Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(karueta @ 2009 06 17, 15:32)
Perskaičiau temele, bet nieko neradau mane dominančiu klausimu, gal kuri galėsit patarti, virš metų geriu "Yarina", bet labai jau pabrango, tai dabar gydytoja išrašė "lindynette 30", tik va nzn kada pradet gerti pakuote nauja  g.gif  gydytoja sakė galiu po 7 dienų pertraukos vietoj senų, o info lapelyje radau, kad pirmą mėnesinių dieną, tai nzn kaip daryt  g.gif

Po 7 dienų pertraukos, juk jau vartoji konraceptikus ax.gif
Atsakyti
Jums krūtys nepajautrėjo? g.gif Aš vis galvoju, koks čia velnias, lyg visą laik PMS doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,as apie 2metus geriau lindinete30,tai vieninteles piliules kurios tiko mano organizmui.nuo visu kitu jausdavau dideli pasalini poveiki.Man tai patoviai budavo jautrios krutys.Ir minusas kad ilgiau pagerus KT nebesinorejo vyro...
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jūsų su L20 4u.gif laukiu mm ir pradėsim.tikiuosi kad tiks, nes gyvenime nenaudojau jokių hormoninių preparatų unsure.gif
Atsakyti
sveikos..pradejau is as sias KT gerti, nes menesines laabai nereguliarios...gine pasiule bent jau pora men pagerti, nors as labai nenorejau schmoll.gif na ir ka, pirma mmm diena isgeriau pirma tablete ir pradingo man menesines..skambinau ginei, sake taip buna, tiesiog gerti toliau visa cikla unsure.gif buna pateplioja, bet sako - normalu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ELEGANCE @ 2009 06 21, 00:00)
sveikos..pradejau is as sias KT gerti, nes menesines laabai nereguliarios...gine pasiule bent jau pora men pagerti, nors as labai nenorejau schmoll.gif na ir ka, pirma mmm diena isgeriau pirma tablete ir pradingo man menesines..skambinau ginei, sake taip buna, tiesiog gerti toliau visa cikla unsure.gif buna pateplioja, bet sako - normalu unsure.gif

Man irgi pirmą mėnesį mėnesinės buvo gal 2-3 dienas ir labai negausios, o po to normalios. O dėl ko pas tave nereguliarios? Juk kad pagersi KT, tai nebūtinai susireguliuos, negi gersi visą laiką vien dėl reguliarumo? Pas mane po gimdymo ir pleistro pasidarė tokios, iki mėnesio vėluodavo, ginė sakė normalu, nežinau, bet iš esmės nėra būtina gerti KT dėl to.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 21, 00:11)
Man irgi pirmą mėnesį mėnesinės buvo gal 2-3 dienas ir labai negausios, o po to normalios. O dėl ko pas tave nereguliarios? Juk kad pagersi KT, tai nebūtinai susireguliuos, negi gersi visą laiką vien dėl reguliarumo? Pas mane po gimdymo ir pleistro pasidarė tokios, iki mėnesio vėluodavo, ginė sakė normalu, nežinau, bet iš esmės nėra būtina gerti KT dėl to.

gine man grynai del nereguliariu mmm israse KT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 20, 18:27)
Geriau ir nepradėk  4u.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 06 20, 19:48)
Yra ir kitų apsisaugojimo būdų... Kaip bebūtų gaila, bet aš linkstu prie nuomonės, kad KT- blogis  g.gif

Ačiū, bet užteks mum kol kas ir dviejų vaikų mirksiukas.gif (kurie atsirado naudojant tuos kitus apsisaugojimo būdus blush2.gif ).KT patogiau ir patikimiau.plius mano mm baisiai nereguliarios, ciklas ilgas, mm trunka po 7 dienas ir iš jų 4 gausiai.tai manau bet kokiu atveju būčiau gavus hormoninį gydymą.
Atsakyti
smile.gif+2009 06 21, 10:09-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 06 21, 10:09)
Ačiū, bet užteks mum kol kas ir dviejų vaikų  mirksiukas.gif (kurie atsirado naudojant tuos kitus apsisaugojimo būdus  blush2.gif ).KT patogiau ir patikimiau.plius mano mm baisiai nereguliarios, ciklas ilgas, mm trunka po 7 dienas ir iš jų 4 gausiai.tai manau bet kokiu atveju būčiau gavus hormoninį gydymą.

