Kiek pamenu, tai pradzioj lyg ir su savom seimom atskirai sventem, o po to dar ir draugaudami puse dienos pas vienus, puse pas kitus pabunam (skirtingi miestai, bet pasivazinedavom). Taip pat ir susituokus metemes.

Kai tik pradejom draugauti, pirmasias Velykas sventem atskirai. O veliau savaime pasidare aisku, kad vienas be kito nieko nebesvesim
Kadangi as su tevais gyvenau Vilniuj, o jis - Druskininkuose, reikalas buvo dar labiau komplikuotas
Taigi, per Kucias likom pas mano tevus, Kaledom vaziavom pas jo. Veliau, kai jau gyvenom kartu Vilniuje, Kuciom vaziavom vienai dienai pas jo tevus, kita diena grizom pas mano. Na, taip ir gyvenam dabar - vienos sventes pas vienus, kitos - pas kitus.. Stengiames, kad ir vieniem, ir kitiem nebutu blogai

Na kai draugavom tai Kucias vaziavom svesti su mano seima, Kaledas su jo. Nors atstumai dideli, bet per sventes aplankom abieju seimas, Nors tada ratas gaunasi 700 kilometru
Man iki savo tevu 160, nuo mano tevu iki MB mamos 230 km, o nuo ten iki namu 220 km
O dar vietoj kiek prisimakaluojam tai vienam mieste, tai kitam, dar spejam po pusvalandi pas draugus uzlekt
Taigi sventes buna intensyvios, ir nepaisant atstumo aplankom abi seimas.

mes tai kartu švenčiam. nuo ryto pabūnam su savo šeimom, o tada jau susibėgam (gerai, kad netoli vienas nuo kito gyvenam
) pabūnam pas vienus, paskui pas kitus. kadangi jau nemažai laiko draugaujam, tai net nėra minties, kad mano tėvai yra jam svetimi ir atvirkščiai
beje, manau, kad reikia pratintis
negi susituoksim ir nuo tos dienos pradėsim švęst kartu
juk tokiu atveju būsim svetimi kitose šeimose, neapsitrynę

Merginos,
Patarkit! Ateina pirmoji musu naujos seimos svente - Kucios, Kaledos!
Pas mus yra kazkokios komplikacijos sioje srity - tiesiog bermudu trikampis! Bet gal cia tik as iseities nerandu is padeties????
Mano seima negali isivaizduoti Kuciu vakaro be mano dalyvavimo.
Mano vyras net nesvarsto galimybes likti su mano tevais sventines vakarienes (abieju tevai Klaipedoje, o mes abu Vilniuje gyvenam).
Mes jau susituoke, bet kai griztam pas tevus - gyvenam atskirai
. vyras nenori likti pas maniskius, o as kaip kokia studente su higienos reikmemis maiselyje ir naktiniais - nenoriu eiti pas jo tevus nakvoti - juolab, kad net nera kur...
Tai va ir baiminuos del tu Kuciu...kaip reik jas svesti????
Nes nei vienas nenorim svesti ir nakvoti ne savo seimoje. O pradeti pas vienus, baigti pas kitus - ir vel grizti pas savus....nu briedas kazkoks...
Patarkit! Ateina pirmoji musu naujos seimos svente - Kucios, Kaledos!
Pas mus yra kazkokios komplikacijos sioje srity - tiesiog bermudu trikampis! Bet gal cia tik as iseities nerandu is padeties????

Mano seima negali isivaizduoti Kuciu vakaro be mano dalyvavimo.
Mano vyras net nesvarsto galimybes likti su mano tevais sventines vakarienes (abieju tevai Klaipedoje, o mes abu Vilniuje gyvenam).
Mes jau susituoke, bet kai griztam pas tevus - gyvenam atskirai

Nes nei vienas nenorim svesti ir nakvoti ne savo seimoje. O pradeti pas vienus, baigti pas kitus - ir vel grizti pas savus....nu briedas kazkoks...

QUOTE(euforbija @ 2009 11 04, 14:37)

sveskit SAVO seimoje, juk jus jau susituoke

kodel tada "nesusiorganizavus" savo Kuciu

o sventems grizti pas tevus...
bet ir vel?

cia jau kazkuriam reiks jau nusileist, jei nenorit ju ir vel sutikt atskirai

arba pasidarykit bendras Kucias su abieju tevais... jei yra galimybe...
Mimuke,
Pasikalbejau su savo vyru del sito rebuso. Teko man cia aiskinti jam, kad pasiderinti butina taip, kad neisizeistu nei viena seima ir kad mum abiem butu gerai.
Tai sugalvojom, kad siuos metus vaziuosim pas mano tevu svesti Kucias, pas jo Kaledas. Kitais metais - atvirkciai padarysim.
Bet kas liecia nakvyne - miegosism vis tiek atskirai!
P.S. o po to uosviai ir tevai anuku reikalauja....
Pasikalbejau su savo vyru del sito rebuso. Teko man cia aiskinti jam, kad pasiderinti butina taip, kad neisizeistu nei viena seima ir kad mum abiem butu gerai.
Tai sugalvojom, kad siuos metus vaziuosim pas mano tevu svesti Kucias, pas jo Kaledas. Kitais metais - atvirkciai padarysim.

