Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios galimybės šiuo metu gauti būsto paskolą?

Sveikos....opi tema...ir mes planuojam imti paskola....esam 4 asmenu seima...pajamos atskaicius mokescius kazkur 2300lt...kazi verta svajoti apie 80000lt. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaRiJuSa @ 2011 10 14, 20:09)
Sveikos....opi tema...ir mes planuojam imti paskola....esam 4 asmenu seima...pajamos atskaicius mokescius kazkur 2300lt...kazi verta svajoti apie 80000lt.  g.gif  smile.gif

o kokiam mieste? kiek teko bendrauti su bankais visi labai įvairiai siūlo ir skaičiuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olinda: 14 spalio 2011 - 20:41
QUOTE(Olinda @ 2011 10 14, 21:36)
o kokiam mieste? kiek teko bendrauti su bankais visi labai įvairiai siūlo ir skaičiuoja

Musu 4 asmenu seima, norime gauti 50 000 lt, pajamos turi buti 2800 lt, plius uzstatome 1 kambario buta Vilniuje, cia jau konkreciai kalbeta SEB'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 10 15, 06:38)
Musu 4 asmenu seima, norime gauti 50 000 lt, pajamos turi buti 2800 lt, plius uzstatome 1 kambario buta Vilniuje, cia jau konkreciai kalbeta SEB'e 4u.gif

vilniuje daugiau asmeniui skaiciuoja kad turi likti pragyvenimui, Kaune, jei neklystu nordea skaiciavo kad 2+2 seimai turi likti 2100 ar 2300 atmetus paskola, pragyvenimui.
Atsakyti
Mums Swede skaičiavo norint imti 100 tūkstančių paskolą 2506 Lt, 3 asmenų šeima aš net nustebau, išgirdus tokią tikrai nedidelę sumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 10 14, 21:36)

Provincijos nedideliame mieste ax.gif
Oho,kaip jums maza atlyginima paskaiciavo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

nors aš labiau tėtis smile.gif
Radau per Google šią jūsų diskusiją ir norėčiau užduoti klausimą, gal kas žinos ar domėjosi. Kiek ir kokią paskolą realu gauti vienam jaunam žmogui (šeimos nėra). Pajamos per mėnesį ~2700 lt, plius jos dar kažkiek auga. Nemažai dar gaunu pinigėlių iš šalies (bet čia jau tikriausiai jokiam bankui tai nerūpi). Gal esate susidūrę, ar bankai nori duoti paskolas kai nėra šeimos (ta prasme gyvena vienas žmogus). Butas būtų perkamas naujos statybos, Vilniuje. Paskolos norėčiau kokių 250k-300k litų. Pradiniam įnašui taip pat yra pinigų (iki 20 proc.). Kiek realu gauti būsto paskolą didesnę, kad liktų įsirengimui?

Dėkui jeigu kuri pagelbės atsakydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE((o-o) @ 2011 10 17, 15:37)
Sveikos mamos,

nors aš labiau tėtis smile.gif

Na šiaip būnant vienam, be šeimos, kaip tik lengviau gauti paskolą, kadangi pajamas pragyvenimui tik vienam žmogui skaičiuoja, kiek turi likti. gal ne tai kad lengviau, bet didesnę sumą galima gauti. o šiaip bankui koks skirtumas. svarbiausia kad turit pastovias pajamas, turit pinigų pradiniam įnašui, o toliau jau eikit per bankus ir stipriai derėkitės, dėl geresnių sąlygų ir didesnės sumos. nepatingėkit per visus bankus pereiti ir susirinkti pasiūlymus. sėkmės įgyvendinat svajones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 17 spalio 2011 - 14:59
QUOTE(serpent @ 2011 10 17, 15:58)
Na šiaip būnant vienam, be šeimos, kaip tik lengviau gauti paskolą, kadangi pajamas pragyvenimui tik vienam žmogui skaičiuoja, kiek turi likti. gal ne tai kad lengviau, bet didesnę sumą galima gauti. o šiaip bankui koks skirtumas.

