Sveiki,matau diskutuojate man rūpimais klausimais todėl ir aš pasidomėsiu. Ar realu gauti 150 tūkst. paskolą? O situacija tokia,kad ruošiamės statyti namą ,iš savų pinigų nusipirksim sklypą,pastatysim namą ir gali trukti vidaus ir aplinkos sutvarkymui. Tad jeigu sklypo ir pastatyto ,bet galutinai neįrengto namo vertė bus apie 250 tūkst., o šeimos pajamos vienam žmogui atskaičius mokesčius yra apie 2500 Lt. Kitas dalykas, esame jau truputį pagyvenę ir perkopę į penktą dešimtį. Todėl gal tai sunkinanti aplinkybė ?

QUOTE(proohp @ 2011 08 12, 16:32)
Nerealu tokios gaut, jei seimos pajamos 2500lt. Paskolos termino pabaigoje paskolos emejuj neturetu buti daugiau nei 65 metai.
Blogai perskaitėt, ne šeimos pajamos 2500lt, o vienam šeimos nariui tiek yra.
Aš taip pat paklausiu, šeimos pajamos ~2800lt. Ar įmanoma gauti 130000-150000 lt paskolą šiai dienai?
QUOTE(Viliusu @ 2011 08 15, 01:54)
Taip, čia pajamos vienam šeimos nariui,atskaičius mokesčius
Galvoju kol kas apie paskolą iki 100 tūkst. Manau netgi labai realu,reikės kurią diena per bankus pralėkti

Galvoju kol kas apie paskolą iki 100 tūkst. Manau netgi labai realu,reikės kurią diena per bankus pralėkti

Manau tikrai realu

Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 13, 20:54)
Aš taip pat paklausiu, šeimos pajamos ~2800lt. Ar įmanoma gauti 130000-150000 lt paskolą šiai dienai?
Nuosirdziai siulau pirmiausia pasiskaiciuoti kiek finansiskai "panestumete" paskola, po to imti, o ne klausti kiek imanoma gauti.
Paskaiciuoti paparasta. Kiek jums lieka laisvu pinigu per men? Tai 50 proc. laisvu pinigu siulyciau skirti busto paskolai. Tarkim per men. jums lieka 600 lt, tai manau protinga butu, kad imoka (palukanos + paskola) sudarytu apie 300 lt.
Kai zmones paaiima paskola ne pagal tai kiek gali moketi, o tiek kiek duoda bankas maximuma, nenuostabu, kad atsiranda tokie temu pavadinimai, kaip: "kaip sumazinti busto paskola?"
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 13, 21:54)
O Jūs išgyvensite dar ir paskolą mokėdami?? Kur mokesčiai? Pavalgyti dar reikia...
Na bet o ką daryt? pvz mano atveju esu ką tik mokslus baigusi studentė, pradėjau dirbti pirmąjį savo darbą, į rankas gaunu 900lt. Būsimas vyras yra kurčiasis, todėl diplomo neturi ir visą gyvenimą bus samdomas darbuotojas. Abiejų pajamos sudaro 2000lt į rankas. Tai kada mums gyventi? Nuomuotis būtą už 1000lt? Ir taupytis ant savo būsto? Jau geriau tuos nuompinigius investuosime į savąjį būstą..

nors cia vienas paskolu tarpininkavimo brokeris TAIP suskele....

ir isvis, jo turima info buvo tokia neatitinkanti realybes, kad nesuprantu uz ka uz paslaugas noretu jie gauti nuo 500 iki 1000 lt.

Jei Jūs norite sužinoti:
- Ilgalaikio finansų planavimo principus;
- Kaip investuojant mažai gauti solidžią grąžą?
- Būsto rinkos tendencijas Lietuvoje;
- Būsto kainų analizę bei ateities perspektyvas;
- Kada ir kaip atliekamas turto vertinimas?
- Ką nutyli banko konsultantai apie paskolas?
- Penkis būdus, kaip grąžinti paskolą greičiau ir sumokėti bankui dukart mažiau?
Tuomet apsilankykite seminare.
Daugiau informacijos: http://mcapital.lt/a...nansus-vilniuje arba www.paskluekspertai.lt
Taip pat 2011 08 24 Galvydžio g.5-203, Vilniuje vyks NEMOKAMAS seminaras "Ką nutyli banko konsultantai?" Tel. pasiteirauti 864014040
- Ilgalaikio finansų planavimo principus;
- Kaip investuojant mažai gauti solidžią grąžą?
- Būsto rinkos tendencijas Lietuvoje;
- Būsto kainų analizę bei ateities perspektyvas;
- Kada ir kaip atliekamas turto vertinimas?
- Ką nutyli banko konsultantai apie paskolas?
- Penkis būdus, kaip grąžinti paskolą greičiau ir sumokėti bankui dukart mažiau?
Tuomet apsilankykite seminare.
Daugiau informacijos: http://mcapital.lt/a...nansus-vilniuje arba www.paskluekspertai.lt
Taip pat 2011 08 24 Galvydžio g.5-203, Vilniuje vyks NEMOKAMAS seminaras "Ką nutyli banko konsultantai?" Tel. pasiteirauti 864014040