Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 09, 00:47)
tas ratuku dardejimas ne nuo amortiku buna,o nuo to isko tie ratukai smile.gif
kad xt be amortizacijos tai vien paziurejus matosi smile.gif tikrai vaikiuka krato per prasta salygatvi smile.gif mes maclarena naudojam,tik i pardes,ar siaip kur skubiai isvykti  ir neilgam smile.gif

nenoriu gincytis, bet as asmeniskai jauciu amortizacija vaziuojant per duobes. Aisku, ji ne tokia, kaip vaziuojant dideliais pripuciamais vezimo ratais, bet amortizacija geresne uz sakykim tuos pacius Chicco ir bet kuri kita sketuka. Ir ta pati quest (turejom, vaziavom). Nes lengvi sketukai dazniausiai yra be amortizacijos. Tie kurie su amortizacija - sveria nuo 10 kg. Pati ieskojau lengvo ir butinai su amortikais, tai labai daug domejausi. Maclaren XT buvo geriausias variantas.
As dardesi suprantau, ne ratu keliama triuksma vaziuojant keliu, o kai visas vezimas dreba iki pat rankenu.
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 09 08, 16:29)
kaip idomiai... o mums puikiai amortizuoja  g.gif  vaziavom karta 2 vezimai. Mes su XT ir kazkoks kitas, tai musiskis taip ramiai vaziavo per visus iskilimus, o drauges vezimas dardejo kaip reikalas.

nu man tai ta amortizacija juokinga švelniai tariant smile.gif per laisvės alėją važiuoja ir darda visas vežimas, nekenčiu to dardesio ir dardena iki rankenų doh.gif aišku kai pro šalį pravažiuoja chicco tai baisiai baisu pasidaro ir atsiprašau maclareno už jo kai kuriuos papeikimus biggrin.gif aišku aš suprantu, kad čia skėtukas, o ne emmaljunga kuri rieda tyliai, ramiai, gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 09, 00:47)
kad xt be amortizacijos tai vien paziurejus matosi smile.gif

Neklaidinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 09 09, 08:17)
nenoriu gincytis, bet as asmeniskai jauciu amortizacija vaziuojant per duobes. Aisku, ji ne tokia, kaip vaziuojant dideliais pripuciamais vezimo ratais, bet amortizacija geresne uz sakykim tuos pacius Chicco ir bet kuri kita sketuka. Ir ta pati quest (turejom, vaziavom). Nes lengvi sketukai dazniausiai yra be amortizacijos. Tie kurie su amortizacija - sveria nuo 10 kg. Pati ieskojau lengvo ir butinai su amortikais, tai labai daug domejausi. Maclaren XT buvo geriausias variantas.
As dardesi suprantau, ne ratu keliama triuksma vaziuojant keliu, o kai visas vezimas dreba iki pat rankenu.

na as turejau ir questa, xt ir xlr
nezinau per kuri gala ten tie amortikai jauciasi smile.gif
patogiausias pasirode questas, tikrai geras vezimas nieko blogo negaliu pasakyti smile.gif
tik sakau del tu amortiku juokas ima, tik vizualiai jie matosi,ir knygutei aprasyta, bet kai vezu vaika nulis man ju,tikrai krato,ypac jai salygatvis prastas smile.gif

QUOTE(mergina05 @ 2009 09 09, 08:27)
nu man tai ta amortizacija juokinga švelniai tariant smile.gif per laisvės alėją važiuoja ir darda visas vežimas, nekenčiu to dardesio ir dardena iki rankenų doh.gif aišku kai pro šalį pravažiuoja chicco tai baisiai baisu pasidaro ir atsiprašau maclareno už jo kai kuriuos papeikimus  biggrin.gif aišku aš suprantu, kad čia skėtukas, o ne  emmaljunga kuri rieda tyliai, ramiai, gražiai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytes jai norit vezimuko ir turit pazistamu kurie gyvena airijoje paprasikyt tikrai pigiau gaunas nei is skelbiu.lt smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, arteja saltesni orai, laukia atsiaurus vejai...
kadangi mano milzinukas jau didelis, parduodu Maclaren Deluxe vokeli ( juoda, silta, su naturaliu kailiu), tinkanti visiems Maclaren modeliukams.
stai tokis jis :
http://www.maclarenb...16/508/lang,en/
naudojom tik keliskart, nes netiketai staigiai atsilo ir atejo pavasaris bigsmile.gif