Bet kas liecia nakvyne - miegosism vis tiek atskirai!

P.S. o po to uosviai ir tevai anuku reikalauja....

Tie miegojimai atskirai, kai jau esam vede - tikrai jau tikrai juokina visa svieta!
Nera salygu elementariausiu - nera paprasciausiai lovos mum nei vienu namuose!
As grizus miegu ant, taip sakant, "raskladuskes", vyras savo tevu namuose - ant vaikiskos siauros loveles - nu zodziu, nesamone absoliuti.....
Po vestuviu musu cia abieju tevam buvo iskiles klausimas del dvigules lovos pirkimas...bet taip kaip kilo, taip ir uzgeso.
Tai sakau vyrui - perkam mes ta lova tada! Jo pozicija tokia - kam cia pinigus leisim, ne beda, kad keleta kartu per metus atskirai panakvosim... ir viskas!
Tai kai griztam i gimtine - visada susinervinu del to tasimosi...
o va dabar pati graziausia metu svente arteja, yra dar daug laiko iki jos, bet man jau nervai ima del tos nesamones ir valkatavimo is vienu namu i kitus.
Nera salygu elementariausiu - nera paprasciausiai lovos mum nei vienu namuose!

As grizus miegu ant, taip sakant, "raskladuskes", vyras savo tevu namuose - ant vaikiskos siauros loveles - nu zodziu, nesamone absoliuti.....
Po vestuviu musu cia abieju tevam buvo iskiles klausimas del dvigules lovos pirkimas...bet taip kaip kilo, taip ir uzgeso.
Tai sakau vyrui - perkam mes ta lova tada! Jo pozicija tokia - kam cia pinigus leisim, ne beda, kad keleta kartu per metus atskirai panakvosim... ir viskas!

Tai kai griztam i gimtine - visada susinervinu del to tasimosi...
o va dabar pati graziausia metu svente arteja, yra dar daug laiko iki jos, bet man jau nervai ima del tos nesamones ir valkatavimo is vienu namu i kitus.

na ir situacija pas jus
mano tevai yra LT,o MB UK, tai ir nekilo problemu...
visa laik svesdavom su mano teciais ir pas mano tecius....
dabar esam isvyke, tai naturalu, kad sutiksim sventes pas MB tevus...
idomu kaip toki klausima sprendzia, tos poros kuriu tevai yra LT....
bet tas miegojimas atskirai man irgi butu nepriimtinas
jau geriau, kad ir ant zemes ka susitiest, bile kartu

mano tevai yra LT,o MB UK, tai ir nekilo problemu...
visa laik svesdavom su mano teciais ir pas mano tecius....
dabar esam isvyke, tai naturalu, kad sutiksim sventes pas MB tevus...
idomu kaip toki klausima sprendzia, tos poros kuriu tevai yra LT....

bet tas miegojimas atskirai man irgi butu nepriimtinas

jau geriau, kad ir ant zemes ka susitiest, bile kartu

na, mudu jau nuo pat pradziu stengiames teveliu nenuskriaust - pastaruoju metu kucios pas vienus, o kaledos pas kitus (kasmet keiciam, kad nenuskriaustumem ko nors), o velykos pagal situacija. va, db mano mamos du metus nebuvo - vis i uzsieni isvaziuoja, tai pas jo. o anksciau tai vienus metus pas viena, kitus pas kita
kazkaip nedalinam sito savaitgalio, vaziuojam pas kitus tevus savaite pries ar po velyku. o per kaledas tai jo, atstumai geri gaunas - iki jo tevu 250, tada iki mano nuo jo apie 200, o iki namuciu 100 km. tai gaunas daaaug

Kol draugavom ir vaiko nebuvo - dalindavomės - kūčios pas vienus tėvus, kalėdos - pas kitus. Dabar jau kelinti metai kūčios namuose (tėvai kviečiami, jei nori pas mus atvažiuot
), o kalėdos - viena diena pas vienus, kita - pas kitus
O miegojimo kartu problemą (t.y. lovos nebuvimo) paprasta išspręsti nusipirkus dvivietį pripučiamą čiužinį ir pompą (kad burna pūsti nereiktų
)
Kainuoja iki 100 lt ir nuotaikos niekam gadintis nereikia
Mes turim namie tokį tam atvejui, jei atvažiuoja daugiau svečių ir lovų visiems neužtenka
Ir visi patenkinti

O miegojimo kartu problemą (t.y. lovos nebuvimo) paprasta išspręsti nusipirkus dvivietį pripučiamą čiužinį ir pompą (kad burna pūsti nereiktų