Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos is Akmenes krasto (2-a tema)

QUOTE(viilda @ 2009 05 01, 09:03)
Kaip linabalerJums išėjo taip vaikučius suplanuoti ir pagimdyti kas du metus thumbup.gif Jaučiu sunku pametinukus auginti blush2.gif

Labutis!! Kad kažkaip viskas naturaliai išėjo, nieko neplanavom. Sunku nebuvo, geri mano vaikai, leido pamiegoti. Iš karto mokinau būti savarankiškais, tai vargo lyg ir nebuvo. soske.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes MAMŲ DIENOS proga, linkiu visoms geros nuotaikos, būkit šaunios, draugiškos, mylimos, gražios, visada su šypsena...Nes buti mama pats nuostabiausias dalykas pasaulyje.Kai tokios mazos rankytes apkabina ir pasako mama,man visada kunas suvirpa
Būkit geros, mamos ir nuostabios žmonos arba draugės, jauskitės taip tarsi jums priklausytu visas pasaulis, būkit optimistės, mylėkit save ir savo šeimą, būkit pasitikinčios savim ir ...tiesiog BŪKIT LABAI LABAI LAIMINGOS!!!

Pasirodom dar ta proga blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif ,na ir ko tokios tylios,a g.gif

Na o čia paskutinis MB darbas

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 05 04, 20:37)
Labas vakaras mirksiukas.gif ,na ir ko tokios tylios,a g.gif

Na o čia paskutinis MB darbas

user posted image user posted image user posted image

sveikos mamytes, jetau, kaip fainai thumbup.gif . gal tavo vyras ir uzsakymus atlieka - mano kolege iesko sulinio dangti kas padarytu n. akmenej
apleidau jusu bureli per tuos darbus, darbus ir dar karta darbus... verysad.gif
pasirodau ir as savo darbeli, kuri zadejau parodyt, kai pabaigsiu - siaip ne taip darbe naktimis baigiau megzt blush2.gif namie nebelieka laiko prisest...
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif ,

QUOTE(gintute.j @ 2009 05 06, 17:58)
jetau, kaip fainai thumbup.gif . gal tavo vyras ir uzsakymus atlieka - mano kolege iesko sulinio dangti kas padarytu n. akmenej
apleidau jusu bureli per tuos darbus, darbus ir dar karta darbus... verysad.gif
pasirodau ir as savo darbeli, kuri zadejau parodyt, kai pabaigsiu - siaip ne taip darbe naktimis baigiau megzt blush2.gif namie nebelieka laiko prisest...
user posted image

AČIŪ 4u.gif ,taip manasis daro pagal užsakymus,pasižiūrinėk paraše,ten yra ir MB darbelių ax.gif

Labai graži ir daili suknutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka33: 06 gegužės 2009 - 17:52
QUOTE(gintute.j @ 2009 05 06, 17:58)

Labai labai gražu wub.gif Didžiausi komplimentai mamytei 4u.gif

Kaip Rugilė auga mirksiukas.gif Kaip su puodu reikalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2009 05 06, 19:46)
Labai labai gražu wub.gif Didžiausi komplimentai mamytei 4u.gif