jei ka - rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte jau planuoja parduoti savo sketuka? ax.gif
Atsakyti
O gal kas turit triratį variantą? Kokie atsiliepimai? Gulima dalis didelė?
Atsakyti
sveikos smile.gif

labai noriu paprasyti jusu daaaaug pagalbos. laukiuosi dvynuku ir kazkaip vis pradejau uzmetineti aki i vezimelius po truputi ir supratau, kad visi man jie baisus biggrin.gif dvynukams man grazus vienintelis maclaren. tai gal dar anksti, bet pradejau aktyviau dometis, nes ziuriu bus blogai man kai jau to vezimo verkiant reikes.
bet zinokit nieko absoliuciai nei apie vaiku auginima, nei apie vezimelius nesuprantu, man labai reikia pagalbos 4u.gif
gal as pabandysiu klausimais surasyti, kas ka zinosit, gal patarsit blush2.gif
1. kuom skiriasi truph ir techno modeliai (dvyniams tik tokie yra)
2. kaip vaika kisti tenai nuo gimimo? niekaip neisivaizduoju biggrin.gif jeigu nera lopsio, tai reikia ji prirengti ir prisegti prie to vezimo ar kaip? raset kazkur, kad yra spec vokeliai ikisti naujagimiui - kazkaip nerandu ju puslapy arba nesuprantu kas tas vokelis biggrin.gif
3. tie lopsiukai ikisami i vezima maciau cia buvo - kur ju galima pasiziureti? nes maclaren puslapy is viso tokiu nemaciau. ir dar - kaip jie neiskrenta? biggrin.gif
4. kaip su dviem vaikais kur nors vaziuoti, jeigu neprisitvirtina lopsys prie remo? reikia dvieju keduciu, tada vaikus po viena iskrauti is lopsiu, sudeti i kedutes, isikisti ratus. tada kai pavaziuoji - procedura atlikti dar karteli? o jeigu vaikai uzminga, kazi jie nesupyks taip kilnojami po desimt kartu? as dar nelabai isivaizduoju, kaip isimti vaika is kedutes ir ikisti i ta lopsi, jeigu mano masina yra dvieju duru biggrin.gif visi galvoja, kad man proto truksta, bet isivaizdavau, kad su mazu vezimu gal kaip nors prasisuksiu su ta savo masina?

labai aciu, kas padesit man susigaudyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 09 14, 13:35)
sveikos mamytes, arteja saltesni orai, laukia atsiaurus vejai...
kadangi mano milzinukas jau didelis, parduodu Maclaren Deluxe vokeli ( juoda, silta, su naturaliu kailiu), tinkanti visiems Maclaren modeliukams.
stai tokis jis :
http://www.maclarenb...16/508/lang,en/
naudojom tik keliskart, nes netiketai staigiai atsilo ir atejo pavasaris bigsmile.gif

jei ka - rasykit i az mirksiukas.gif

jau galiu ir nuotrauku atsiust, pasidariau:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2009 09 19, 00:30)
sveikos smile.gif

