliu pradejus vartoti padaugeja, gal kokia sav pasilaiko ir poto dingsta, o kai pavartoju kokius 2 men, pradeda mausti krutine... g.gif tai tada jau zinau, kad pertrauka reik daryt smile.gif
Atsakyti
Na nežinau, aš pradėčiau sekmadienį, nes juk septynių dienų pertrauką reik daryt, aš paskutinę tabletę išgeriu penktadienį, o naują pradedu kitą šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
Tai va paskaičiavus 7 dienas taip ir gaunas, bet internete parašyta prie to kad kurią dieną baigei gert, kitos savaitės tą pačią pradedi, pvz. penktadienį- penktadienį.užtai ir pasiklausiau čia, ir manau kad jūs rizikuojat taip darydama blush2.gif

Cituoju:
Lindinetės 20 reikia gerti 1 kartą per parą, geriausia tuo pačiu laiku, 21 dieną iš eilės be pertraukų. Pirmą tabletę reikia gerti pirmą mėnesinių, t. y. kraujavimo, dieną. 21 tabletę išgėrus, daroma 7 dienų pertrauka, kurios metu prasideda kraujavimas, panašus į mėnesines. Kitos pakuotės tabletes reikia pradėti gerti tuoj pat po pertraukos, t. y. aštuntą dieną net tuo atveju, jeigu kraujavimas tęsiasi. Naujos pakuotės pirmą tabletę reikia gerti tokią pačią savaitės dieną kaip ir ankstesnės. Preparato vartojant, mėnesinių metu kraujavimas gali būti silpnesnis.
Pradedant Lindinetės 20 vartoti pirmą kartą

Vis dėl to Blondinėsmile.gif buvote teisi.taip, reikia 7 dienas negert ir išgert 8-ą.pamenu kad pradėjau gert buvo sekmadienis, tai ir naują pakuotę reikia pradėt sekmadienį. va kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 20 liepos 2009 - 22:05