Kaip Rugilė auga mirksiukas.gif Kaip su puodu reikalai blush2.gif

auga - tai net nezinau ka pasakyt - po geros savaites jau 2 metai, pasveriau - tai 9.9 kg............. liudna, bet nieko nepadarysi - mazute mano, tikra kruopa:)
o su puodu - tai irgi prastai - dare su noru, bet po pakakojimo - pasiziurejo i puoda, tada dudos prasidejo, ir dabar net i ta puse neziuri - vos tik pasiulau - prasideda asaros ir isterijos....nezinau, gal nemoku as ko, bet neiseina niekaip. doh.gif tai va, per akcija maximoj vel pampersu prisipirkau doh.gif doh.gif doh.gif
kaip jus, kaip jusu vaikuciai gyvena?
Alacka33 - imesiu nuoroda tavo MB darbeliu kolegei - gal ka issirinks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 06 gegužės 2009 - 18:53
QUOTE(gintute.j @ 2009 05 06, 19:51)
auga - tai net nezinau ka pasakyt - po geros savaites jau 2 metai, pasveriau - tai 9.9 kg............. liudna, bet nieko nepadarysi - mazute mano, tikra kruopa:)
o su puodu - tai irgi prastai - dare su noru, bet po pakakojimo - pasiziurejo i puoda, tada dudos prasidejo, ir dabar net i ta puse neziuri - vos tik pasiulau - prasideda asaros ir isterijos....nezinau, gal nemoku as ko, bet neiseina niekaip.  doh.gif tai va, per akcija maximoj vel pampersu prisipirkau doh.gif  doh.gif  doh.gif
kaip jus, kaip jusu vaikuciai gyvena?

Mes vakar pas daktariuką buvom sveriam 13 kg,o ūgis 95 cm,evalgi maniškė irgi labai,ir darlabai maistui išranki,bele ko neįkiši schmoll.gif Užaugs tavo mažutė,tikrai 4u.gif
Mes su puodu irgi nedraugavom visai,bet mama jau gėdyti pradėjo mane,kad nemokau blush2.gif Visas mokslas,nebedėjau pamperių,ir su giedrytėmis vien lakstė,pajuto,kad šlapia,kad nemalonu,ir dabar besunaudojam vieną pamperį nakčiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2009 05 06, 20:13)
Mes vakar pas daktariuką buvom sveriam 13 kg,o ūgis 95 cm,evalgi maniškė irgi labai,ir darlabai maistui išranki,bele ko neįkiši schmoll.gif Užaugs tavo mažutė,tikrai 4u.gif
Mes su puodu irgi nedraugavom visai,bet mama jau gėdyti pradėjo mane,kad nemokau blush2.gif Visas mokslas,nebedėjau pamperių,ir su giedrytėmis vien lakstė,pajuto,kad šlapia,kad nemalonu,ir dabar besunaudojam vieną pamperį nakčiai thumbup.gif

tai jus dideles:) Manosios ugis kazkur 86 cm....
as laukiu, kol truputuka atsils( namie vis dar saltoka), tada irgi vien su giedrytem paleisiu - taip jauciu tik ismoksim ant puoduko sedet....
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 05 07, 08:23)
as laukiu, kol truputuka atsils( namie vis dar saltoka), tada irgi vien su giedrytem paleisiu - taip jauciu tik ismoksim ant puoduko sedet....

Galvojau,kad mes irgi ilgai darysim į pamperius blush2.gif Bet per savaitę ir išmoko prašytis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamkos, kaip tylu cia pas jus g.gif
mes atsventem 2 metuku gimtadieni, o antra diena susirgom...Roto virusas uzpuole, tai 4 dienas su dukryte lovoj gulejau ir lasines lasinau verysad.gif siandien pirma diena, kai parode nora keltis , palakstyt. bet taip sunkiai - eina, matyt galvyte svaigsta, kliuna visur, griuna, be koordinacijos kazkaip. na ir zaraza tas rotas...
kaip jus begyvenat?
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Tikrai,kaip čia tuščia blink.gif
Aš ir retai čia beužsuku,sesija prasidėjo,tris išlaikiau,trys dar liko,tai vargeliai tik birželio viduryje baigsis doh.gif

Rugilei linkim greičiau pasveikti,zaraza tikrai tas rotas doh.gif Mes skiepijomės,bet kaip ir nesirgom,nors gal aš čia reklamos auka tapau,juk 500lt sumokėjau doh.gif
Bet ko nepadarysi dėl pirmagimės wub.gif

Rugilytę sveikinam 2 metukų proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( nors ir pavėluotai) blush2.gif

Tikuos mamytė perskaitys mirksiukas.gif

Rugile,

Rieda saulytė takučiu,
su torčiuku ant pečių,
Štai metukai jau ir du,
Su saulyte eis kartu,
Tad užpūski žvakutes
Jos išpildys svajones...

user posted image
Atsakyti