labai noriu paprasyti jusu daaaaug pagalbos. laukiuosi dvynuku ir kazkaip vis pradejau uzmetineti aki i vezimelius po truputi ir supratau, kad visi man jie baisus biggrin.gif dvynukams man grazus vienintelis maclaren. tai gal dar anksti, bet pradejau aktyviau dometis, nes ziuriu bus blogai man kai jau to vezimo verkiant reikes.
bet zinokit nieko absoliuciai nei apie vaiku auginima, nei apie vezimelius nesuprantu, man labai reikia pagalbos  4u.gif
gal as pabandysiu klausimais surasyti, kas ka zinosit, gal patarsit  blush2.gif
1. kuom skiriasi truph ir techno modeliai (dvyniams tik tokie yra)
2. kaip vaika kisti tenai nuo gimimo? niekaip neisivaizduoju biggrin.gif jeigu nera lopsio, tai reikia ji prirengti ir prisegti prie to vezimo ar kaip? raset kazkur, kad yra spec vokeliai ikisti naujagimiui - kazkaip nerandu ju puslapy arba nesuprantu kas tas vokelis biggrin.gif
3. tie lopsiukai ikisami i vezima maciau cia buvo - kur ju galima pasiziureti? nes maclaren puslapy is viso tokiu nemaciau. ir dar - kaip jie neiskrenta? biggrin.gif
4. kaip su dviem vaikais kur nors vaziuoti, jeigu neprisitvirtina lopsys prie remo? reikia dvieju keduciu, tada vaikus po viena iskrauti is lopsiu, sudeti i kedutes, isikisti ratus. tada kai pavaziuoji - procedura atlikti dar karteli? o jeigu vaikai uzminga, kazi jie nesupyks taip kilnojami po desimt kartu? as dar nelabai isivaizduoju, kaip isimti vaika is kedutes ir ikisti i ta lopsi, jeigu mano masina yra dvieju duru biggrin.gif visi galvoja, kad man proto truksta, bet isivaizdavau, kad su mazu vezimu gal kaip nors prasisuksiu su ta savo masina?

labai aciu, kas padesit man susigaudyti biggrin.gif

Pabandykim padeti:
1. Siuo atveju tiktais techno twin stroller tiks nuo gimimo.
user posted image

2. Na kisti niekur nereikes. Tai, kad vezimeliai tinka nuo gimimo, reiskia, kad sedyne pasiguldo 180 laipsniu. Ir taip kudikeli galesi paguldyti. Ten jie segasi dirzais. Mazdaug uzdedi kaip petnesas, per klyniuka ir susisega. O tie uzkloteliai buna su uztrauktuku, kaip miegmaisis. Per sona atsisega ir atsitraukia. Paskui uztrauki. Vokelis ir yra tas miegmaisis arba uzklotelis. Galima isigyti nebutinai maclaren (jei nera vezimo komplektacijoje) galima isigyti ir avikailio bet koki pas mus parduodama. Nes ten yra skyputes dirzams perverti. Ir vaikelis guli siltai

3. Tu lopsiuku dvynukams man atrodo nera. Jie tinka Techno XT modeliams. Taip pat ir autokedutes dedasi tik ant XT modeliuku (vienam vaikui), nes sis vezimelis placiausias is visu sketuku.

4. Tokia ir yra procedura..... isimi - idedi - isimi... bet dazniausiai situacija yra tokia, kad kol jie mazyciai, tai vaziuosit i lauka, ane? Tai vaziuosit aplinkui esanciam rajone. Su masina gi nevaziuosit. O jei vaziuosit i parduotuve, tai vaikucius su paciomis kedutemis issiimsit, pasiimsit vezimus prekybcentrio ten isidesit ir apsiprekinsit. Nes mazyliams reikia kuo maziau tokio "tampymo" ir oro temperaturu kaitos. O tie vaikai taip greitai auga, tai nepajusit, kad jau sedes ir maziau problemu kils.

Bet jei jusu masina dvieju duru, tai uzjauciu smile.gif As net su vienu vaiku tokios masinos nenoreciau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 09 20, 20:41)
Pabandykim padeti:

ojei, kaip aciu bigsmile.gif o tai kodel visi perka vaikams tuos lopsius kietus pradziai, kurie ant ratu montuojasi? visi visi perka, nesuprantu, gal tokiam kaip maclaren vezimely naujagimiui kas nors ziauriai blogai?
Atsakyti