Mamytes ar pas jus XLR lengvai telpa i masina, nes siandiena ant greicio tik pamatavau, tai bijau kad i mano masinos bagazine nebetilps vezimas
O kaip pas jus ? PAs mane BMW

QUOTE(bambukas* @ 2009 08 20, 19:35)
Mamytes ar pas jus XLR lengvai telpa i masina, nes siandiena ant greicio tik pamatavau, tai bijau kad i mano masinos bagazine nebetilps vezimas
O kaip pas jus ? PAs mane BMW

pas mane irgi bmw 5 tai telpa skersai

QUOTE(mergina05 @ 2009 08 20, 20:48)
Pas mane 3 BMW, tai manau, kad bagazine panasi, reikes pabandyti dar rytoj italpinti tenai vezima nes siandiena nebuvo tuscia. O siaip tai esu labai patenkinta vezimu.

Laba, supermamos!
Turiu klausima apie XLR modeliuka. Kokie yra ratai ir kaip sekasi vazinetis ziema? Nekantrauju greitu metu prisijungti prie jusu
Turiu klausima apie XLR modeliuka. Kokie yra ratai ir kaip sekasi vazinetis ziema? Nekantrauju greitu metu prisijungti prie jusu

Cha, paziurejau, kad cia visai nemazai mamyciu vazinejanciu BMW ir maclaren
nes mes irgi toki "komplekta" vairuojam

Mergaites,kuri rekomenduojat pasirinkti Quest Mod ar Triumph
as visai neismanau-man jie visi patinka

QUOTE(dalajax @ 2009 08 25, 22:24)
Mergaites,kuri rekomenduojat pasirinkti Quest Mod ar Triumph

quest nėra pilnai gulimos padėties, dėl triumh nežinau, bet gali būti, kad ir jame nėra...o vaikiukas jūsų dar mažiukas, tai gal reiktų jam dar pagulėt? čia aš pagal save, nes maniškis jei normaliai neatsigula, neužmiega

QUOTE(mergina05 @ 2009 08 25, 22:45)
quest nėra pilnai gulimos padėties, dėl triumh nežinau, bet gali būti, kad ir jame nėra...o vaikiukas jūsų dar mažiukas, tai gal reiktų jam dar pagulėt? čia aš pagal save, nes maniškis jei normaliai neatsigula, neužmiega 

tai koki modeliuka rekomenduotumet ir kur Lietuvoj galiu ji isigyti.
Labai aciu uz pagalba

QUOTE(dalajax @ 2009 08 26, 14:11)
tai koki modeliuka rekomenduotumet ir kur Lietuvoj galiu ji isigyti.
Labai aciu uz pagalba
Labai aciu uz pagalba

mes su xlr vėžinamės ir jau miegam jame

pardavinėja kotryna, ir www.babymarket.lt , o mes pirkom naują štai čia

QUOTE(mergina05 @ 2009 08 26, 14:29)
mes su xlr vėžinamės ir jau miegam jame
xt irgi berods pilnai gulima padėtis yra, xt nepirkau dėl to, kad mano vaikas nemažas, o xt gerokai siauresnis už xlr 

Aciu

mes tikriausiai irgi xlr pirksim

sveikos gal kuri ruosetes jau atsisveikinti su savo karieta? mes jau labai norim