"Lacoste" man iš tų kvepalų, neatitinkančių kainos - kvapai paprastučiai

Man tai vyriski Lacoste kvepalai

QUOTE(Roxetė @ 2009 05 11, 13:16)
Turbut patys nerimciausi kvapai is visu dioru, versaciu, chaneliu, guerlainu ir pan. Nerimta firma-LACOSTE, nei vieni kiek uosciau (o uostyta apie 8kvapai) nepatiko 

Mano patirtis su Lacoste lygiai tokia pati

Bendradarbė kvėpinasi Lacoste pour femme. Jau ne pirmą buteliuką išnaudojusi.
Bet kad niekad neužuodžiu tų kvepalų, nors ir visai šalia sedim...
Sau niekad tokių nepirkčiau. Čia aišku skonio reikalas.
Bet kad niekad neužuodžiu tų kvepalų, nors ir visai šalia sedim...

Sau niekad tokių nepirkčiau. Čia aišku skonio reikalas.

lagoste m
gerai laikos

man lacostes melynieji inspiration nerealus, bet kiek zinau juos isima is gamybos....
ir jau tik porai kartu like pasikvepint, sekasi......

QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 03, 17:06)
Aš taip pat turiu Lacoste pour Femme, bet man gerai laikydavo, tik po kiek laiko atsibodo, tai dabar perleisti mamai 

Aš juos užuodžiu tik pasikvėpinusi, bet ko norėti, jau kokius 1,5m nerandu nieko, kas labiau liptų, nors kartais ieškau, kaip manijakė

nepatinka,gal tai daugiau jaunimo kvapai
Keista, Vetruze, man tai kaip tik jie tokie ne jaunimui, mano is dukru nei vienais nenori kvepintis
Jie man tokie, na, nezinau, beveidziai, o populiarusis femme- dar ir dusinantis.

Jie man tokie, na, nezinau, beveidziai, o populiarusis femme- dar ir dusinantis.
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 20, 12:02)
Keista, Vetruze, man tai kaip tik jie tokie ne jaunimui, mano is dukru nei vienais nenori kvepintis

na,kai tik pasirodo ju naujas kvapas,iskart jaunimas bureliais traukia bandyt,paskui ir perka