Įkraunama...
Įkraunama...

Lacoste kvepalai

QUOTE(milana31 @ 2013 07 10, 21:10)
Ar dar tebesikvepinate Lacoste pour Femme ?

As siandien juos pirkau Douglas, taciau kvapas visai neislieka, neuzuodziu viduriniu ir baziniu natu  verysad.gif  EDP, 90 ml.

Abejoju autentiskumu. Pagaminti UK, bruksninis kodas 12 skaitmenu, ne UK..

Taip, dar turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2013 07 11, 13:36)
Taip, dar turiu smile.gif

Bet jūsiškiai dar senoje pakuotėje ? ax.gif
Atsakyti
o man tai lacoste tikriausiai viena is nedaugelio firmu kurios beveik visi kvapai, kuriuos esu uoscius labai patinka. ir moteriskis ir vyriski, visis labai labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos LACOSTE kvepalų gerbėjos,
noriu pirkti internetu Lacoste Pour Femme 90ml. EDP, gal galite patarti (kurios jau esate pirkusios internetu LT) kokioje e-parduotuvėje įsigyti 100 proc. originalų kvapą už mažesnę kainą? Bus dovana šį kvapą dievinančiai moteriai, tad nesinori nuvilti padovanojus padirbtus (kad ir puikiai) ar pasenusius kvepalus.
Būsiu visoms dėkinga už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2013 11 27, 11:07)
noriu pirkti internetu Lacoste Pour Femme 90ml. EDP, gal galite patarti (kurios jau esate pirkusios internetu LT) kokioje e-parduotuvėje įsigyti 100 proc. originalų kvapą už mažesnę kainą? Bus dovana šį kvapą dievinančiai moteriai, tad nesinori nuvilti padovanojus padirbtus (kad ir puikiai) ar pasenusius kvepalus.

Tokius pat kvepalus uzsisakinejau per parfum24.lt, 90ml butelaitis uz 169lt, bet tai buvo pries metus. Ziuriu dbr kaina pakilo... g.gif

Stai cia yra sarasiukas patikimu LT parduotuviu:
http://www.supermama...howtopic=662408

Galite visas perziureti ir palyginti kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2013 11 27, 10:07)

Čia turbūt pigiausi http://kvepalusala.l...oste-pour-femme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 lapkričio 2013 - 15:57
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 11 27, 17:30)

Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2013 11 27, 17:53)

Merginos dėkui, žiūrinėjau kvepaliukus ir pasimečiau tarp dviejų skirtingų pakuočių. Gal galit pakomentuoti kaip čia yra - kvepalai tie patys o įpakavimas skiriasi g.gif Aš asmeniškai nesu mačius tokios dėžutės kaip viršutiniame paveikslėlyje... g.gif Nesinori apsikvailinti ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvinukas lolo: 28 lapkričio 2013 - 09:47
Baltoj dezutej naujesnis variantas, geltonoj seno leidimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andreka @ 2009 03 22, 08:25)
As jau i savo artimiausiu pirkiniu sarasa ir vel eilini karta itraukiau Pour Femme, nes jie man tinka visiems metu laikams, tai toks kvapas, kai prie jo norisi vel grizti ir grizti. Turejau ir Touch of Pink, galiu pasakyti, kad irgi neblogi kvepaliukai, taip pat ilgai isliekantys, mano nuomone, labai tinkantys pavasariui - vasarai.
Is Lacoste bandziau, tik siuos du kvapus. Reikes ir kitus savo nosim isbandyti  smile.gif
Beje, turejau labai panasu kvapa i Pour Femme - tai buvo Trussardi "Inside", bet vis tiek Lacoste paeme virsu.

Man taip pat patys paciausi Lacoste Pour Femme smile.gif . niekaip neatrandu kitu sau patinkanciu smile.gif
Papildyta:
[quote=pingvinukas lolo,2013 11 28, 10:42]
Papildyta:
Merginos dėkui, žiūrinėjau kvepaliukus ir pasimečiau tarp dviejų skirtingų pakuočių. Gal galit pakomentuoti kaip čia yra - kvepalai tie patys o įpakavimas skiriasi g.gif Aš asmeniškai nesu mačius tokios dėžutės kaip viršutiniame paveikslėlyje... g.gif Nesinori apsikvailinti ax.gif

Viskas gerai, as jau pirkau tokioje pakuoteje, pardaveja sake, kad pakuote pasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 11 28, 15:08)
Baltoj dezutej naujesnis variantas, geltonoj seno leidimo  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ing @ 2013 11 28, 16:13)

Viskas gerai, as jau pirkau tokioje pakuoteje, pardaveja sake, kad pakuote pasikeite smile.gif

Ačiū Jums mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, o as deja stipriai apsigavau. Net kelis kart ejau uostyt Lacoste pour femme, bet nusipirkus ir pasikvepinus jau gailejausi. Taip nepatinka schmoll.gif verkt norisi. Atiduociau uz 150Lt 50ml purksta tik tris paspaudimus. Pirkau parfum express mokejau 199Lt turiu cekiuka, tikrai originalus. Baisiai gaila...i AZ jei ka... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 29 gruodžio 2013 - 19:37
skelbimų tema čia
Atsakyti