Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai

užsienyje: Nicolei Richie gimė sūnus ir jam davė SPARROW vardą..... Sparrow reiškia žvirblis blink.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 22, 12:48)
užsienyje: Nicolei Richie gimė sūnus ir jam davė SPARROW vardą..... Sparrow reiškia žvirblis  blink.gif  unsure.gif  doh.gif

doh.gif
Jooo, jie ten tokius mėgsta... Apple ir t.t.
Atsakyti
nu o pas mus yra Balandis, Balandė ax.gif
Atsakyti
Na taip...bet šie paukščiai (pasak tautosakos) nėra lygiaverčiai - balandis - taikos simbolis,sakalas - taurus paukštis, žmonių draugas medžioklis ar kovas - išmintingas, patarėjas, o žvirblelis? Mažumo, menkumo pavyzdys....
Bent aš taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 22, 15:11)
Na taip...bet šie paukščiai (pasak tautosakos) nėra lygiaverčiai  - balandis  - taikos simbolis,sakalas - taurus paukštis, žmonių draugas medžioklis ar  kovas  - išmintingas, patarėjas, o žvirblelis? Mažumo, menkumo pavyzdys....
Bent aš taip manau  ax.gif

doh.gif Viskas iš mandrumos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 22, 13:11)
Na taip...bet šie paukščiai (pasak tautosakos) nėra lygiaverčiai  - balandis  - taikos simbolis,sakalas - taurus paukštis, žmonių draugas medžioklis ar  kovas  - išmintingas, patarėjas, o žvirblelis? Mažumo, menkumo pavyzdys....

Na bet ir Nicole smulkumo įsikūnijimas hihihi.gif biggrin.gif
Jei rimtai, tai vardas tokia nesąmonė man doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 22, 14:11)

matai, šiaip yra mūsų simbolika ir kitų šalių simbolika mirksiukas.gif ir ta simbolika,tai irgi smile.gif na,pelėda išminties simbolis,bet... nu netikiu,kad lietuvis duotų vaikui pelėdos vardą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 09 22, 12:52)
nu o pas mus yra Balandis, Balandė ax.gif

schmoll.gif negali taip argumentuoti schmoll.gif tas pats, kaip Neringai, Rusnei priešpastatytum Baisogalą ar Balbieriškį biggrin.gif

pritariu Arvenai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 23, 13:19)
schmoll.gif negali taip argumentuoti  schmoll.gif tas pats, kaip Neringai, Rusnei priešpastatytum Baisogalą ar Balbieriškį  biggrin.gif

pritariu Arvenai  drinks_cheers.gif

aš tai manau,kad negalima vienodai vertinti kažkokio vardo skirtingose šalyse.Pas mus kvaila,pas juos gal ir norma. pvz Kaja (mamos draugė estė), šis vardas reikšia ar tai varnelę,ar tai žuvėdrą-nepamenu jau-bet tai vardas, o juk pas mus tikrai žmogaus nevadintų nei varnelėm,nei žuvėdrom. Panašiai yra ir su Siga (Sigita).
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 09 23, 13:07)
aš tai manau,kad negalima vienodai vertinti kažkokio vardo skirtingose šalyse.Pas mus kvaila,pas juos gal ir norma.

šitai tiesa smile.gif
bet kad pas mus nepradėtų Žvirbliais vadinti... nors... tokia pavardė yra, bet norisi tikėti, kad tai pravardinės kilmės, o ne iš vardo kilusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 23, 14:17)
šitai tiesa smile.gif
bet kad pas mus nepradėtų Žvirbliais vadinti... nors... tokia pavardė yra, bet norisi tikėti, kad tai pravardinės kilmės, o ne iš vardo kilusi  ax.gif

nea,Žvirbliais tai nevadins,bet va Sparovais tai gali cool.gif
Atsakyti
Arnė
Patricija
DITĖ
Benas
Mėta
Barbora
labai grazus vardukai wub.gif

QUOTE(Ringė @ 2009 04 18, 13:36)

Jei Mėta Šeškutė, tai labai jau "kvapniai" vaikas pavadintas blush2.gif

hihihi.gif hihihi.gif , nu zmonems labai grazus vardas Meta buvo, kad net nepagalvojo kaip vardas su pavarde derinsis.
Kadangi mano pavarde nelietuviska bus, dauguma lietuvisku vardu wub.gif nesiderins verysad.gif verysad.gif Bet labai noreciau savo vaikui letuviska varda duoti.
Beja, mano nuomone, nebutinai broliu ir seseru vardai turi derintis tarpusavyje. Jug tai skirtingos asmenybes. Tokie deriniai, kaip kazkuri minejo, Simas ir Rimas - juokingi, nuobodus ir maisosi vienas su kitu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braškė7: 01 spalio 2009 - 20:24