Įkraunama...
Įkraunama...

Lacoste kvepalai

"Lacoste" man iš tų kvepalų, neatitinkančių kainos - kvapai paprastučiai ax.gif
Atsakyti
Turbut patys nerimciausi kvapai is visu dioru, versaciu, chaneliu, guerlainu ir pan. Nerimta firma-LACOSTE, nei vieni kiek uosciau (o uostyta apie 8kvapai) nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Man tai vyriski Lacoste kvepalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 05 11, 13:16)
Turbut patys nerimciausi kvapai is visu dioru, versaciu, chaneliu, guerlainu ir pan. Nerimta firma-LACOSTE, nei vieni kiek uosciau (o uostyta apie 8kvapai) nepatiko  schmoll.gif

Mano patirtis su Lacoste lygiai tokia pati schmoll.gif Kazkas tiesiog nepatikdavo juose ir viskas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 13 gegužės 2009 - 21:29
Moteriški nė vieni, bet vyriški - Lacoste ELEGANCE - labai rolleyes.gif
Atsakyti
Bendradarbė kvėpinasi Lacoste pour femme. Jau ne pirmą buteliuką išnaudojusi.
Bet kad niekad neužuodžiu tų kvepalų, nors ir visai šalia sedim... rolleyes.gif

Sau niekad tokių nepirkčiau. Čia aišku skonio reikalas. ax.gif
Atsakyti
lagoste m thumbup.gif gerai laikos
Atsakyti
man lacostes melynieji inspiration nerealus, bet kiek zinau juos isima is gamybos.... doh.gif ir jau tik porai kartu like pasikvepint, sekasi...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 03, 17:06)
Aš taip pat turiu Lacoste pour Femme, bet man gerai laikydavo, tik po kiek laiko atsibodo, tai dabar perleisti mamai blush2.gif

Aš juos užuodžiu tik pasikvėpinusi, bet ko norėti, jau kokius 1,5m nerandu nieko, kas labiau liptų, nors kartais ieškau, kaip manijakė doh.gif Bet aš kažkaip galvodavau, kad kažin ar gali būti, kad jie kitiems žmonėms nepatinka g.gif Matau, kad gali, nors daugumai ir patinka. Bet išskyrus Femme daugiau jokie Lacoste man pačiai schmoll.gif
Atsakyti
nepatinka,gal tai daugiau jaunimo kvapai
Atsakyti
Keista, Vetruze, man tai kaip tik jie tokie ne jaunimui, mano is dukru nei vienais nenori kvepintis schmoll.gif
Jie man tokie, na, nezinau, beveidziai, o populiarusis femme- dar ir dusinantis.
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 20, 12:02)
Keista, Vetruze, man tai kaip tik jie tokie ne jaunimui, mano is dukru nei vienais nenori kvepintis  schmoll.gif
Jie man tokie, na, nezinau, beveidziai, o populiarusis femme- dar ir dusinantis.

na,kai tik pasirodo ju naujas kvapas,iskart jaunimas bureliais traukia bandyt,paskui ir perka smile.gif
Atsakyti