Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

QUOTE(Jolantagr @ 2009 03 26, 17:52)
Mes del Kuciu sutarem taip - vaziuosim pas mano tevus (paprasem daryti vakariene kiek anxciau), ten pakuciavojom ir veliau nuvaziavom pas jo tevus (jie sedo prie stalo kiek veliau). Tada likom pas juos, ten ir kaledu pusrycius valgem. dar tom dienom veliau pas maniskius uzvaziavom.
Del velyku dar nekalbejom, bet manau reikes panasiai vyniotis - tikriausiai pirmiausiai pas maniskius trumpam, ant pusrytelio, po to - pas jo, kur gali but visai dienai ir lixim,. Kita dienavel pas maniskius nuvaziuosim.
man atrodo taip viskas  thumbup.gif
aisku, gerai kai mes abu is to paties miesto  smile.gif
per puse LT taip nepasiblaskysi...

Hmm..man tas važinėjimas kažkaip ne prie širdies unsure.gif man labai patinka Kūčių vakarą ramiai susėsti su tėveliais, niekur neskubant, neskaičiuojant minučių kada jau čia reiks lėkti į kitus namus sad.gif Bet turbūt ir MB taip pat, ir jam nesinorės lakstyti iš namų į namus g.gif Atrodo toks nedidelis dalykas, bet kiek galvos skausmo doh.gif
Dėl Velykų tiek nepergyvenu, nėra tokia didelė šventė, o ir su tėveliais mūsų Velykos sutampa tik kas 4m. man rodos smile.gif
Atsakyti
kazkaip rikrai sudetinga. mes pakolkas atskirai svenciam
Atsakyti
O mums kazkaip pavyksta suderinti taip, kad ir pas vienus ir pas kitus pabuname. Aisku, abieju tevai tame paciame mieste, tad viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu tėvai gyvena tam pačiam mieste ir nedideliu atstumu smile.gif. Tai mes švenčiam pirma pas vienus tėvus po to pas kitus rolleyes.gif . Žinoma nuo to vienintelis kas kenčia - mūsų pilvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keira24 @ 2009 04 02, 11:06)
Musu tėvai gyvena tam pačiam mieste ir nedideliu atstumu  smile.gif. Tai mes švenčiam pirma pas vienus tėvus po to pas kitus rolleyes.gif . Žinoma nuo to vienintelis kas kenčia - mūsų pilvas biggrin.gif

butent! niekur negali pasisiukslinti ir neparagauti visko! lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes tai ir pas vienus, ir pas kitus pabunam smile.gif
Atsakyti
O mes pirmus metus pašventėme tai: (Kūčios)aš pas saviškius pabuvau kažkiek laiko ir tada prisijungiau prie jo ir jo šeimos, o po to kiekvieni metai tai kūčios pas jį, o kalėdos pas maniškius ar pan. Vėlykų pusryčius pavalgom pas jo tėvus, o labai tų Velykų mes nesureikšminame, nešvenčiame ten super, o vat per šias velykas paskritai turbūt išvažiuosime ir vienu du sutiksim, tai nereikės sukti galvos pas ka ir su kuo...
Atsakyti
Šeimynines šventes švęsti patarčiau atskirai. Kūčios, Velykos, bobučių gimtadieniai ir panašios. Juk ne šeima, tai ką veikt svetimam žmogui svetimoj šeimoj? O ir mūsų šeimos nelabai suprastų, jei išdumčiau nežinia pas ką, palikusi saviškius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diminuendo @ 2009 03 21, 20:23)
Manau, kad ne viena pora susidūrisi su šia situacija: gyvenat kartu, planuojat ateitį kartu ir t.t. bet lyg ir dar nesat šeima, dar tik pora  unsure.gif Artėja Velykos, dauguma turi tradiciją per šią šventę susirinkti su giminėm ir pan. Na jei per Velykas ne, tai per Kūčias tikrai smile.gif Kaip sutariat pas kurio tėvus švęsit? Ar vis tik kol nesat susituokę, kiekvienas būsit su savo tėvais? Kartu visus rinkti kaip ir anksti dar, juk nesusituokę, gal net nesisižadėję  g.gif
Man norėtųsi, kad per tas šventes jis būtų šalia, bet abu vis dar manom, kad reikia būti su savo šeimom  ax.gif  O galiausiai, kaip nuspręsti tą patį pirmą kartą (paskui jau galima vienus metus pas vienus, kitus pas kitus ir pan.) pas kurio tėvus važiuoti, o kuriuos palikti vienus  unsure.gif

Norėčiau išgirsti ir tų, kurios jau tai patyrė, kaip sprendė, bei tų, kurios šiuo metu, kaip ir aš, yra apmąstymų kely  biggrin.gif

kūčios pas vienus, kalėdos pass kitus, pirma vėlykų dieną pas vienus, antrą - pas kitus. kitais metais keičiasi pirmumas smile.gif
jau kokie 5 metai taip švenčiam, labai gerai gaunasi.
Atsakyti
aš seniai ištekėjus... bet gal galiu pasisakyt biggrin.gif
kai dar buvom jauni... be vaikų... buvo pirmos šventės... šventėm ir ten ir ten..aišku vargina valgyt dvejas Kūčias, dvejus Kalėdų pietus ir t.t. bet nenorėjom nei vienų palikt už borto, tad tik suderinom laikus, kad nesutaptų ir kažkaip visai normaliai viskas gavosi... dabar jau kai yra vaikų... Kūčias švenčiam savo namuose... kadangi mano tėveliai gyvena šalia... tai jie būna kartu, Kalėdų pirma diena - pas MB... ir t.t. kitais metais pirma Kalėdų diena bus su mano tėvais... Kūčios važiuosim pas MB tėvus... taip ir pamečiuojam...

beje pas mus nuo pirmos draugystės dienos nebuvo sąvokos, kad jie man svetimi ar mano artimieji jam svetimi... jei jau nusprendėm būt kartu...tai suvokėm, kad ir artimieji tampa bendri biggrin.gif su visais jų trūkumais ir privalumais biggrin.gif ir netampėm vienas kito į savo puses... o ir artimieji su laiku liko labai patenkinti tokiu mūsų sprendimu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 08 balandžio 2009 - 17:05
Mes abieju tevus aplankom... is pradziu jo paskui mano arba atvirksciai... be to,sventes dienas svenciamos dazniausiai... tai jei ne ta pacia, tai kita diena nuvaziuojam pas kitus tevus smile.gif
Atsakyti
Mūsų su MB tėvai gyvena skirtinguose miestuose ir skirtinguose Lietuvos galuose, tai tenka eiti į kompromisus. Kadangi per Kalėda būna daug laisvų dienų, tai aplankom ir tuos, ir tuos. Tačiau vienas Kūčias važiuojam pas vienus, kitus pas kitus. Nelabai man patinka pas anytą Kūčias švęsti, nes jie nelabai tradicijų turi, o be to tėvai vieni lieka, nes mano brolis ne LT gyvena, bet vis tiek taip geriau nei atskirai nuo savo šeimos.
Naujuosius visad sutinkam su draugais, o dėl Velykų kažkaip didelių diskusijų nebūna, čia labiau kaip paprastas ilgas savaitgalis blush2.gif Tai važiuojam pas vienus arba pas kitus, pas kuriuos jau seniau buvę.
Atsakyti