Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

Mamytes ar pas jus XLR lengvai telpa i masina, nes siandiena ant greicio tik pamatavau, tai bijau kad i mano masinos bagazine nebetilps vezimas doh.gif O kaip pas jus ? PAs mane BMW
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2009 08 20, 19:35)
Mamytes ar pas jus XLR lengvai telpa i masina, nes siandiena ant greicio tik pamatavau, tai bijau kad i mano masinos bagazine nebetilps vezimas  doh.gif O kaip pas jus ? PAs mane BMW

pas mane irgi bmw 5 tai telpa skersai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 20, 20:48)
pas mane irgi bmw 5 tai telpa skersai smile.gif

Pas mane 3 BMW, tai manau, kad bagazine panasi, reikes pabandyti dar rytoj italpinti tenai vezima nes siandiena nebuvo tuscia. O siaip tai esu labai patenkinta vezimu. thumbup.gif. Tikrai labai patogus ne tik man, bet ir vaikui. O be to grazus 4u.gif
Atsakyti
Laba, supermamos!

Turiu klausima apie XLR modeliuka. Kokie yra ratai ir kaip sekasi vazinetis ziema? Nekantrauju greitu metu prisijungti prie jusu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte_85: 21 rugpjūčio 2009 - 13:36
seip tarp dvigubu ratuku prilenda sniego ir vezimas nevaziuoja, smagiai vaziuoja tik per sutrypta sniega. bet seip vezimeliai superiniai wink.gif
Atsakyti
Cha, paziurejau, kad cia visai nemazai mamyciu vazinejanciu BMW ir maclaren g.gif nes mes irgi toki "komplekta" vairuojam smile.gif
Atsakyti
Mergaites,kuri rekomenduojat pasirinkti Quest Mod ar Triumph 4u.gif
as visai neismanau-man jie visi patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2009 08 25, 22:24)
Mergaites,kuri rekomenduojat pasirinkti Quest Mod ar Triumph  4u.gif
as visai neismanau-man jie visi patinka  wub.gif

quest nėra pilnai gulimos padėties, dėl triumh nežinau, bet gali būti, kad ir jame nėra...o vaikiukas jūsų dar mažiukas, tai gal reiktų jam dar pagulėt? čia aš pagal save, nes maniškis jei normaliai neatsigula, neužmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 25, 22:45)
quest nėra pilnai gulimos padėties, dėl triumh nežinau, bet gali būti, kad ir jame nėra...o vaikiukas jūsų dar mažiukas, tai gal reiktų jam dar pagulėt? čia aš pagal save, nes maniškis jei normaliai neatsigula, neužmiega smile.gif

tai koki modeliuka rekomenduotumet ir kur Lietuvoj galiu ji isigyti.
Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2009 08 26, 14:11)
tai koki modeliuka rekomenduotumet ir kur Lietuvoj galiu ji isigyti.
Labai aciu uz pagalba  4u.gif

mes su xlr vėžinamės ir jau miegam jame smile.gif xt irgi berods pilnai gulima padėtis yra, xt nepirkau dėl to, kad mano vaikas nemažas, o xt gerokai siauresnis už xlr smile.gif
pardavinėja kotryna, ir www.babymarket.lt , o mes pirkom naują štai čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 26, 14:29)
mes su xlr vėžinamės ir jau miegam jame smile.gif xt irgi berods pilnai gulima padėtis yra, xt nepirkau dėl to, kad mano vaikas nemažas, o xt gerokai siauresnis už xlr smile.gif
pardavinėja kotryna, ir www.babymarket.lt , o mes pirkom naują štai čia smile.gif

Aciu 4u.gif
mes tikriausiai irgi xlr pirksim 4u.gif -tuoj skambinsim ir tarsimes del pristatymo 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri ruosetes jau atsisveikinti su savo karieta? mes jau labai norim smile.gif
Atsakyti