Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios galimybės šiuo metu gauti būsto paskolą?

QUOTE(serpent @ 2011 02 23, 17:44)
Mes turim pasieme paskola seb banke, apie 230 000 (95% paskola), dabar norim imti dar viena paskola , tokio pacio dydzio, tai marza pasiule 2,2%. aisku mums tai atrodo kosmosas, nes senoji paskola yra su 0,75 marza...paskola litais beje.

Oho, 2,2 manau yra gera marža šiai diena, ypač jei yra nemažai rizikos. Viena, aišku, kad reikės ruoštis rimtoms deryboms su dabartiniu banku, nes jis jei nieko nekeiti (neimi gyvybės draudimo ar dar ko nors) sutartyje nenori eit į kalbas į tiesiog maržos mažinimą. Jo, tie laikai praėjo, bet ir kainos buvo kitos būsto.. Pažįstamas turi 0,65% Seb, tai sąlygų nenori judint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2010 01 26, 15:25)
kazkuri buvo pasisakiusi ""jei vienas seimoje dirba paskolos negausit""
ar tai tiesa? net jei to dirbancio alga i rankas apie 3500lt ?  blink.gif

Na vat nežinau g.gif
Tik galiu pasakyti, kad mums nordea atsisakė duoti paskolą, nes aš esu motinystės atostogose ir didžioji pajamų dalis yra mano. Vyro ten mizeris ant popieriaus. Tokiu atveju paprašė laidavimo. Argumentuoja tuom, kad aš "kaip maitintoja" biggrin.gif galiu netekti darbo, arba nebepriims manęs į darbą (aišku pagal įstatymą turėtų) po vaiko pr. atostogų.
Tai čia reikia labai klausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 01, 11:51)
Na vat nežinau  g.gif
Tik galiu pasakyti, kad mums nordea atsisakė duoti paskolą, nes aš esu motinystės atostogose ir didžioji pajamų dalis yra mano. Vyro ten mizeris ant popieriaus. Tokiu atveju paprašė laidavimo. Argumentuoja tuom, kad aš "kaip maitintoja" biggrin.gif galiu netekti darbo, arba nebepriims manęs į darbą (aišku pagal įstatymą turėtų) po vaiko pr. atostogų.
Tai čia reikia labai klausti  4u.gif

Man regis normalu yra neduoti, jeigu pvz. šeimos pajamos tarkim Vilniuje yra 3500Lt(kas realiai man skamba, kad turėtų užtekt tik maistui ir tik įmokai/nuomai). Banko vietoje su tokiomis pajamomis nebent duočiau paskolą su 500Lt/mėn max.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 01, 11:51)
Na vat nežinau  g.gif
Tai čia reikia labai klausti  4u.gif

blink.gif Mums Nordea dave busto paskola be jokiu problemu,as taip pat esu motinystes atostogose,niekas net neuzsimine,jog galiu negryzti i darba ir t.t
Atsakyti
idomu, geriau buti vienam ar susituokusiam, kad gautum geresnes salygas paskolai is banko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 27, 16:16)
idomu, geriau buti vienam ar susituokusiam, kad gautum geresnes salygas paskolai is banko? g.gif

