Įkraunama...
Įkraunama...

Lacoste kvepalai

QUOTE(vetruze @ 2009 11 20, 12:06)
na,kai tik pasirodo ju naujas kvapas,iskart jaunimas bureliais traukia bandyt,paskui ir perka smile.gif

bureliais dazniausiai traukia jaunimas Escada ir Britne bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Man vieni skanus yra, bet pavadinimo nepamenu g.gif Bet pabandziau parduotuvej ant rankos pasipurkst ir pavaikstinet, kad isistikinciau, ar tikrai patinka, tai jie man labai greit issigaravo blink.gif Tai ir nepirkau 4u.gif
Atsakyti
Jo, sutinku su Kosmeta, bet Escada tik su sitais limituoto leidimo: a'la Island Kiss, Ocean Lounge, Moonsparcle ir t.t.
Maniskei irgi pirkau Halloween- jis man toks jaunatviskas, gaivus, tyras, o ji visa Escada Magnetic Beat'a issipurske... Kaip as sakau: jus dar is ciulpinuku amziaus neishaugot bigsmile.gif
O mazoji mano Britney pasidejus savo kambary po stiklu Fantasy burbula, o purskiasi Christina Aquilera ( ana labai taupo) lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau dovanu Lacoste pour femme geltonus.. smile.gif man ju kvapas nlb patiko.. puse stovi buteliuko 4u.gif bet va susitikau su drauge is UK ir galvoju kokie pas ja kvepalai.. nu taip kvepia wub.gif sako: Lacoste bigsmile.gif sakau turiu vienus tokius smirdancius man lotuliukas.gif istraukia is rankenuko-tie patys lotuliukas.gif doh.gif tai kazkaip jauciu vel pradesiu naudot.. is naujo kvapa atradau.. bet ant kiekvieno kuno vis kitaip kvepia is tikro bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau savo pirmuosius Lacoste pour femme, super man jų kvapas smile.gif ir taip atsitiktinai radau- oro uoste vaikstant po parduotuves juos su akcija pamačiau, net neplanavau pirkt jokių kvepalų, bet jau šitų palikt negalėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Lacoste "touch of pink" EDT user posted image
Vasariskas kvapas, vienu metu visoms mano seimos moterims patiko(sesei, mamai,man lotuliukas.gif ) dbr stovi be reikalo 1/4 buteliuko ispursta... gal vasaros laukia ?! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margout: 20 lapkričio 2009 - 17:55
Manau, vasara bus koks naujas ( a'la kaip buvo sia vasara dream of pink, ar pernyksciai zali- spring), taigi neverta turbut taupyti...
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 20, 17:59)
Manau, vasara bus koks naujas ( a'la kaip buvo sia vasara dream of pink, ar pernyksciai zali- spring), taigi neverta turbut taupyti...

Tai kad visom atsibodes kvapas, nieks nenaudoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 20, 17:11)
nusipirkau savo pirmuosius Lacoste pour femme, super man jų kvapas smile.gif ir taip atsitiktinai radau- oro uoste vaikstant po parduotuves juos su akcija pamačiau, net neplanavau pirkt jokių kvepalų, bet jau šitų palikt negalėjau rolleyes.gif

gavau dovanų, "nelimpa" jų kvapas, na gal jie vyresnėlėm nlb, bet skonis su amžiumi keičiasi, kas čia žino, gal ateis ir jų valanda, tik išlaukti reikia
Atsakyti
Gal geriau nelauk, nes kvepalai - ne vynas, su amzium tikrai nepageres, o ir ilgai gali tekti laukti, man jie visiskai nepatinka, nors jau esu tikrai nevaikisko amziaus blush2.gif
Atsakyti
Turiu ir as Lacoste pour femme .... Man patinka wub.gif Tik po truputi ir kitus kvapus pradedu atrasti. Vyrui bandau isiulyti naujus lacoste CHALLENGE ! Manau, kad tuoj ir isiulysiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelina: 03 gruodžio 2009 - 23:41
SUUUPERRR wub.gif LACOSTE PATYS GERIAUSI, TIEK VYRISKI TIEK MOTERISKI, DIEVINU JUOS wub.gif wub.gif wub.gif Pastoviai sulaukiu komplimentu is vyru pasikvepinusi bet kuriais lacoste, jau beveik visus kvapus ju turejau thumbup.gif
Atsakyti