Su visu tuo galima susitaikyti... Tai joks gydymas, mano nuomone. Mano ciklas išsireguliavo būtent po hormonų naudojimo mirksiukas.gif Aš taip pat pastojau su kitomis apsisaugojimo priemonėmis, bet kai paskaitai galimas pasekmes, tai geriau dar vienas vaikas, negu išvis nė vieno arba kokia baisi liga, lydinti visą gyvenimą, ar net mirtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 21, 10:38)
Su visu tuo galima susitaikyti... Tai joks gydymas, mano nuomone. Mano ciklas išsireguliavo būtent po hormonų naudojimo  mirksiukas.gif  Aš taip pat pastojau su kitomis apsisaugojimo priemonėmis, bet kai paskaitai galimas pasekmes, tai geriau dar vienas vaikas, negu išvis nė vieno arba kokia baisi liga, lydinti visą gyvenimą, ar net mirtis  unsure.gif

Tai Jūs negeriat, nerūkot, nežiūrit televizoriaus, nesinaudojat mikrobange, telefonu,nevalgot parduotuvinio maisto su E, nesinaudojat buitine chemija ir t.t.? esat laimingas žmogus tada, nes aš be viso šito gyvent negaliu ir nesusigundau net 10-čia ar daugiau metų ilgesnio gyvenimo doh.gif biggrin.gif
be to nevaisingumas manęs jau negąsdina ax.gif gyveni žmogus ir tikiesi kad tau bus geriau nei kitiems.( mano močiutė per gyvenimą nė dūmo nepatraukė, sulaukus 70 metų jai nustatė 4 stadijos plaučių vėžį).
Atsakyti
smile.gif+2009 06 21, 11:59-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 06 21, 11:59)
Tai Jūs negeriat, nerūkot, nežiūrit televizoriaus, nesinaudojat mikrobange, telefonu,nevalgot parduotuvinio maisto su E, nesinaudojat buitine chemija ir t.t.? esat laimingas žmogus tada, nes aš be viso šito gyvent negaliu ir nesusigundau net 10-čia ar daugiau metų ilgesnio gyvenimo  doh.gif  biggrin.gif
be to nevaisingumas manęs jau negąsdina  ax.gif gyveni žmogus ir tikiesi kad tau bus geriau nei kitiems.( mano močiutė per gyvenimą nė dūmo nepatraukė, sulaukus 70 metų jai nustatė 4 stadijos plaučių vėžį).

Negeriu, nerūkau, nežiūriu televizoriaus, mikrobange naudojuosi retai, telefonu deja kasdien, maistą stengiuosi vartoti kiek įmanoma sveiką (ekologiškos daržovės, vaisiai ir pan.). Pasiskaitykit temą apie KT pasekmes, man irgi anksčiau tai atrodė pasakos, kad man taip nenutiks, kad tos mirtys, visokios ligos manęs neliečia. Bet taip gali nutikt kiekvienai.
Atsakyti
smile.gif+2009 06 21, 11:59-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 06 21, 11:59)
mano močiutė per gyvenimą nė dūmo nepatraukė, sulaukus 70 metų jai nustatė 4 stadijos plaučių vėžį.

Vieni polinkį susirgti plaučių vėžiu turi, kiti - ne. Jei sirgo močiutė, Tavo giminėje "nelaimingasis bilietas" deja apyvartoje, tad jei rūkai, pats laikas apie tai susimąstyti. (Atsiprašau, kad ne į temą).
Atsakyti