Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislas-draugas, be kurio mažius neužmiega

7 metu mergaite niekaip be savo ilgai myleto ir visdar mylimo, viso (tikraja to zodzio prasme) apskurusio ir apyplysusio, nes jau nebeimanoma sulopyti doh.gif tigro neuzmiega ir net i mokykla nesasi ax.gif nes kaip jis vienas namuose juk neliks, o ten ir jo zmona laukia, tiesa, gerokai dailesne tigre lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nemiega be didelio meskino ir dar triju mazesniu (2 meskiuku ir katino) biggrin.gif Man nelabai patinka, nes ta meskina jis pasideda ant pagalves, o galva ant jo, susyla nakti, veidas nuo to sintetinio meskino slapias, kartais net paberia, nes sunus alergiskas. Kai uzmiega, istraukiu ir padedu salia, bet ryte vel randu taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis miega su tokiu senu kazkieno atiduotu zuikiu,nu tokiu "tarybinio"tipo, viena akis jau balta, bet be jo negali uzmigt. Diena jo kaip ir nereikia, tik pries miegeli. Ilgai neturejo jokio tokio megiamo miegelio zaisliuko, daug kas pridovanojo visokiausiu nauju minkstu meskiu, bet ne vienas neitiko. O sitas zuikis kazkaip atsitiktinai papuole i lova ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
be meskiuko Teddy smile.gif ir be mamos pasakėlių smile.gif
Atsakyti
Jokubas be suniuko rudai balto neuzmiega. Stala pirkom i vaiku kambari kiek anksciau ir pardavejas padovanojo. Tai dabar neissiskiria niekur. Galit isivaizduoti, kas buvo kai paliko pas kaimynu vaika? Visus namus isvertem beieskodami biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mazius turi kazkada draugu padovanota meskuti,su juo miega nuo mazu dienu,jo myliausias zaislas,eidamas miegoti ir meskuti uzkloja su kaldryte wub.gif
Atsakyti
Laba.
Kiek pažystu draugių turinčių vaikučius- visi jie turi po savą miego draugą žaisliuką. Kaip miela.
Atsakyti
as neduodu miegoti su plasmasiniais f pas mane miega su tuo meskiu kur buna is ledu igman smile.gif
Atsakyti
Vyresnelis nuo 1 metuku miega su asiliuku is Vinnie the pooh,teko jau karta siuti si zaisla,bet labai ji saugo,net broliui neduoda su juo zaisti,o mazasis miega su 3 pliusiniais zaisliukai,bet jie turi buti pasodinti ant lovos krasto
Atsakyti
Mes turim miego problemu, labai sunkiai uzmiegam,nakti daznai keliames, nors dukrytei jau 2,6m. buvau nuejus pas psichoterapeute, tai pirmas jos patarimas surasti vaikui mylima zaisla, su kuriuo niekur nesiskirtu, tada jausis saugi ir ramiai miegos naktim. tai va ziurekit i tai mamytes atlaidziau ir tegul jusu leliukai turi savo mylima zaisla!
Atsakyti
O mes turim tokį keistą žaisliuką miegui ax.gif merliukas vadinasi lotuliukas.gif Nu niekaip net į lovą nelipa be to merliuko gabalėlio biggrin.gif
Atsakyti
Musiskiui nereikia jokio zaislo,einant miegot butinai reikalinga mama! doh.gif
Atsakyti