Tai priklauso nuo to, kiek uzdirba abu zmones poroje. Pas mus tokia situacija, kad as siuo metu gaunu juokinga alga, bet draugas uzdirba daug, todel geriau aisku paskola imti nesusituokus, nes bankas is jo algos tik vienam zmogui skaiciuos pragyvenimo pinigus, o ne dviem ir automatiskai didesne suma lieka paskolai. Jeigu abu poroje uzdirba panasiai, ju pajamos sumuojasi, atsiminusuoja tie butini pinigai pragyvenimui ir tada ziuri, ka pagal tas pajamas gali duoti.
Bet as cia gal ne taip suoratau, ko jus klausiate. nes cia tik apie pati paksolos dydi papaskojau koks skirtumas yra. o kad gauti geresnes salygas tai nezinau ar reiksmes turi susituokes ar ne smile.gif mes dabar imsim paskola, ziuresim, kokias salygas pasiulys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 28 kovo 2011 - 08:23
serpent, parasykite, kaip seksis del paskolos, kas pasiulys geriausias salygas. kokio dydzio planuojate imti? jus vilnieciai?
Atsakyti
Labutis. Mane neramina toks klausimas. Mes norime imti busto paskola, esu motinystes atostogose, bet dar ir laukiuosi 6men. jau blush2.gif nestuke.gif . Ar nuejus i banka mano nestumas tures itakos paskolos salygoms? Ar pajamas jau sklaiciuos 4 -iems asmenims. Gal dar galite patarti litais ar eurais geriau imti paskola? Jau galva sukasi nuo ivairios informacijos. blink.gif Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 28, 10:00)
serpent, parasykite, kaip seksis del paskolos, kas pasiulys geriausias salygas. kokio dydzio planuojate imti? jus vilnieciai?

Na turbut negreitai dar paraysius sita informacija, nes nusipirkome sklypa z.u. paskirties, tai kol atsikeisim i namu valda uztruks nemazai laiko, tada jau kogero daug blogesnes salygos bus nei dabar galime gauti...bet ka darysi...kai po ilgu ieskojimu randi ta tinkama sklypa pagaliau, tenka kazka aukoti del to...bet butinai pranesiu, kaip seksis su bankais.
Atsakyti
QUOTE(giedretit @ 2011 03 29, 12:29)
Labutis. Mane neramina toks klausimas. Mes norime imti busto paskola, esu motinystes atostogose, bet dar ir laukiuosi 6men. jau  blush2.gif  nestuke.gif . Ar nuejus i banka mano nestumas tures itakos paskolos salygoms? Ar pajamas jau sklaiciuos 4 -iems asmenims. Gal dar galite patarti litais ar eurais geriau imti paskola? Jau galva sukasi nuo ivairios informacijos.  blink.gif  Is anksto dekoju smile.gif

Juk dar negime vaikutis, siuo metu skaiciuos trims asmenims mirksiukas.gif Man tas pats buvo, ir geriau nes maziau islaidu skaiciuojama, gali suteikti siek tiek didesne paskola. O kokia valiuta imti, negaliu padeti siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2011 04 02, 15:13)
Juk dar negime vaikutis, siuo metu skaiciuos trims asmenims  mirksiukas.gif Man tas pats buvo, ir geriau nes maziau islaidu skaiciuojama, gali suteikti siek tiek didesne paskola. O kokia valiuta imti, negaliu padeti siuo klausimu  smile.gif

Isiterpsiu ir as, kadangi dirbu banke ir siurpstu nuo tokiu klausimu, kaip gauti didesne paskola doh.gif . Paskolu nedalinu, taciau tenko susidurti su nemokiais klientais. Ir aisku jie keikia banka doh.gif
Pirmiausia Jus turite pasverti kokia paskolos suma jums nebutu nasta, net jei ivyktu koks nors neumatytas ivykis (vieno is sutuoktiniu darbo netekimas, liga ir pan.)
Vaikutis dar negime, bet juk gims bigsmile.gif
Zmones pervertine savo finansines galimybes, paima paskola kuo didesne, bet pasikeitus situacijai jos negali grazinti ir tuomet buna visi kalti (t.y. bankai) tik ne patys emusieji paskola.
Atsakyti
as irgi nesuprantu to noro paimti is banko kuo didesne suma rolleyes.gif as kaip tik visom imanomom priemonem mazinu ja, nesuprantu, kaip zmones dar per turto vertintojus uzkelia verte, kad gautu kuo didesne paskola unsure.gif man tai isvis norisi kuo maziau buti skolingai bankui ax.gif
Papildyta:
Vaka, kadangi dirbi banke, gal teko susidurti su tokia situacija, kai klientai atsisako (negali islaikyti) paimto pvz busto/sklypo, isigyto per banka, kokia buna proceda, pasekmes ir pan?
Atsakyti