Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos is Akmenes krasto (2-a tema)

Alacka33,gražūs Tavo labai darbeliai wub.gif Ta staltiesė virbalais nerta g.gif Savo dukrytei mažąjai jaučiu neperki net drabužėlių 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,

QUOTE(viilda @ 2009 04 21, 19:14)
Alacka33,gražūs Tavo labai darbeliai wub.gif Ta staltiesė virbalais nerta g.gif Savo dukrytei mažąjai jaučiu neperki net drabužėlių 4u.gif

AČIŪ 4u.gif ,staltiesė virbalais megzta,o drabužius megzti ne per seniausiai pradėjau ax.gif ,pirma mezgiau,nėriau tik servetėles,kad nelabai lieka laiko vien pupai megzti,nes mezgu pagal užsakymus,o dar ir kitiems šeimynos nariams vis ko nors reikia ax.gif
Atsakyti
Man tai labai gražu staltiesės virbalais megstos,pati tai nemoku blush2.gif
Jaučiu,kad ir dičkės visko nori,kad mama papuoštų,nes originalu ir gražu megsti drabužėliai,o dabar ypač madingi mirksiukas.gif
Eina jau Jogailė į darželį,ką kalbat mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai žinai visiems visko reikia,bet laiko kur gauti,mažoji su manim namie,nes aš nedirbu(ir nedirbau),kalba pakankamai daug,kiti žodžiai savo, kiti normalūs,varo jau ir sakinukais,lopšines jau pati sau ar lėlėms dainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 04 20, 10:13)
Labas rytas,

Na ir kodėl merginos tokios pasyvios,a g.gif

vabalai prašom jungtis prie mūsų ir plepėti mirksiukas.gif

na o aš noriu parodyti ką veikinėju ax.gif

Suknutė pupai

user posted image user posted image user posted image

O čia dar nerodyta staltiesė

user posted image user posted image

kaip grazu... 4u.gif
mezgu ir as, ir neriu - tik to laiko mazai...kazka panasaus ir as savo pupai baigiu nemegzt - kai pabaigsiu - ikelsiu pasirodyt:)
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif ,

QUOTE(gintute.j @ 2009 04 21, 22:17)
kaip grazu... 4u.gif
mezgu ir as, ir neriu - tik to laiko mazai...kazka panasaus ir as savo pupai baigiu nemegzt - kai pabaigsiu - ikelsiu pasirodyt:)

AČIŪ 4u.gif ,ir būtinai pasirodyk savo grožius
Atsakyti
user posted image

Visos mamos kokios čia darbštuolės thumbup.gif
Man tai arčiau širdies visada kažkaip siuvinėjimas,ne vieną darbelį irgi esu išsiuvinėjus.Bet prasidės greitai darbas,tai kur čia bespėsi verysad.gif
Atsakyti
Pavydu ziuret.. nemoku as nei nerti, nei megzti cray.gif
Atsakyti
Labutis visoms:hi:, aš čia pirmą kartą. bigsmile.gif

Papildyta:
labai gražūs mezginiai. Aš irgi taip moku, bet neturiu noro mezgimui blush2.gif , nes megzdavau tik būdama nėščia biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
labas linabaler bye1.gif
Atsakyti
AČIŪ merginos už pagyras 4u.gif

Rodomės dar ax.gif ,kostiumėlis anūkėliui

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 04 27, 12:17)
Pavydu ziuret.. nemoku as nei nerti, nei megzti cray.gif

Ner ko pavydet mirksiukas.gif