Toli gražu. Bankui vienas žmogus - didelė rizika.
Konkrečiai man su panašiomis pajamomis pavasarį siūlė apsidrausti draudimu (papildomai 100 Lt per mėnesį) ir netgi sakė negarantuoja, kad nereikės laiduotojo (nes neturiu nekiln. turto, kurį jie norėtų, kad užstatyčiau) biggrin.gif Ir paskolos norėjau tik apie 130 000 Lt bigsmile.gif
Tai va, nebėra noro merkt rankas į tai schmoll.gif

Taupyt geriau, ypač, jei yra kitų pajamų (ar nuoma, ar indėliai, ar kt.)

Be to, ir paskaičiavus 2700-2100 (tiek norėjo, kad liktų pajamų kitoms išlaidoms) yra tik 600Lt, t.y. paskola iki 100 000 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 21 spalio 2011 - 20:43
QUOTE(Cinside @ 2011 10 21, 21:41)
Toli gražu. Bankui vienas žmogus - didelė rizika.
Konkrečiai man su panašiomis pajamomis pavasarį siūlė apsidrausti draudimu (papildomai 100 Lt per mėnesį) ir netgi sakė negarantuoja, kad nereikės laiduotojo (nes neturiu nekiln. turto, kurį jie norėtų, kad užstatyčiau) biggrin.gif  Ir paskolos norėjau tik apie 130 000 Lt  bigsmile.gif
Tai va, nebėra noro merkt rankas į tai  schmoll.gif

Taupyt geriau, ypač, jei yra kitų pajamų (ar nuoma, ar indėliai, ar kt.)

Be to, ir paskaičiavus 2700-2100 (tiek norėjo, kad liktų pajamų kitoms išlaidoms) yra tik 600Lt, t.y. paskola iki 100 000 Lt

Na tai kogero pasikeitė šiek tiek viskas..Dėl draudimo - jo reikėjo ir mano draugui, bet tas 100lt per mėnesį nėra tokie jau dideli pinigai, tuo labiau kad tai kaupiamasis draudimas, kurį ne šiaip moki, bet ir reali nauda bus. O paskolą davė 230 000. čia prieš 5 metus kažkur. jeigu būtume susituokę, būtų davę žyyymiai mažesnę sumą, nes aš tuo metu niekur nedirbau ir pajamas pragyvenimui būtų didesnes skaičiavę ir t.t. na tai iš patirties ir pasakiau.
po metų ar dviejų mėginsim antrą paskolą gauti, tik šį kartą bus ir laiduotojas, tai tkimės kad viskas bus gerai ir sėkmingai gausim.
Atsakyti
Ką gi, nuo šiandien griežtėja paskolų išdavimo sąlygos.
Nemanau, kad labai ypatingai keisis bankų politika, nes jau iš anksčiau jau jie neskolino lengva ranka, tačiau mažės skolinama suma senam būstui įsigyti. Pasak vieno banko atstovo nelikvidžiam senam būstui skolins tik 70 proc. vertės.
Įdomu kaip jie nustato tą nelikvidumą- blokinis namas senesnis negu 10 m. pvz? Gal kas jau buvote susidūrę?
Atsakyti
sveiki 4u.gif kreipiuosi i jus pagalbos,esam jauna seima,tai galvojam apie nuosava busta...aisku su banko paskola.esu visiskai zalia ir nic nieko neismanau,tik zinau ta kad swed bankui uztena 3asmenu seimai 2300lt 50000lt paskolai.realiai mes tiek gaunam,bet formaliai toli grazu...tad noreciau paklaust ar banklai duoda paskolas issiemus patenta,na dekim jei dabar vyras issimtu patenta,kada mazdaug galetume kreiptis i banka?ir dar kaip apeit pradini inasa,nes jo neturim?ir kada kreiptis i savivaldybe del lengvatines paskolos?tikriausiai supratot ko norejau paklaust :)is anksto dekoju kas pakonsultuos 4u.gif
Atsakyti